johnyb98 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Motherboard: ASUS P5B-MX/Wi-Fi-AP CPU: 6320 1.86GHz RAM: 1GB HDD: ATAPI Western Digital 120GB ATAPI DVD-ROM O/S: Windows XP Professional Eng SP2 Το πρόβλημα που έχω είναι πως δε μπορώ να μπω Windows ούτε καν σε safe mode. Φορτώνει την πρώτη εικόνα που λέει Windows XP και τρέχει κάτω η μικρή μπλε μπάρα με τα τρία τετραγωνάκια και μόλις χάνεται το XP logo και μαυρίζει η οθόνη (μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά), μένει στη μαυρίλα και δεν ακολουθεί η μπλε οθόνη με το Welcome. Όλα δούλευαν κανονικά μέχρι που μιά ωραία πρωία ανοίγω το PC και δε μπαίνω Windows. Σκέφτηκα πήπως πριν το τελευταίο shut down έβαλα καμιά εφαρμογή που δημιούργησε το πρόβλημα. Απ' ό,τι θυμάμαι δεν έκανα κάτι τέτοιο. Έχω δοκιμάσει repair. Έχω δοκιμάσει "Load with the last known good configurations". Δοκίμασα μέχρι και BIOS upgrade μήπως γίνει κάνα κουφό και μπει. Τζίφος με όλα. Καμιά ιδέα (εκτός βέβαια format); -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 03 : 16 : 23----- Έχω δει στο internet ότι κι άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μαύρη οθόνη μετά το XP logo και όταν προσπαθούν να μπουν safe mode κολλάνε στο αρχείο MPU.SYS Δίνω το στοιχείο για βοήθεια μήπως βρούμε όλοι μαζί κάτι... -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 04 : 07 : 03----- Συγγνώμη. Το αρχείο που σταματάει κατά τη φόρτωση σε Safe mode δεν είναι το MPU.SYS, που προανέφερα, αλλά το MUP.SYS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.