nikosfree12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ενσωματώσω σε μία σελίδα html ή php ένα μικρό πίνακα όπου να αποτελείται από 10 γραμμές και 1 στήλη, και μέσα σε αυτές τις γραμμές θα έχει κάποιο περιεχόμενο. Έστω λοιπόν ο πίνακας 1. Την επόμενη ημέρα βάση ώρας Ελλάδος (μάλλον web Server) στην ίδια ακριβώς σελίδα να εμφανίζεται ο ίδιος πίνακας πάλι με 10 γραμμές και μία στήλη αλλά με άλλο περιεχόμενο. Ας δώσω ένα κατατοπιστικό παράδειγμα. Σήμερα είναι Σάββατο. Όποιος μπαίνει στη σελίδα μου θα βλέπει δεξιά και πάνω το μενού φαγητών που έχει το εστιατόριό μου για το Σάββατο. Την επόμενη μέρα αν μπεί κάποιος δε θα βλέπει του Σαββάτου αλλά της Κυριακής. Ελπίζω να έγινα αρκετά κατατοπιστικός. Μήπως υπάρχει κάποιο έτοιμο scriptaki Που να κάνει τη δουλειά ή να μου προτείνετε κάποιο site που έχει ανάλογο παράδειγμα; Ευχαριστώ!
thanocaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η σελίδα σου έχει βάση δεδομένων, ή θα το κάνεις με javascript;
alexandr0s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.cev.washington.edu/lc/CLWEBCLB/jst/js_datetime.html
thanocaster Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι καλύτερα με βάση δεδομένων για να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις καταχωρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.