Προς το περιεχόμενο

Mobo για games

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Asus P5Q (P45,DDR2) δέχεται μνημες DDR2 1066

Η ECS P45T-A (s775,P45,DDR2) οχι

Tην Asus την εχει καποιος; εχει κανενας προβληματα;

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά για CF καλύτερα να πάει σε P5E με Χ38 παρά στο Ρ45 της P5Q...

btw μην το γράφεις xfire μπερδεύομαστε με το program :P

Δημοσ.

καραofftopic

παιδια να ρωτησω κατι, το πιστωτικο που σου κοβουν στην εγγυηση ειναι στην αρχικη ή στην σημερινη τιμη; (μου ετυχε ελλατωματικη Ρ5Ε που την ειχα παρει 130ευρω και τωρα κανει 155ευρω)

καραofftopic

Δημοσ.
παιδια να ρωτησω κατι, το πιστωτικο που σου κοβουν στην εγγυηση ειναι στην αρχικη ή στην σημερινη τιμη;

Στο Πλαίσιο το πιστωτικό κόβεται με την τρέχουσα τιμή. Στο e-shop όμως σε περίπτωση επιστροφής το πιστωτικό κόβεται στην αρχική αξία του προϊόντος... ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όπως είχα γράψει σε παλαιότερο post η p5q είναι πολύ καλή m/b.θα σου κάνει 100% για τη δουλειά που θέλεις.Τώρα για crossfire πάρε η χ38 η χ48 οι υπόλοιπες σου δίνουν 2χ8 οπότε δεν αξίζει να κάνεις crossfire με μια τέτοια m/b

Δημοσ.
όπως είχα γράψει σε παλαιότερο post η p5q είναι πολύ καλή m/b.θα σου κάνει 100% για τη δουλειά που θέλεις.Τώρα για crossfire πάρε η χ38 η χ48 οι υπόλοιπες σου δίνουν 2χ8 οπότε δεν αξίζει να κάνεις crossfire με μια τέτοια m/b

Την P5Q την έχω δει από κοντά και μου άφησε της καλύτερες εντυπώσεις.

Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το μέγεθος (αρκετά μεγάλη μου φάνηκε) και η τοποθέτηση των μνημών μακριά από το cpu με αποτέλεσμα άπλετο χώρο για οποία ψήκτρα θέλεις.

Δεν με ενδιαφέρει το crossfire.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...