Προς το περιεχόμενο

Μητρική με socket 478 και PCI-E

tsadreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε έναν παλιό υπολογιστή που έχω. Έχει επεξεργαστή Pentium 4 στα 3GHz. Η κάρτα γραφικών του (σε σύδεση ΑGP) είναι απαράδεκτη και σκέφτομαι αφου έχω μια καλούτσικη PCI-E που κάθεται, να την βάλώ πάνω. Δεν βρίσκω όμως μητρική με το συγκεκριμένο socket και σύνδεση PCI-E. Μπορείτε να βοηθήσετε;

• Moderators
Δημοσ.

Κααααποτε την ειχα πετυχει στο e-shop με περιπου ενα 50ρικο...

Τωρα ομως καταργηθηκε ακομα κι αυτη!!!

Μονο αν τη βρεις καπου μεταχειρισμενη... δε νομιζω να υπαρχει αλλη μητρικη για s478 με pci-x, εκτος βεβαια απο αυτη που προτεινει ο φιλτατος Delirium απο πανω :-)

Δημοσ.

Δεσ'αυτη αν σου κανει,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528356 , αυτη εβαλα κι'εγω,δεν ευρισκα αλλη.βρηκα και αυτη απο εδω http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=71930 να δεις τα χαρακτηριστικα τους,κοιτα τις μνημες,εχουν 2 υποδοχες,που σημαινει,αν εχεις 512ΜΒχ2 καλυπτεσε,γιατι εχουν ακριβα αυτες οι μνημες,δες το συνολο που θα δωσεις,η να πας για νεο PC,εχε υπ'οψι σου οτι σε κανα 2μηνο,βγαινουν νεοι επεξεργαστες intel και σε νεο socked

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 04 : 45 : 10-----

τη βρηκα και εδω http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1310&pageno=1&order=VendorID

Δημοσ.

...και γενικά αν αλλάξεις μητρική, είναι

not_jerking_off_by_LitiL_DiviL_Stock.jpg

να μην πάρεις και επεξεργαστή (μιάς και θα πάρεις ΚΑΙ κάρτα γραφικών), αλλά αντί για "αναβάθμιση" να κάνεις κατ' ουσίαν μερική "υπο-αναβάθμιση", πληρώνοντας για "παλιά τεχνολογία". Καλύτερα να πάρεις κάτι "νέο", και να δώσεις κάτι παραπάνω ΚΑΙ για επεξεργαστή (50-60, δεν ξέρω πόσα ευρώ).

ΕΚΤΟΣ κι αν είσαι οριακά με τα χρήματα.

Μια άλλη "λύση" είναι να ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ (ακόμα και εδώ στο insomnia) τα κομμάτια του συστήματος που δεν θέλεις, και να αγοράσεις στο καπάκι "νέα" μητρική & επεξεργαστή & κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Tο μόνο που χρειάζομαι είναι μια μητρική. Ο επεξεργαστής με καλύπτει γαι τη δουλεια που θέλω όπως και η κάρτα γραφικών που έχω καβάτζα (ASUS EN8400GS). Η Ram είναι 2X512mb DDR.

Την είχα βρεί και εγώ αυτή την ASROCK που λέτε αλλά τώρα δεν υπάρχει (είναι και ASROCK με οτι αυτό συνεπάγεται)

Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται μόνο για να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση και κανα παιχνιδάκι. Για σοβαρό gaming έχω άλλο Pc.

Το βλέπω να κατεβαινω κατά Στουρνάρη μεριά μπας και βρώ τίποτα...

• Moderators
Δημοσ.

Η Asrock as long as δε θες overclocking ειναι μια χαρα σταθεροτατες και δε καταλαβαινω γιατι τους συμπεριφερεστε λες και ειναι Lada...!

Για ταινιες υπολογιζε μονο Standard definition γιατι πολυ απλα ειναι ανεπαρκης ο επεξεργαστης για οτιδηποτε HD (και η ραμ ελαχιστη).

Οσο για τη καρτα γραφικων που εχεις "καβατζα", καλυτερα πουλησε την γιατι ειναι πραγματικα αχρηστη (εκτος αν συμβιβαζεσαι με αναλυση 800x600, γραφικα στα lowest και παιχνιδια απο 2ετιας και πανω).

Κατ εμε καλυτερα να παρεις και μερικα χρηματα απο τη πωληση του υπολογιστη (ή εστω μονος της καβατζας 8400), παρα να προχωρησεις σε 'υπο-αναβαθμιση' με παλια κομματια και παλι να σε κρεμαει οταν θες να δεις καμια ταινια HD...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...