Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με πιθανό Ιό

tectonator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε δύο περίπου ώρες μου βγάζει το παρακάτω μύνημα και ξεκινά αντίστροφη μέτρηση ενός λεπτού και μετά κάνει επανεκίνηση.

Ιός είναι? Το McAfee δεν μου βρίσκει κάτι!!!! Any ideas??????

Η λειτουργία του συστήματος τερματίζεται. Αποθηκεύστε κάθε εργασία σε εξέλιξη και αποσυδεθείτε. Τυχόν αλλαγές που δεν έχουν αποθηκευτεί θα χαθούν. Τον τερματισμό επέλεξε ο χρήστης ΝΤ.

Τα windows πρέπει να ξεκινήσουν πάλι επειδή η υπηρεσία κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC) τερματίστηκε απρόσμενα."

Δημοσ.

Είναι ο γνωστός ιός blaster worm λογικά. Δεν εχεις sp2 στον υπολογιστή σου? Για να σταματήσεις την αντίστροφη μέτρηση πήγαινε start-->run και γράψε shutdown -a. Και μετά εγκατέστησε το sp2 και μετά και το 3 αν θέλεις(όλα αυτά με την προυπόθεση ότι έχεις win xp)

Δημοσ.
Είναι ο γνωστός ιός blaster worm λογικά. Δεν εχεις sp2 στον υπολογιστή σου? Για να σταματήσεις την αντίστροφη μέτρηση πήγαινε start-->run και γράψε shutdown -a. Και μετά εγκατέστησε το sp2 και μετά και το 3 αν θέλεις(όλα αυτά με την προυπόθεση ότι έχεις win xp)

Έχω το sp3 για αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καθαρίσω?

Δημοσ.
φιλε tectonator εκανες scan και σε safe mode και δε σου βρηκε κατι?

έκανα με το mcafee αλλά τίποτα. θα δοκιμάσω τώρα με το nod32. εσύ φίλε έβγαλες καμμία άκρη?

Δημοσ.

πληκτρολογησε για αρχη υην εντολη shutdown -a στην εκτελεση για να προλαβεις τη διαδικασια επανεκκινησης και χαναμιλαμε:D

Δημοσ.

Καταρχήν tsab γράφε εδώ και ασε το άλλο τόπικ, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 2 ίδια τόπικ. Απ\ ότι φαίνεται για το πρόβλημά σας μάλλον ευθύνεται κάποια παραλλαγή του παλιού καλού blaster worm.. Αν ψάξετε στο google θα βρείτε και άλλους που πρόσφατα άρχισαν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν παραθέτω κανένα link γιατί σε κανένα δεν είχαν βρει κάποια λύση.

Κάνω copy paste μόνο κάτι που μπορεί να βοηθήσει μέχρι να βρεθεί κάποια λύση και για να μην πληκτρολογείτε κάθε φορά την εντολή για ακύρωση του shutdown.

To buy some time for troubleshooting, you can disable the shutdown behavior for RPC terminations:

1. Click Start -> Run

2. Type "services.msc" (without quotes) and click OK.

3. Scroll down until you see "Remote Procedure Call (RPC)" and double-click it.

4. Under "First Failure," "Second Failure," and "Subsequent Failures" change the

option from "Restart your computer" to "Take no action."

5. Click OK and exit the Services Administration box.

Δημοσ.

O Blaster ήταν ο παλιός. Μετά εμφανίστηκε ο sasser με τα ίδια συμπτώματα.

Δοκίμασε με το Stinger της McAfee αλλά κάνε το scan χωρίς να είσαι συνδεμένος στο internet.

Αυτό που λες land_of_banania νομίζω δεν ισχύει για τον sasser (αν είναι τελικά αυτός)
.

Άκυρο, αυτός πρέπει να είναι. Δεν είχα προσέξει το screenshot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...