Προς το περιεχόμενο

geforce 9600m gt

icarian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Πριν δυο μέρες αγόρασα ένα notebook( Acer Aspire 5930) από τα e-shop το οποίο έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Intel core 2 duo processor P7350(2.0GHz, 1066MHz, 3 MB L2 cache)

-15.4'' WXGA Acer Crystalbrite LCD(8ms/220-nit)

-NVIDIA Ge force 9600M gt 512MB

-3GB ddr2

-250GB HDD

Το περιβάλλον είναι Microsoft Windows Vista Home Premium 32-bit Ελληνική έκδοση.

Λοιπόν το notebook αυτό προοριζόταν για gaming, και συγκεκριμένα για world of warcraft. Είχα παίξει το παιχνίδι αυτό σε notebook Acer Aspire πάλι, αλλά με την κάρτα γραφικών GE Force 8600M gt 512mb και οι αποδόσεις του ήταν καταπλήκτικες.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το notebook μου είναι ότι πήγα να παίξω και έμεινα με την χαρά. Το frames rating ήταν καταθλιπτικό εώς απαίσιο(σε κάποια σημεία που μαζεύονταν πολλοί παίχτες ήταν 7-15fps). Είχα διαβάσει οτι η συγκεκριμένη καρτα γραφικών παίζει το call of duty 4 στην μεγαλυτερη ανάλυση.

Σαν να μην φτάνει αυτο σύνδεσα πάνω στο notebook τα ηχεία που έχω ή τα headphones και το παιχνίδι κόλλαγε και όταν τα έβγαζα ξανα ερχόταν στη κατάσταση που ανεφερα πιο πανω. Με την GE Force 8600M gt 512m το frame rating έφτανε 60fps σε πόλεις του burning crusade με την δικη μου φτανει το πολυ 25-30fps.

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά το μηχάνημα είναι καινούριο και καταλαβαίνετε πως νοιώθω..Καλο μεσημέρι!!

Δημοσ.

Για αναβάθμισε κανά driver μήπως έχουν κανένα προπολεμικό. Και στον ήχο κυρίως. Για βάλε το παιχνίδι χωρίς ήχο ,μήπως βρίσκεται στον ήχο το πρόβλημα. Μην τον χαμηλώσεις απλά αλλά κάνε τον disable.

Δημοσ.
Για αναβάθμισε κανά driver μήπως έχουν κανένα προπολεμικό. Και στον ήχο κυρίως. Για βάλε το παιχνίδι χωρίς ήχο ,μήπως βρίσκεται στον ήχο το πρόβλημα. Μην τον χαμηλώσεις απλά αλλά κάνε τον disable.

ευχαριστω για την απαντηση και το ενδιαφερον σου αλλα drivers για την ge force 9600m gt δεν υπαρχουν ακομα τουλαχιστον. και παλι ευχαριστω

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 09 : 30 : 02-----

Το προβλημα σου ειναι τα vista βαλε τα xp δεις τη διαφορα

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε μου, αλλα και στο notebook με την 8600m gt που επαιξα το παιχνιδι και το frame rating ηταν καταπληκτικο, vista περιβαλλον είχε.πραγματικα φανταζομαι οτι εκανα λαθος αγορα!!θα δειξει...

Δημοσ.

Παντως σε καμια περιπτωση η 9600 m gt ειναι χειροτερη της 8600 m gt καπυ αλλου ειναι το προβλημα(μια χαρα αγορα εχεις κανει κατα τη γνωμη μου) και τα δυο συστηματα ειχαν ιδια ποσοτητα ram; (μηπως οταν παιζεις δε το εχεις συνδεδεμενο με το ρευμα και η καρτα ριχνει τη ταχυτητά ;;;

Δημοσ.

φιλε μου ψαξε το με τους drivers...

κοιτα εδω για το πως θα βαλεις τους τελευταιους

http://www.laptopvideo2go.com/

...εννοειται οτι μπορει να το σηκωσει για την πλακα....

εχει και πολυ αναλυτικες οδηγιες για το πως θα τους βαλεις...

Δημοσ.

άκου τον stathakis21...

Δημοσ.
Παντως σε καμια περιπτωση η 9600 m gt ειναι χειροτερη της 8600 m gt καπυ αλλου ειναι το προβλημα(μια χαρα αγορα εχεις κανει κατα τη γνωμη μου) και τα δυο συστηματα ειχαν ιδια ποσοτητα ram; (μηπως οταν παιζεις δε το εχεις συνδεδεμενο με το ρευμα και η καρτα ριχνει τη ταχυτητά ;;;

Την ιδια ποσοτητα RAM εχουν και τα 2 , και επισης παιζω με το ρευμα, γιατι μου το χαν πει αυτο που μου αναφερεις. σε ευχαριστω πολυ..

-----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 09 : 18 : 16-----

Φιλε μου εχει πολυ πλακα το θεμα και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Drivers στο site που μου εστειλες υπαρχουν γαι ολεσ τισ καρτες εκτοσ απο την δικη μου.δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?? υπαρχει γαι την 9600Μ GS αλλα γαι την 9600M GT... δεν ειμαστε καλα...σε ευχαριστω και παλι...

Δημοσ.

Πάντως άμα δεν βρεις λύση, τον Απρίλη πήρα το Aspire 5920, άμα θες αλλάζουμε, έτσι κι αλλιώς εγώ έχω Linux και δεν παίζω παιχνίδια... :lol: B)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ME TO ASPIRE 5930G-944G25Mn!!!!ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ VISTA ΜΕ ΧΡ;ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ!ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ VISTA.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ DRIVERS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ.(174.90)ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.PLEASE HELP US...!!!!!!:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Βρήκα κάτι που μπορεί να είναι σχετικό στη wikipedia:

Problems With Newer Cards

Due to the release of DirectX 10, some modern graphics cards have limited or altered texture overlay capabilities by design, including the nVidia GeForce 8 series cards and later which have scaled back some of their capabilities during the addition of DirectX 10 support in preparation for Windows Vista. The nVidia GeForce 8800 series cards including the 8800GT and 8800GTS now only support a single texture overlay on the primary monitor. Therefore they cannot properly support more than one video playback using hardware acceleration, regardless of the platform.

The result is very poor video playback performance on operating systems that don't support DirectX 10, including Windows XP and Linux using XVideo. This change also breaks many compositing window managers, such as Compiz and to some extent Metacity, although these problems may improve with future driver releases.

Τελικά είμαι τυχερός που έχω 8600... :P :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...