krafwerk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους, λοιπόν αν και έψαξα στο φόρουμ για ανάλογες ερωτήσεις και βρήκα κάποια πράγματαδεν μπορεσα ίσως λίγο της απειρίας μου να καταλάβω αν ζητάω το ίδιο πράγμα, το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής, θέλω να φτιάξω μια ταινια (βίντεο)ενώνοντας διάφορα άλλα ταινιάκια,που να παίζει στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να το κάνω αυτο με windows movie maker αλλά μου το δίνει σε μορφή που δεν το παίζει το windows media player ( ή άλλο player) ούτε μπορώ να το ανεβάσω στο you tube . Αυτά ελπίζω να ήμουνα ξεκάθαρος. Σας ευχαριστώ πολύ
disqualified Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπάθησα να το κάνω αυτο με windows movie maker αλλά μου το δίνει σε μορφή που δεν το παίζει το windows media player ( ή άλλο player) ούτε μπορώ να το ανεβάσω στο you tube . κατι περιεργο εκανες γιατι αυτο που λες δεν ισχυει, γιατι οσο το χρησιμοποιουσα απ οσο θυμαμαι στα δινει σε μορφη wmv δλδ το κατεξοχην video format της Microsoft εκτος κι αν το κανεις extract σε avi container. Tωρα αν θες μπορεις να δοκιμασεις και το nero vision που υπαρχει μεσα στο Nero. Σε ποια ακριβως μορφη στο εδωσε δλδ?
peravrexei Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τα διάφορα βιντεάκια που λες είναι όλα στην ίδια μορφή; πχ avi ή jpeg ή διαφόρων μορφών; Θέλει αρκετή δουλίτσα αυτή η ιστορία. αν για παράδειγμα είναι διαφορετικών format πρέπει να τα φέρεις στην ίδια μορφή για να μπορέσεις να τα ενώσεις.Αν έλεγες το format τους θα είχες περισσότερη βοήθεια. Πχ αν έλεγες είναι avi θα σου πρότεινα virtualDub gia να τα ενώσεις αλλά αυτό προυποθέτει ότι πρέπει τα βιντεάκια να έχουν ίδια ftp κλπ.
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπάθησα να το κάνω αυτο με windows movie maker αλλά μου το δίνει σε μορφή που δεν το παίζει το windows media player ( ή άλλο player) ούτε μπορώ να το ανεβάσω στο you tube . Μήπως έκανες Αποθήκευση έργου αντί Αποθήκευση αρχείου ταινίας ή Αποθήκευση στον υπολογιστή μου; Αν ναι γι αυτό δεν παίζει.
kastel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως έκανες Αποθήκευση έργου αντί Αποθήκευση αρχείου ταινίας ή Αποθήκευση στον υπολογιστή μου; Αν ναι γι αυτό δεν παίζει. Προφανώς αυτό έκανε. krafwerk μήπως η κατάληξη του αρχείου που έκανες είναι κάπως έτσι "WSWMM";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.