Προς το περιεχόμενο

προβληματα με asus p5q deluxe

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω την εν λογω μητρικη και μετα απο ενα μηνα προβληματων, μετα απο αρκετους ελεγχους σε ολο το μηχανημα, κατεληξα οτι το προβλημα το εχει η μητρικη

το συστημα ειναι

intel c2Q9450

asus p5q deluxe

2x2GB muskin 4-4-4-12 @ 800

gecube 4870

psu corsair 620W

τα προβληματα που εχω ειναι διαφορα

απο επανεκινησεις μεχρι παγωματα που λυνονται μονο με ρισετ

ψιλιαστηκα οτι ειναι μητρικη και εβαλα το τελευταιο bios

μετα απο αυτο τα προβληματα εχουν συνεχιστει και επιβεβαιωθηκα οτι ειναι μητρικη οταν 1. εκανα 10 ωρες memtest και δεν βρηκε κανενα προβλημα, 2. μου κανει κολημματα μεχρι και στο boot, μετα τον ελεγχο των cpu-ram, οταν βγαζει το τεραστιο logo "Ai" ακριβως πριν διαβασει το σκληρο για να μπουταρει στα win

τα ερωτηματα:

εχει ακουστει προβλημα με το εν λογω mobo ή επεσα σε ελατωματικο και να το γυρισω στο πλαισιο?

υπαρχει τροπος να λυθουν τα προβληματα?

Δημοσ.

Mην παιδεύεσαι άδικα και χάνεις τον χρόνο σου. Όπως είναι επέστρέψε την στο Πλαίσιο για αντικατάσταση. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, το έχουν αποδείξει άλλωστε πολλές φορές...

Δημοσ.

Εχώ το P5Q με την εξής σύνθεση:

C2D E8600

2x2GB PC6400 Kingston

PowerColor 4870

Tagan 700W

2x80GB SATA Raid0

Η μητρική δουλεύει κυριλέ και σε συνθήκες overclocking.

Καμία επανεκκίνηση δε μου έχει συμβεί.

Επίσης δε νομίζω να έχουν ακουστεί προβλήματα για το εν λόγω motherboard.

Μάλλον είσαι άτυχος.

Δημοσ.

vista 64 εχεις?μαλλον φταινε οι drivers της ati,κ μενα μου κανει καμια φορα κατι κολληματα(p5q 4850)αλλα ειναι 100% θεμα ati κ vista 64

Δημοσ.

τα βιστα (32 και 64 ) εφαγαν σουτ και ειμαι με ΧΡ

λογικα θα το ξαποστειλω στον πωλητη του το mobo για αλλαγη, απλα ξεκινησα δουλεια και πρεπει να βρω χρονο γμτ!!

και κατι αλλο...

για να μη κουβαλαω ολοκληρο κουτι πρωινιατικα, μπορω να αποσυνδεσω εγω τη μητρικη και να τους την παω με την αποδειξη?

σημειωση οτι εχω παρει ολοκληρο το κουτι απο πλαισιο, αν δεν το δουνε και δουνε μια μητρικη μονο λετε να μην την αλλαξουν?

Δημοσ.

`Eχω την P5Q. Λειτουργεί κανονικά χωρίς την 6-engine EPU. `Οταν κάνω εγκατάσταση την 6-engine EPU, ο υπολογιστής λειτουργεί για λίγο και μετά κάνει επαννεκίνηση. Η ρύθμιση που κάνω στην ΕPU, είναι auto. `Εχετε καμμιά ιδέα, στο τι κάνω λάθος;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...