Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση τροφοδοτικού

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αλλάξω μητρική και τροφοδοτικό, για μητρική έχω σχεδόν καταλήξει στην P5Q, καμία βοήθεια για ποιό τροφοδοτικό να πάρω(διαθέτω μέχρι 100euro);

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στο Thermaltake Toughpower QFan 650W W0163 και στο Thermaltake ToughPower W0104 650W ποιά είναι η άποψη σας για αυτά τα τροφοδοτικά;

Δημοσ.

Τα Toughpower της Thermaltake τα κατασκευαζει η ίδια εταιρία που κατασκευάζει τα Cosrair και είναι πολύ καλά.

Για το σύστημά σου όμως είναι πολλά τα 650W. Επίσης άλλο aftersales service έχει το Πλαίσιο κι άλλο το e-shop (οπου φαντάζομαι είδες το Thermaltake).

Δημοσ.

Παιδιά δεν λογαριάζω να μείνω με αυτά που έχω, μέσα στην επόμενη εβδομάδα λογαριάζω να πάρω 4GB RAM και ακόμη πιο μετά λέω να καταλήξω με μια κάρτα γραφικών όπως GTX260/280, λοιπόν λέτε τα 550Watt αρκετά;

Δημοσ.

Όπως ειπώθη παραπάνω είναι υπεραρκετή για την ανάλυσή σου η 4850. Από τη ατιγμή που το σύστημά σου δουλεύει με το υπάρχον τροφοδοτικό, θεωρώ και περιττή την αλλαγή του εκτός και είναι προβληματικό. Παρομοίως και για τη μητρική σου αν δεν κλοκάρεις ποιός ο λόγος;

Δημοσ.

Εντάξει, λέω όμως αν θα αλάξω ( ίσως όχι τώρα αλλά μετά ) θα είναι καλύτερα το τροφοδοτικό να είναι στα 550Watt ή 650Watt;

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα με την απομυθοποιηση των τροφοδοτικων το διαβασες?

Το οτι τα νεα προϊοντα εχουν περισσοτερη αποδοση απο αυτα που αντικαθιστουν διατηρωντας παραλληλα τα ιδια ή και χαμηλοτερα επιπεδα καταναλωσης σου λεει κατι?

Νομιζω ειναι υπερβολη (πλην θεωριας για περισσοτερες απο μια βαρβατες καρτες γραφικων) να αγορασει κανεις τοσο μεγαλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν αξίζει να αλλάξεις την 4850 σου για καμία κάρτα αυτή τη στιγμή.

Πάρε το 550άρι που σου προτείνουν τα παιδιά,και πολύ είναι. ;)

Δημοσ.

Από όσα μου είπατε κατέληξα σε ένα τροφοδοτικό με πιο λίγα watt αλλά καλύτερης ποιότητας, τι λέτε για 'υτό TAGAN TG600-U88 BZ PIPEROCK SERIES 600W;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...