drkanakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους... Το πρόβλημα μου είναι το εξής, έχω ένα τοπικό δίκτυο με 3 pc που έχουν στανταρ ip και τα οποία είναι συνδεμένα σε ένα router κ κάνουν share αρχεία. Ξαφνικά το ένα απο τα 3 έφαγε κόλλημα και δεν επιτρέπει στα άλλα 2 να έχουν πρόσβαση στα αρχεία του αλλα αυτο το ένα μπαίνει κανονικά στα υπόλοιπα. Επίσης έχω δοκιμάσει αρκετά πραγματα μήπως ξεκολλήσει (πχ.Αλλαγή ip,δικαιώματα...κτλ.) αλλα τίποτα. Please περιμένω ιδέες...
nnannos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πρεπει να εχεις ενεργοποιημένους τους λογαριασμους guest σύμφωνα με τη microsoft μήπως απενεργοποιησες το guest σε αυτo τo pc?κ φυσικά έλεγξε τα firewall-για να αποκλεισεις κ το ενδεχομενο επηρεασμου από αλλο προγραμμα(όπως το acronis που δημιουργει τετοια προβληματα share) μπες με safe mode k network και δοκιμασε αν παιζει
drkanakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα που το αναφέρεις νομίζω χάλασε αφού πέρασα το Acronis... Άν είναι αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω κάτι απο το πρόγραμμα για να δουλέψει πάλι το δίκτυο η να το απεγκαταστήσω εντελώς???
nnannos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 εγω το απεγκατεστησα κ δουλεψε δε το εψαξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.