kinitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εχω κανει μια εγκατασταση στα win xp pro sp3 μαλλον χωρις user.οποτε και στους user εχει τα εξης administrator(pass protected) and guest (acount is off) και θελω να βαλω ενα ακομα χρηστη.εβαλα και εγηνε το εξης. administrator(pass protected) δηλαδη εγω user xxx αλλα επρεπε να γινει admin ποθ δεν θελω να ειναι admin αλλα απλως χρηστης. τωρα πως μπορω να διαγραψω αυτο το χρηστη και να εχω εναν αλλο απλο user. δεν θελω να εχω 3 user ... ευχαριστω
andreaslfc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Από Start->Run γράψε control userpasswords2, ενεργοποίησε το "Users must enter a user name..." αν δεν είναι ενεργοποιημένο, διάλεξε τον username που θέλεις να κάνεις αλλαγές και πάτησε properties και πήγαινε στο "Group Membership" και κάνε την αλλαγή από admin σε απλό χρήστη και κάνε επανεκκίνηση. Πρέπει να έχεις δικαιώματα administrator για να κάνεις αυτή την αλλαγή.
kinitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 οκ ευχαριστω -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 08 : 31 : 26----- κατι ακομα εκανα το user xxx... πως θα κανω να μην εχει προσβαση πουθενα παρα μονο στο desktop?και εκανα copy paste ενα φακελο απο το desktop μου στο all user αλλα δεν τα πηρε ολα πηρε μονο τα shortcut
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.