manolaskakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Από χτες μου πετάει ένα μήνυμα eror και εμφανίζει ένα παραθυράκι που δεν μπορώ να το κλείσω και έχει αντίστοφη μέτρηση 60sec και μετά κάνει reboot τον υπολογιστή.. NT Authority/System Έχω το Nod32 με τα τελεφταία update και κάνω scan τον υπολογιστή αλλά δεν βρίσκει κάτι.. Κατέβασα 2 fixακια Blaster και Sasser αλλά ούτε αυτά βρήκαν κάτι.. Κατέβασα και ένα Spyware αλλά επίσης δεν έκανε κάτι.. Τι να κάνω? Τον είχα και πριν 5χρόνια αυτόν τον io αλλά είχα καταφέρει και τον είχα βγάλει.. Μήπως είναι κάτι καινούριο αυτό? Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει.. Είναι καινούριο το pcaki μου και δεν θέλω να πάω στην λύση του format.. Υπήρχε και μια εντολή που την βάζαμε στο run και δεν έκανε reboot ετσι ώστε να είχες χρόνο να το ψάξεις.. Την ξέρει κάποιος..?? Μπορεί να μην ταιριάζει στην κατηγορία Internet και να υπάρχει άλλος χώρος για αυτά τα θέματα..Αν είναι έτσι ας το μεταφέρετε.. Ευχαριστώ!!
adi32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 αυτος ο ιος υπηρχε στα win2000 απο οτι θυμαμαι και με ειχε ταλαιπωρησει προχτες ειδα κι γω αυτο το μηνυμα στα xp μου για 1 φορα μονο ευτυχως κι γω εχω το NOD σκεπτομαι να ξαναγυρισω στο kaspersky
parisb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Από χτες μου πετάει ένα μήνυμα eror και εμφανίζει ένα παραθυράκι που δεν μπορώ να το κλείσω και έχει αντίστοφη μέτρηση 60sec και μετά κάνει reboot τον υπολογιστή..NT Authority/System Έχω το Nod32 με τα τελεφταία update και κάνω scan τον υπολογιστή αλλά δεν βρίσκει κάτι.. Κατέβασα 2 fixακια Blaster και Sasser αλλά ούτε αυτά βρήκαν κάτι.. Κατέβασα και ένα Spyware αλλά επίσης δεν έκανε κάτι.. Τι να κάνω? Τον είχα και πριν 5χρόνια αυτόν τον io αλλά είχα καταφέρει και τον είχα βγάλει.. Μήπως είναι κάτι καινούριο αυτό? Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει.. Είναι καινούριο το pcaki μου και δεν θέλω να πάω στην λύση του format.. Υπήρχε και μια εντολή που την βάζαμε στο run και δεν έκανε reboot ετσι ώστε να είχες χρόνο να το ψάξεις.. Την ξέρει κάποιος..?? Μπορεί να μην ταιριάζει στην κατηγορία Internet και να υπάρχει άλλος χώρος για αυτά τα θέματα..Αν είναι έτσι ας το μεταφέρετε.. Ευχαριστώ!! Η εντολη απ'οτι θυμαμαι ειναι: shutdown -a Xp εχεις? Αν ναι βαλε το Service pack 3 ή ειδικα τα fix για sasser, blaster, ειναι ευκολο να τα βρεις.
Eleanaa-92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ακριβως οτι λεει ο πανω...ανειξε γρηγορα cmd και βαλε shutdown -a...
agent_sumo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια εχω κα εγω το ιδιο προβλημα...Πριν 2 μερες αρχισε να μου βγαζει και μενα το shutdown 60sec message nt authority κτλ.. Εκανα restore σε previous working date full καθαρισμο με nod32 με τελευτιαο φρεσκο update SUPERAntiSpyware cleanup windows update και εκει που νομιζα οτι ηρεμησε γιατι χτες δε μου το πεταξε παλι σημερα τα ιδια.. Τι καινουριο worm/spyware ειναι αυτο??ξερει κανεις καποια λυση?!?? το shutdown -a λειτουργει αλλα ειναι προσωρινη λυση..το θεμα ειναι να το ξεφορτωθεις..
parisb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια εχω κα εγω το ιδιο προβλημα...Πριν 2 μερες αρχισε να μου βγαζει και μενα το shutdown 60sec message nt authority κτλ..Εκανα restore σε previous working date full καθαρισμο με nod32 με τελευτιαο φρεσκο update SUPERAntiSpyware cleanup windows update και εκει που νομιζα οτι ηρεμησε γιατι χτες δε μου το πεταξε παλι σημερα τα ιδια.. Τι καινουριο worm/spyware ειναι αυτο??ξερει κανεις καποια λυση?!?? το shutdown -a λειτουργει αλλα ειναι προσωρινη λυση..το θεμα ειναι να το ξεφορτωθεις.. Ε πες μας κι εσυ, εχεις βαλει service pack 3? Τα συμπτωματα δειχνουν sasser/blaster που θελουν απλα 2 fixakia απο microsoft.
agent_sumo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια πιστευω δεν ειναι sasser η blaster worm..πρεπει να ειναι καινουριος ιος..για δειτε εδω http://groups.google.fr/group/microsoft.public.windowsxp.help_and_support/browse_thread/thread/1c205a5346f46416/97d2e3f7b261636e?lnk=raot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.