VitamineQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 @topicstarter Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και λυπήσου τον...
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι αν ειναι νομιμο η οχι αλλα αν ειναι επικινδυνο. και προφανος ειναι πιο επικινδυνο απο μια μπυρα η εστω 10 μπυρες μαζι. δεν το παιζει εναντια των ουσιων απλα δειτε τα πραματα λιγο λογικα φανταστειτε να το διαβασει αυτο ενα 14χρονο λιγο περιεργο, μπορει ανετα να κανει βλακεια
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εννοείς "προφανώς" είναι πιο επικίνδυνο.
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι αν ειναι νομιμο η οχι αλλα αν ειναι επικινδυνο. και προφανος ειναι πιο επικινδυνο απο μια μπυρα η εστω 10 μπυρες μαζι. δεν το παιζει εναντια των ουσιων απλα δειτε τα πραματα λιγο λογικα φανταστειτε να το διαβασει αυτο ενα 14χρονο λιγο περιεργο, μπορει ανετα να κανει βλακεια Ενω αν πιει 10 μπυρες δε θα κανει λαλακιες ?
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εννοείς "προφανώς" είναι πιο επικίνδυνο. απ οτι διαβασα στο σαιτ που καποιος παρεθεσε, μπορεις με καποιες μεθοδους να παρεις ευκολα υπερβολικη δοση. απο την μια δεν σε σκοτωνει απο την αλλη μπορεις να παθεις ζημια. σιγουρα και με το μεθυσι μπορεις να παθεις ζημια αλλα τουλαχιστον εξακολουθεις να αναγνωριζεις του φιλους σου, με αυτην την ουσια εχεις οραματα και διαφορα λεει, κατι που το βρησκω πιο επικινδυνο απο το να παραπατας η να κανεις εμετο. προσωπικα θα φοβομουνα να παρω αυτη την ουσια για τον απλο λογο οτι πολυ πιθανως να μην δω ωραια πραματα αλλα εφιαλτες. μιλαω για εμενα και μονο βεβαια. γενικως φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα. τα παιχνιδια με το μυαλο σου δεν ειναι ποτε ακινδυνα. αν και εχω ριξει τρελο γελιο με ανθρωπους που ηταν κατω απο την επειρια ουσιων υγ τωρα το ειδα το ορθογραφικο μου λαθος
kostaz8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει σχέση (όπως νόμιζα) με τα τοξικά παραισθησιογόνα φυτά Datura Inoxia, Atropa Belladona και Μανδραγόρα (Mandrake), τα οποία είναι πολύ δηλητηριώδη.Η καλλιέργειά της είναι εύκολη; Από οτι έχω διαβάσει δεν υπάρχουν σπόροι για μεταφυτέψει μπορείς μόνο να πάρεις ένα κλαδί από το φυτό και να το μεταφυτέψεις. Τώρα δεν είναι παράνομο αλλά και καθόλου διαδεδομένο στην χώρα μας. Το φυτό αυτό δεν είναι τοξικό και εθιστικό και η εμπειρία που ζεις είναι πολύ θαυμάσια.
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν παίζει καλλιέργεια προς το παρόν, γιατι λέει οτι δεν πολλαπλασιάζεται με σπόρους αλλά με παραφυάδες, οι οποίες πρέπει να μεταφυτευτούν την άνοιξη, όταν το φυτό είναι "στα πάνω του" και υπάρχει άφθονος ήλιος. Το άλλο θέμα όταν έρθει η άνοιξη είναι πού θα βρούμε φρέσκες παραφυάδες, οι οποίες είναι και αρκετά ευαίσθητες. edit: o,τι είπε και ο kostaz8 με διαφορά 1 λεπτού και 1 post σιγουρα και με το μεθυσι μπορεις να παθεις ζημια αλλα τουλαχιστον εξακολουθεις να αναγνωριζεις του φιλους σου, με αυτην την ουσια εχεις οραματα και διαφορα λεει, κατι που το βρησκω πιο επικινδυνο απο το να παραπατας η να κανεις εμετο. Για το 1ο bold μήν ορκίζεσαι... Για το 2ο, εγώ το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και εποικοδομητικό. Μη μένεις μόνο στα σωματικά συμπτώματα, ακόμα και το χειρότερο μεθύσι σου προσφέρει πολλά παραπάνω από σκέτα "παραπατήματα και εμετό". Χώρια το γεγονός οτι το αλκοόλ είναι εθιστικό και, σε μεγάλες ποσότητες ,τοξικό, πράγμα που δεν ισχύει για τη σαλβια.
