Προς το περιεχόμενο

geforce 9600m gt

icarian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τυχαια βρηκα το topic αυτο γιατι εψαχνα να βαλω νεοτερους drivers λογω Far cry 2.

Εχω ακριβως το ιδιο laptop με το παιδι.

Η καρτα γενικα με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο.......βλεπω ομως οτι στο site laptopvideo2go εχει μεγαλη ποικιλια απο drivers οι οποιοι μαλιστα αυξανουν και τις επιδοσεις της καρτας.....μπορει καποιος να μου πει ποιος θα ηταν ο καλυτερος και νεοτερος driver για την συγκεκριμενη καρτα απο αυτο το site??

Σε περιπτωση που υπαρξει καποια ασυμβατοτητα μπορω να βαλω παλι τον παλιο driver??

Δημοσ.

παλιοACER!!!!!!!!!!!εγω στο 5024 δεν καταφερα ποτε να βαλω καινουργια drivers στην x700 και δοκιμασα τα παντα.gust βεβαιος μπορεις να βαλεις μετα ξανα τον παλιο.

Δημοσ.

hELLO παιδες λοιπον πηγαινεται στο power management kai εεπιλέξτε υψηλές επιδόσεις και όλα θα λυθούν . Αμα κάνετε τεστ σε κανα 3d mark 06 λογικα θα βρίσκετε κοντά στα 6000 . Happy gaming :D .

• 5 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διάβασα όλα τα παραπάνω και θα ήθελα να πω πως ενδιαφέρομαι να αγοράσω το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900460 το οποίο έχει την αυτή την κάρτα :) .Εγώ ενδιαφέρομαι για το Lord Of The Rings Online το οποίο με αυτή την κάρτα αν δουλεύει σωστά θα φυσάει :P. Γι'αυτό, αν βρείτε λύση στα προβλήματα που έχετε με την κάρτα να πείτε plz γιατί τώρα που διάβασα αυτό το ποστ είπα να μην βιαστώ :). Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...