george_1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα, ειμαι πελατης της HOL 3 χρονια πριν απο 5 μηνες απο 16mps επεσα στα 3 mps 5 μηνες τραβιεμαι με οτι μπορειτε να φανταστητε τι ΕΕΕΤ τι το ενα τι το αλλο... αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα τωρα . Μαλλον καποιος ΟΤΕτζης εκανε ελεχνο στην γραμμη για 12η φορα και ο βλακας ξεχασε να συνδεσει στα box του ΟΤΕ(τις κολονες) ξανα το καλωδιο που παει σπιτι μου. Φυσικα εγω πηρα την τ/υ αλλα αυτοι τα γνωστα θα σας στειλουμε τεχνικο και απο εξωτερικο συνεργειο να το κοιταξει καταλαβαν οτι δεν ειναι απο το σπιτι μου και μετα μαλλον απευθυνθυκαν στον πΟΤΕ.Πιθανον λεω εγω να φτιαχτηκε το προβλημα απο ΟΤΕτζη.Λεω πιθανον γιατι στην HOL δεν μπορουν να μου δωσουν μια σαφη απαντηση. Αυτο το προβλημα κρατησε 2 περιπου εβδομαδες και ζητησα να μου αφαιρεθει αναλογικα το παγιο εκεινων των ημερων.Το εστειλα και γραπτως αλλα και προφορικος αλλα αυτοι μου απαντουσαν οτι πρεπει να το δει προισταμενος και θα μου απαντησουν αυτοι φυσικα δεν απαντανε.Εχω δικαιομα να το ζητησω αυτο αν δεν μου τα δινουν να στειλω καταγγελεια στην ΕΕΕΤ? Ακουσα απο εναν γνωστο μου ΟΤΕζη οτι η HOL εχει οικονομικα προβληματα και δεν μπορει να πληρωσει τον ΟΤΕ υσχιει? αν ισχυει δεν σημαινει οτι υπαρχει κυνδινος και για τους πελατες της, δλδ να κωπουν οι γραμμες? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.