__gxl__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ύστερα από κάποιο ψάξιμο κατέληξα σε μια σύνθεση και θέλω την γνώμη σας... Δεν πολυπαίζω παιχνίδια και συνήθως χρησιμοποιώ μόνο linux (windows σε ξεχωριστό δίσκο για κανα παιχνίδι και εφαρμογές που γκρινιάζουν και δεν παίζουν με wine). Αν και προτιμώ πάντα τους AMD επεξεργαστές είπα να περάσω στην απέναντι όχθη και να δοκιμάσω τους Core2Duo. Να μην τα πολυλογώ η σύνθεση είναι αυτή: Τι λέτε ? edit: Από συμβατότητα με linux απ' ότι κοίταξα μόνο ένα module θέλει compile για την υποστήριξη της onboard κάρτας δικτύου. Επίσης καμιά εναλλακτική πρόταση για κάρτα γραφικών NVIDIA (στις ίδιες επιδόσεις) ? Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από τις ATI σε linux...
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ε όχι και NVIDIA ενώ πήρες και INTEL.Συγκεντρώσου.Πάρε και VIsta dld.2 Αλλαγές και όλα comple.Τον 640άρι της WD και ένα καλύτερο τροφοδοτικό THermaltake-Toughpower.
@topos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστευω πως ειναι ψιλουπερβολη η 4850 εφοσων δεν πολυπαιζεις παιχνιδια.Τζαμπα watt,θορυβο και θερμοτητα... Κοιτα σε 4670.Αν παλι παιζουν προβληματα με τις ατι στα linux-εγω παλι ειμαι οκ απο οσο εχω ψαξει με μια 2400Pro στο φορητο σε ubuntu/kubuntu- βλεπεις και για μια 9800Gt(55nm ομως). Eπισης ριξε μια ματια εαν υπαρχει ακομα ενα hiper 435watt(peak 495,υποθετω και τα 500 του chieftec peak θα ναι...)στα ~40ευρω το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι σαφως ποιοτικοτερο και πιο ησυχο απο το chieftec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.