Προς το περιεχόμενο

active member

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και δεν βρηκα αλλο θεμα για αυτους αποφασισα να ανοιξω ενα ωστε να μπορουμε να πουμε την γνωμη μας για αυτους ποσο καιρο ακουμε ποια ειναι τα αγαπημενα μας τραγουδια οπως και για το νοημα των στοιχων καποιων τραγουδιων κτλ:-)!εγω ακουω περιπου 1 μισι χρονο και ξερω καμια 30αρια τραγουδια τους!!!!τα αγαπημενα μου ειναι το guantanamo,fiera,φυσαει κοντρα,αδιαφορος,καλος ηρθες παραξενε και πουτανα γκλαμουρια!!!τωρα τελευτεα με εχει πιασει κατι και ακουω μονο active member δεν ξερω γιατι!!!περιμενω posts λοιπον:lol:!

υγ:ξερετε καμια συναυλια τους τωρα κοντα?!:-)

Δημοσ.

Φίλε Danny, οφείλω να ομολογήσω ότι μόλις μου έφτιαξες το κέφι …

Ακούω low bap από το 2001-02 μέχρι και σήμερα (και θα συνεχίσω) …

« Είσαι low bap και είναι μαγκιά σου … σήκωσε ψηλά τη γροθιά σου …»

Τα top τραγούδια από active member για εμένα είναι τα παρακάτω:

• Τα Πάντα Για Ένα Τίποτα
  • Στον Αιώνα Το Φευγιό
  • Μαγικός Αυλός
  • Με Το Ζερβό
  • Ο Βλάκας Με Τα Χίλια Πρόσωπα
  • Περί Φόβου
  • Που Είσαι
  • Το Τέλος Είναι Η Μαγεία
  • Χρόνια Πολλά
  • Για Ταʼαδέρφια Που Χαθήκανε Νωρίς
  • Άμοιρε Γείτονα
  • Για Όσα Χάνουμε
  • Πετρανάσα
  • Στη Χάση και στη Φέξη
  • Χίλια Μπουκάλια Καταγής
  • Χρέωσέ τα Στη Φωτιά
  • Η Μάσκα
  • Ντιριγκόου – Ντιριμπάι
  • Πάει Καιρός
  • Πάμε (Guantanamo)
  • Καρέ Του Άσσου
  • Ετυμηγορία
  • Θα Περιμένω Φίλε
  • Λυχνάρι
  • Άστεγη Μπαλάντα - [ Τα σπάει ] –
  • Φύλακας Άγγελος
  • Είναι Όλα Όμορφα Πια

Πω… με έφτιαξες πάλι …Αυτά είναι …

lowbaplogo.jpg

Δημοσ.

χαιρομαι που βρισκω ατομα που τους αρεσει!απλα οι πιο πολυ φιλοι μου τους σνομπαρουν!και οσοι ακουνε hip-hop λενε οτι το μονο συκροτημα ειναι οι ffs και κανεις αλλος!

Δημοσ.
χαιρομαι που βρισκω ατομα που τους αρεσει!απλα οι πιο πολυ φιλοι μου τους σνομπαρουν!και οσοι ακουνε hip-hop λενε οτι το μονο συκροτημα ειναι οι ffs και κανεις αλλος!

Ημιμαθεια. Παντως να ξερεις πως και συ στην ουσια hip-hop ακους. Ουτε ο b.d foxmoor δε το εχει αρνηθει. Το low bap ειναι κατι σαν μια ιδεα... μια ιδεολογια...

Στο προσφατο mixtape του ο bd foxmoor αναφερει: "Αγαπημένο μου hip hop μαζί σου ανδρώθηκα σε βάφτισα low bap και σώθηκα".

Για μενα δεν εχουν καμια διαφορα, anyway, λεγονται FF.C (οχι ffs) και στα πρωτα βηματα του Ελληνικου hip-hop εκαναν συναυλιες με Active Member, εχουν και ενα τραγουδι μαζι. Αργοτερα ο bd βαφτισε low bap τη μουσικη του και αποστασιοποιηθηκε απο τους υπολοιπους...

Ειναι θεμα γουστου παντως. Και μενα μου αρεσουν πολυ οι Active Member, αλλα προτιμω FF.C.

