nikos_e34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 http://www.schwacke.de/ δεν νοειται ασφαλιστικη εταιρεια στην ευρωπη χωρις να παιρνει στοιχεια απο το σβακε.. χονδρικα, το σβακε ειναι καταλογος που εχει μεσα ολα τα αυτοκινητα καθως και τι τιμη εχουν μετα απο Χ χρονια και με Υ εξτρα.. πχ. αν αγοραζεις ενα μερσεντες καινουριο σημερα για 10.000 ευρω σε διο χρονια και αν ειναι τοσα χιλιαδες χλμ και τοσα εξτρα θα κοστιζει 8000 ευρω..το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι τα πουλανε 9000 ευρω καταλαβες? πχ φιατ γκραντε πουντο το παιρνεις καινουριο 10.000 σε διο χρονια και τοσα χλδ χλμ θα κοστιζει 6.000 ευρω συμφωνα με σβακε κοκ. ειπα 2 παραδειγματα πολυ προχειρα το αουτοτριτι παιρνει απο σβακε και λιγο ερευνα την ελληνικη αγορα αλλα η ασφαλιστικη δεν ειναι φιλοπτωχο ταμειο και παιρνει μονο μεσω σβακε. πολλες φορες το ασφαλιζουμε το αυτοκινητο για τρελα λεφτα και στο τελος δεν τα παιρνουμε σε περιπτωσεις κλοπης και ολικης καταστροφης.μαντεψτε απο που παιρνουν πληροφοριες. εγω θελω να μαθω τι ερευνα κανουν οι αυτοι της εταιρειας λιζινγκ. εκανες τη βλακεια σου,χτυπησες το αμαξι ,γιατι δεν σου δινουν ολοιδιο αυτοκινητο μεχρι να τελειωσει η περιοδος του λιζινγκ και σε παιδευουν διο μηνες χωρις αμαξι? γιαυτο δεν ειναι η μεικτη ασφαλεια? αλκοτεστ σου εκαναν φανταζομαι και σε βρηκαν αρνητικο διοτι τωρα θα εριχνες πολυ κλαμα..τι ξεφτιλα αυτες οι ασφαλιστικες ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 http://www.schwacke.de/ δεν νοειται ασφαλιστικη εταιρεια στην ευρωπη χωρις να παιρνει στοιχεια απο το σβακε.. χονδρικα, το σβακε ειναι καταλογος που εχει μεσα ολα τα αυτοκινητα καθως και τι τιμη εχουν μετα απο Χ χρονια και με Υ εξτρα.. πχ. αν αγοραζεις ενα μερσεντες καινουριο σημερα για 10.000 ευρω σε διο χρονια και αν ειναι τοσα χιλιαδες χλμ και τοσα εξτρα θα κοστιζει 8000 ευρω..το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι τα πουλανε 9000 ευρω καταλαβες? πχ φιατ γκραντε πουντο το παιρνεις καινουριο 10.000 σε διο χρονια και τοσα χλδ χλμ θα κοστιζει 6.000 ευρω συμφωνα με σβακε κοκ. ειπα 2 παραδειγματα πολυ προχειρα το αουτοτριτι παιρνει απο σβακε και λιγο ερευνα την ελληνικη αγορα αλλα η ασφαλιστικη δεν ειναι φιλοπτωχο ταμειο και παιρνει μονο μεσω σβακε. πολλες φορες το ασφαλιζουμε το αυτοκινητο για τρελα λεφτα και στο τελος δεν τα παιρνουμε σε περιπτωσεις κλοπης και ολικης καταστροφης.μαντεψτε απο που παιρνουν πληροφοριες. εγω θελω να μαθω τι ερευνα κανουν οι αυτοι της εταιρειας λιζινγκ. εκανες τη βλακεια σου,χτυπησες το αμαξι ,γιατι δεν σου δινουν ολοιδιο αυτοκινητο μεχρι να τελειωσει η περιοδος του λιζινγκ και σε παιδευουν διο μηνες χωρις αμαξι? γιαυτο δεν ειναι η μεικτη ασφαλεια? αλκοτεστ σου εκαναν φανταζομαι και σε βρηκαν αρνητικο διοτι τωρα θα εριχνες πολυ κλαμα..τι ξεφτιλα αυτες οι ασφαλιστικες ρε γμτ Εν μέρη έχεις δίκιο. Δεν έχω μείνει ευτυχώς χωρίς όχημα. Εϊναι συμβεβλημένοι με κάποιο συνεργείο της KIA - Huyndai και μου έδωσαν ένα Getz μέχρι να πάρω το νέο όχημα. Αλκοτέστ δεν μου έκαναν διότι δεν έγινε ζημιά με άλλο όχημα και δεν κλήθηκε τροχαία. Είχα πιει σε πολύ φυσιολογικά, συντηριτικά πλαίσια (2 μπύρες μικρές σε διάρκεια περίπου 1,5 ώρας) Όσον αφορά τον schwacke, αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι επειδή στην μέση μπαίνει και η εταιρία Leasing, αυτοί έχουν συμφέροντα, το όχημα είναι δικό τους και λογικά δεν θα πάρουν ένα προβληματικό-"φτηνό" όχημα. Μέχρι να αποπληρωθεί από εμένα είναι δικό τους το αυτοκίνητο. Άρα αυτό με συμφέρει, πιστεύω, ελπίζω να το σκέπτομαι σωστά. Από δευτέρα θα καλέσω την εταιρία Leasing ή την ασφαλιστική (Τους τα έχω πρήξει γιατί είμαι και εγώ ψείρας θέλω να ξέρω την κάθε λεπτομέρεια) θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν σήμερα πήρα τα πιο σημαντικά νέα σχετικά με την όλη διαδικασία. Το αυτοκίνητο είχε βγει ολική, μιας και οι ζημιές ήταν γύρω στα 8.500€ Η ασφαλιστική δίνει περίπου 11.000 και τα σώστρα (ότι έμεινε ΟΚ από το όχημα) είναι γύρω στα 2.800€, προσφορά μιας μάντρας. Δηλαδή πάμε γύρω στα 13.800€ αποζημίωση, την οποία φυσικά δεν πέρνω στο χέρι επειδή το όχημα είναι Rent-Leasing, αλλά θα πάρω ένα όχημα αυτής της αξίας. Το αν θα είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο από τον στόλο (ή όχι) της εταιρίας Leasing θα το μάθω αν όχι σήμερα τότε αύριο. Επαναλαμβάνω ότι σας τα λέω ενημερωτικά ώστε να ξέρετε και εσείς την διαδικασία, και σε καμία περίπτωση δεν εύχομαι να σας συμβεί κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.