LuxJaja Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τσεκάρετε το παίδες εδώ http://www.taleworlds.com/ το παιχνίδι είναι 300+ MB και αν εξαιρέσεις τα λίγο outdated γραφικά, είναι φοβερά βαθύ. απλά απίστευτο παιχνίδι.
sstav Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 και να σημειωθεί ότι είναι από Tούρκους developers
LuxJaja Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 καλά έχω ένα φίλο που το έχει λατρέψει αλλά έχει θέμα με Τούρκους και από χτές τραβάει τα μαλλιά του. έχω πεθάνει στο γέλιο.
Erunildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το παιχνιδι ειναι απιστευτο,καθε τοσο το ξαναβαζω και το λιωνω για μερικες μερες. Υπαρχουν και πολλα mods που αλλαζουν τα παντα στο παιχνιδι. Τσεκαρετε το αξιζει..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Και να σκεφτεί κανείς ότι το αγόρασα όταν ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο για 10 δολάρια...Και μπράβο στα παιδιά που το πήγαν μέχρι τέλους και βρήκαν παραγωγό. Οι μάχες είναι καλές (η κοινότητα πολύ καλή, καθώς και τα mods), το μόνο μου παράπονο είναι ότι ακόμη και τώρα (δε μιλάμε πώς ήταν η κατάσταση στο v.06xx, ας πούμε) που έχουν μπει κάστρα, πολιορκίες κτλ. βρίσκω ότι από ένα σημείο και μετά χάνει το ενδιαφέρον του. Όμως, μέχρι να καταφέρεις να στήσεις το χαρακτήρα και να ανεβάσεις επαρκώς τις ικανότητες είναι πάρα πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.