Απο Ελληνικο Hip Hop να ακουσεις: FF.C, A/E, Razastarr, Terror X Crew, Deadlock, Παρεμβολες, Ημισκουμπρια, Στιχοιμα, Αλφα Γαμα, Ροδες (αν και δεν ειναι 100% hip hop), NEBMA και τα παλια των going through (τους δισκους πριν το la sagrada familia). Αυτα ειναι τα... βασικα:-)

Αν θελεις να σου δωσω τιποτα για download στειλε π.μ.

Δημοσ.

Για μενα δεν εχουν καμια διαφορα,

+1

επισης αν ισχυουν οσα ειχε πει ο Κλιντ στην πρωτη του συνεντευξη μετα που ξεκινησαν οι Ροδες τοτε ειναι για τον π0υτσ0 καβαλα ατομο ο BD

Δημοσ.
+1

επισης αν ισχυουν οσα ειχε πει ο Κλιντ στην πρωτη του συνεντευξη μετα που ξεκινησαν οι Ροδες τοτε ειναι για τον π0υτσ0 καβαλα ατομο ο BD

Eνταξει, ειναι γνωστο οτι ο bd δεν εχει και τον καλυτερο χαρακτηρα...

Αλλα ας επικεντρωθούμε στην μουσικη του και μονο.

Δημοσ.

Mια απάντηση όσον αφορά τη δισκογραφία των active member.

Όλοι οι δισκοι τους ακούγονται. Όμως το Fiera είναι μέτριο -παρόλη τη φοβερή δουλειά και του dj booker-. Mέτριος είναι κατ'εμέ τουλαχιστον και ο τελευταίος τους Δισκος. Όχι όλη η σκιεράτσα, το δισκάκι που ήταν χιπ-χοπ.

οι ΑΜ όμως, έχουν δώσει τον καλύτερο ελληνικό hip-hop δίσκο, το "Στον καιρό του Αλλόκοτου Φόβου"

Πέρα απο τους φοβερους στίχους, απόρροια του ότι αφουγκράζονταν και συμμετείχαν στα κινήματα της εποχής, έχει την καλύτερη ηχογράφηση που έχει κάνει ποτέ ελληνικό συγκρότημα, καθώς και ένα αμίμημιτο mastering, αποτέλεσμα της δουλειάς του Αdam Fuest (ηχολήπτη και των Pink Floyd)

Kι όλα αυτά τα αναφέρω επειδή είδα ότι τα αγαπημένα σας κομμάτια είναι από αλλους δίσκους, ενώ ο αυτός δίσκος είναι απλά ένα μολότωφ κοκταίηλ

Δημοσ.

αχ τωρα με γυρισατε και μενα πισω...

παρολο που δεν ακουω κθλ ελληνικα ειχα φαει ενα σκαλωμα με a.m. και ειδικα με ενα λαιβ τους στο ροδον!!το χει ακουσει κανεις?

αγαπημενα:ακου μανα,πουτανια γκλαμουρια(με βαβυλωνα) και στη χαση και στη φεξη.

Δημοσ.

ειχε δωσει ενα παιδι εδω το σιτε για τις συναυλιες ειδα ποτε εχουν και που αλλα για να ξερω ωρα τιμη εισητηριου κτλ δεν εχει καποιο τηλ να παρω να ρωτησω!!!Μηπως ξερει κανεις σας παραπανω πληροφοριες?!

Δημοσ.
ειχε δωσει ενα παιδι εδω το σιτε για τις συναυλιες ειδα ποτε εχουν και που αλλα για να ξερω ωρα τιμη εισητηριου κτλ δεν εχει καποιο τηλ να παρω να ρωτησω!!!Μηπως ξερει κανεις σας παραπανω πληροφοριες?!

2104022413

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακουω αρκετα χρονια active member και γενικα hip hop.

Οι active member ητανε απο τους πρωτους μαζι με ffc που φερανε το hiphop στην ελλαδα.

Με ΣΤΟΙΧΑΡΕΣ και οχι μαλακιες, για παραγωγες δεν μπορω να μιλησω γιατι το 70 % ειναι κλεμενες.

Το μονο που ενοχλει εμενα και τους υπολοιπους χιπ χοπ ακροατες ειναι το νταβατζιλικη στο low bap.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...