saab 93 aero Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας επειδη εχω επιδωτηση αυτο το μηνα και θελω να παρω ενα κινητο οχι πολυ ακριβο γτ δεν υπαρχει χρημα.... ειμαι αναμεσα στο tv mobile και στο u6oo samsung... μηπως εχετε να μου πρωτεινετε κατι αλλο.. ή μηπως γνωριζετε τιποτα για το tv mobile? το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι περνει 2 sim.. και εχει tv που δεν με ενδιαφερει και πολυ.
ge0rge007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Φίλε με το tv mobile δεν μας λές και τπτ...Απο πού το βρήκες το κινητό αυτό?
saab 93 aero Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το μοντέλο tv mobile είναι το v-98 το βρήκα σε ένα κατάστημα στην ομόνοια.
dimzi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Φιλε μου μεινε μακρυα απο τις κινεζικες αηδιες. Ως πρωην κατοχος εχω να σου πω πως τα μενου ειναι δυσχρηστα. -Δεν υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης στο διαδικυο. -Η μπαταρια θελει 8 ωρες για να φορτισει. -Η φωτογραφικη ειναι για κλαματα. -Ειναι πολυ μεγαλο και βαρυ. -Η ποιοτητα των πλαστικων για γελια.
aGka8l Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 dimzi το ποιο βασικο ξεχασες , αγνωστο και εαν οχι αγνωστο αναμφηβολο SAR
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 μαγκες συμφωνω απολυτα με τα κινεζικα.... την πατησα ενθουσιαστηκα με την εμφανιση,,,,,
electric Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 άστο καλύτερα γιατί όταν το φορτιστούν λεν μπουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.