zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω να στείλω σε ένα φίλο εκτός Ελλάδος ένα αρχείο μεγέθους 500MB. Ποιές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές που έχω για να το κάνω αυτό? Να τις δουμε?
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σπάσιμο σε κομμάτια με winrar και upload σε rapidshare.
cassidy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 getdropbox.com Σου δίνει 2GB χώρο δωρεάν. Βάζεις αυτό που θες σε ένα folder το οποίο συγχρονίζεται με το folder στο server τους. Aπό εκεί και πέρα είτε δίνεις στον άλλο link, είτε γράφεται κι ο ίδιος στο site και βάζετε ένα κοινό folder.
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σπάσιμο σε κομμάτια με winrar και upload σε rapidshare. Επειδή θα πάει σε mac και δεν υπάρχει το stuffit (ώστε να διαβάζονται rar αρχεία), με ποιό άλλο τρόπο μπορώ να τα στείλω?
gdp77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 filedropper. Ανάλογο του rapidshare, με 5 GB limit. Μια άλλη καλή λύση είναι να το γράψεις σε ένα cd-άκι και να το στείλεις με courier
antonl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Απ' ό,τι θυμάμαι μπορείς να κάνεις split και σε zip files. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο απ τα παραπάνω sites που αναφέρθηκαν :>
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δεν ξέρω το getdropbox.com που αναφέρθηκε, κι αν τυχόν έχει file size limit, προτείνω και το Diino που το δουλέυω. Κάνεις λογαριασμό, παίρνεις mail account και blogpage free (κλάιν βέβαια, αλλά λέμε), και 2Gb free space with no file size limit upload για να ανεβάσεις ό,τι αγαπάς, μέσω του Diino client που πρέπει να κατεβάσεις, να εγκαταστήσεις, όπως και όποιος άλλος θέλει να κατεβάσει από το αρχείο σου στο Diino. Μπορείς να βάλεις και password στον κάθε φάκελο και να το δώσεις μόνο στον ενδιαφερόμενο. Δεν έχω ιδέα αν εγκαθίσταται σε Mac:-)
cassidy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δεν ξέρω το getdropbox.com που αναφέρθηκε, κι αν τυχόν έχει file size limit, προτείνω και το Diino που το δουλέυω. Κάνεις λογαριασμό, παίρνεις mail account και blogpage free (κλάιν βέβαια, αλλά λέμε), και 2Gb free space with no file size limit upload για να ανεβάσεις ό,τι αγαπάς, μέσω του Diino client που πρέπει να κατεβάσεις, να εγκαταστήσεις, όπως και όποιος άλλος θέλει να κατεβάσει από το αρχείο σου στο Diino. Μπορείς να βάλεις και password στον κάθε φάκελο και να το δώσεις μόνο στον ενδιαφερόμενο. Δεν έχω ιδέα αν εγκαθίσταται σε Mac:-) To dropbox δεν έχει filesize limit, ούτε waiting times κτλ. Έχει client για mac, linux, windows. Μπορείς όμως να δώσεις ένα απλό link, οπότε ο άλλος δε χρειάζεται να έχει τίποτα εγκατεστημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.