Hamurabi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωτον,οπως ειπα και πιο πριν ειναι νομιμοτατο. Δευτερον, η "μαστουρα" του φυτου αυτου κραταει 10 λεπτα ενω η "μαστουρα" απτο αλκοολ κραταει ωρες. ΔΙαφωνω καθετα οτι ειναι πιο επικυνδινο απο το αλκοολ. evabb, οποτε αν κανεις χρηση σαλβια μεχρι να βγεις απτο σπιτι και να μπεις στο αμαξι σου θα εισαι απολυτως νορμαλ ενω αν εχεις πιει 10 μπυρες και πας να οδηγησεις εισαι 50/50 αν θα σκοτωθεις. Επισης δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ εθιστικο. ΚΑΘΟΛΟΥ ομως.
VitamineQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ... τα παιχνιδια με το μυαλο σου δεν ειναι ποτε ακινδυνα.... Όταν δείτε κάποιον υπό την επήρεια τέτοιας ουσίας να πηδάει από τον 4ο τότε σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο , αλά τότε θαναι κάπως αργά
kostaz8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω αυτό το φυτό μήπως έχει κανείς κανένα γνωστό που εκείνος έχει έναν άλλο γνωστό και πάει λέγοντας που να μπορεί να βρει?
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν δείτε κάποιον υπό την επήρεια τέτοιας ουσίας να πηδάει από τον 4ο τότε σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο , αλά τότε θαναι κάπως αργά κατι τετοια φοβαμαι κι εγω. εδω μια φορα ολιγον μεθυσμενη σταματησα το ασανσερ καταλαθος δλδ οχι ακριβως απλα κοιτα το κουμπακι και τσακ το πατησα :lol::lol::lol: οταν ενιωσα το μπουμ ξυπνησα και καταλαβα την μαλακια και οτι με ειχε χτυπησει. δεν ειμαι εγω για τετοια :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
VitamineQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε Κωστή κάνε ένα γκουγκλαρισμα και αγόρασε αφού είσαι ξεροκέφαλος. σε λίγο θα μας πεις να σου το φέρουμε σπίτι κιόλας έλεος 16 χρονών και έμαθες και την σαλβια τρομάρα σου. Άντε σοβαρέψου παιδί μου μη σε κλαίει η κακομοίρα η μάνα σου . Πιες ένα φασκόμηλο να στρώσεις (και η σαλβια φασκόμηλο είναι)
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 evabb: Εσύ παίζει να την ακούς και μόνο που διαβάζεις αυτό το ποστ.
VitamineQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Eva πολλοί δεν είναι για τέτοια αλά το καταλαβαίνουν με τον χειρότερο τρόπο δυστυχώς
Hamurabi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Kostaz8, ο τροπος που το ζητας ειναι να σαν να ψαχνεις ηρωινη στην ομονοια. Η σαλβια ειναι ενα θαυμα της φυσης και αξιζει λιγο σεβασμο. Σου λεω με σιγουρια οτι δεν εισαι ωριμος ακομα να δοκιμασεις σαλβια. Οπως ειπα νωριτερα μπορεις να το παραγγειλεις ΝΟΜΙΜΑ απο Ολλανδικο ή Αγγλικο smartshop .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.