paschalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μια φίλη μου ζήτησε να της γράψω ένα σιντι -ή 2 ή 3- με επιτυχίες των παρακάτω . Μιας και δεν ακούω τους συγκεκριμενους τραγουδιστές* , ποιά τραγούδια θα προτείνατε ? Οι τραγουδιστές είναι οι εξής : Γλυκερία , Μπάσης , Μητροπάνος , Αλεξίου , Τερζής , Αρβανιτάκη , Αντώνης και Γιάννης Βαρδής , Κατσιμιχαίοι , Πασχαλίδης . Ευχαριστώ εκ των προτέρων . * Εκτός του Τερζή , αλλά και αυτόν τον ακούω σπάνια .
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 απο τους Κατσιμιχαίους...Μια βραδιά στο λούκι, Ρίτα-Ριτάκι.
civperr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν...ξεκινάω: Γλυκερία: T' απογεύματα Δεν Υπάρχουν Άγγελοι Ό,τι Αγαπώ Είναι Δικό Σου Μέχρι Να Βρούμε Ουρανό Μπάσης Η Ζωή Μητροπάνος Σ' Αναζητώ Youtube Σβήσε Το Φεγγάρι Youtube Πες Μου Που Πουλάν' Καρδιές Youtube Ρόζα Θάλασσες Tα Λαδάδικα Αλεξίου Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ (Μαζί με τον Πλιάτσικα) Aπόψε Θέλω Να Πιω Tο tango Της Νεφέλης Tι Γλυκό Να Σ' Αγαπούν Φεύγω (Μαζί με τον Stereo Mike) Όλα Σε Θυμίζουν Xρόνια Χελιδόνια Μεσ' Τα Δυο Της Μάτια Youtube Πανσέληνος Oι Φίλοι Μου Χαράματα Οδός Αριστοτέλους Youtube Ας Μη Ξημέρωνε Ποτέ Youtube Τερζής Παλιόκαιρος Παραστράτημα Φεγγάρι Μου Χλωμό Στα Υπόγεια Είναι Η Θέα Φεύγω Χωρίζω Youtube Έχω Μια Αγάπη Φεύγοντας Δεν Με Κατάλαβες Ποτέ ΜΙα Φορά Άστατος Έχει Ένα Φεγγάρι Απόψε Αρβανιτάκη Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω Youtube Μην Ορκίζεσαι Youtube Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε Για Των Ματιών Σου Το Χρώμα Youtube Tα Κορμιά Και Τα Μαχαίρια Youtube Το Κόκκινο Φουστάνι Χρόνια Τώρα Μακρυα Σου Λιώνω Youtube Εδώ Να Μείνεις Αντώνης Βαρδής Δεν Θα Χωρίσουμε Εμείς Δεν θα με ξεχάσεις Υοutube Θα 'θελα Να Ήσουνα Εδώ Θα Εκραγώ Γιάννης Βαρδής Άμα Δεις Τα Παιδιά Για Ένα Λεπτό Επικίνδυνα Αγαπάς Youtube Ίσως Ένα Ταξίδι Θα 'ρθουν Στιγμές Γιάννης & Αντώνης Βαρδής Τηλεκάρτα Ελπίζω να βοήθησα...
paschalia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ και τους δυο για την βοήθεια , αλλά περισσότερο τον αποπάνω μου . Είσαι καταπληκτικός .
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Χαρίτο και Πανίτο (εκτός Μια βραδιά στο λούκι, Ρίτα-Ριτάκι): -Προσωπικές οπτασίες -Νύχτωσε, νύχτα -Το δωμάτιο (!!!) -Λουλούδι του Δάσους Μιλτιάδης: -Βυθισμένες Άγκυρες -Τα μπλούζ της άγριας νιότης
ChaniaMania Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αφοί κατσιμίχα οπωσδήποτε το "Φάνη" και "Του έρωτα" !! Λίγο καταθλιπτικό το πρώτο αλλά πολύ της παρέας! Το δεύτερο έχει και την επανάσταση του ...
mynam3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αντωνης / Γιαννης Βαρδης Αντωνης Βαρδης - Θα Εκραγω Γιαννης Βαρδης - Αμα Δεις Τα Παιδια Γιαννης Βαρδης - Ισως Γιαννης Βαρδης - Ψυχη Μου Καρδια Μου Γιαννης Βαρδης, Αντωνης Βαρδης - Τηλεκαρτα ( Πρεπει οντως να ειναι απο τα καλυτερα τους ) Αντωνης Βαρδης - Δεν Θα Χωρισουμε Εμεις Αντωνης Βαρδης, Γιαννης Βαρδης, Χαρης Βαρθακουρης, Γιαννης Παριος - Τα Καλυτερα Μας Χρονια Ειναι Τωρα Αντωνης Βαρδης - Δεν Θα Με Ξεχασεις http://www.youtube.com/watch?v=JJk1gFRzMjo Αντωνης Βαρδης - Βαρεθηκα ( Προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου ) http://www.youtube.com/watch?v=BuyXQeZsrpk Πασχαλιδης Παραμυθι με λυπημενο τελος ( Κομματαρα απο τα λιγα παντως ) Οταν θα εχω περισσοτερο χρονο θα σου ποσταρω και αλλα απο τους υπολοιπους . Καλη ακροαση
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Απο Kατσιμιχα brothers: - Φανης - Καλο ταξιδι - Μη γυρισεις - Της αγαπης μαχαιρια - Για ενα κομματι ψωμι - Νυχτωσε νυχτα - Μια βραδια στο λουκι - Αν εισαι Θεος
xardas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 βασικα η λιστα του civperr (και οχι του siddler)τα σπαει απλα θα προσθετα τα χαμοπουλια και μια φοβερη εκτελεση (δεν ειναι δικο του) του "με το στομα γεματο φιλια" απο μια ζωντανη εμφανιση στο ηρωδειο οσον αφορα τον Μπαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.