Προς το περιεχόμενο

φορητότητα adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχει γίνει ένας πανικός και δεν ξέρει κανένας να μου απαντήσει.

Είχα altec adsl και ήταν προπληρωμένο πακέτο χωρίς τέλος διακοπής. Ωστόσο λήγει τέλη του μήνα.

Πριν δύο μέρες έστειλα αίτηση στη forthnet για adsl και σημείωσα πάνω ότι έχω άλλο πάροχο την altec και σημείωσα την επιλογή για αλλαγή παρόχου ή κάπως έτσι ήτανε.

Το θέμα είναι ότι σήμερα ενεργοποιήθηκε από forthnet η γραμμή μου!! Αυτή τη στιγμή έχω adsl και από altec και από forthnet δηλαδή δουλεύουν οι κωδικοί και από τις δύο εταιρίες. Παίρνω τηλέφωνο και στην altec και στην forthnet ωστόσο να μου πούνε αν έχει ξεκινήσει και η διαδικασία διακοπής από την πρώτη για να μην πληρώσω λογαριασμό με το τέλος της προπληρωμένης σύνδεσής μου και δεν ξέρει κανένας τίποτα. Από την άλλη φοβάμαι να στείλω μόνος μου αίτηση διακοπής στην altec για καλό και για κακό μήπως και δεν αποσυνδέσουν απλώς τη δική τους σύνδεση αλλά στείλουν και στον ΟΤΕ και μου κόψουν τελείως τη γραμμή adsl.

Χαμός δηλαδή! Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω?

Σημείωση ότι δεν μπήκα σε ιδιόκτητο τπτ απλό adsl internet μέσω ΟΤΕ

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά έχει γίνει ένας πανικός και δεν ξέρει κανένας να μου απαντήσει.

Είχα altec adsl και ήταν προπληρωμένο πακέτο χωρίς τέλος διακοπής. Ωστόσο λήγει τέλη του μήνα.

Πριν δύο μέρες έστειλα αίτηση στη forthnet για adsl και σημείωσα πάνω ότι έχω άλλο πάροχο την altec και σημείωσα την επιλογή για αλλαγή παρόχου ή κάπως έτσι ήτανε.

Το θέμα είναι ότι σήμερα ενεργοποιήθηκε από forthnet η γραμμή μου!! Αυτή τη στιγμή έχω adsl και από altec και από forthnet δηλαδή δουλεύουν οι κωδικοί και από τις δύο εταιρίες. Παίρνω τηλέφωνο και στην altec και στην forthnet ωστόσο να μου πούνε αν έχει ξεκινήσει και η διαδικασία διακοπής από την πρώτη για να μην πληρώσω λογαριασμό με το τέλος της προπληρωμένης σύνδεσής μου και δεν ξέρει κανένας τίποτα. Από την άλλη φοβάμαι να στείλω μόνος μου αίτηση διακοπής στην altec για καλό και για κακό μήπως και δεν αποσυνδέσουν απλώς τη δική τους σύνδεση αλλά στείλουν και στον ΟΤΕ και μου κόψουν τελείως τη γραμμή adsl.

Χαμός δηλαδή! Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω?

Σημείωση ότι δεν μπήκα σε ιδιόκτητο τπτ απλό adsl internet μέσω ΟΤΕ

Πρέπει να στείλεις αίτηση διακοπής στην altec διότι δεν πρόκειτε να σε διακόψουν.

Η αίτηση διακοπής λαμβάνεται υπ' όψιν την τελευταία ημέρα του μήνα που αυτή αιτήθηκε.

(τα ξέρω γιατί ήμουν στην altec και αν και αιτήθηκα διακοπή αυτή δεν έγινε, οπότε τους έκανα καταγγελία στον συνήγορο καταναλωτή όπου και δικαιώθηκα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...