Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο yahoo

hristos 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την βοηθεια σας.....

Πριν καμια ωρα προσπαθω να μπω να δω τα email και ειτε απο τον mozilla ειτε απο τον explorer μου εμφανιζει οτι ελειξε το ποιστοποιητικο του εξυπηρετητη.....συγκεκριμενα μου εμφανιζει αυτο.....

Αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης

Το login.yahoo.com χρησιμοποιεί ένα μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Το πιστοποιητικό δεν θα είναι έγκυρο μέχρι 4/1/2006 7:09 μμ.

(Κωδικός σφάλματος: sec_error_expired_certificate)

* Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του εξυπηρετητή, ή κάποιος προσπαθεί να μιμηθεί κακόβουλα

τον εξυπηρετητή.

* Aν έχετε συνδεθεί ξανά στο παρελθόν με αυτόν τον εξυπηρετητή, το σφάλμα μπορεί να είναι προσωρινό, και μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά.

Ή μπορείτε να προσθέσετε μια εξαίρεση...

Τι ακριβως συμβαινει?και πως μπορω να το λυσω?

Βρισκομαι σε απογνωση...να δεχτω τον καινουριο εξηπηρετητη? ή οχι?

Δημοσ.

Προς το παρον μην κανεις τιποτα , σου προτεινω να περιμενεις για λιγη ωρα μηπως και καποιος χρηστης εχει παρομιο προβλημα. Ποιο λειτουργικο συστημα και ποια προγραμματα προστασιας απο ιους, spyware κτλπ εχεις ( αν εχεις windows ); Μηπως εχεις και δευτερο email ωστε να δεις εαν το προβλημα ειναι μονο στον συγκεκριμενο λογαριασμο στην yahoo;

Δημοσ.

Δοκιμασα με το λαπτοπ μου και μπαινω κανονικα απο την (ιδια) συνδεση μου....το προβλημα ειναι στον σταθερο και εχω το norton 360 που ειναι και antivirus και antispyware...εχω windows xp

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 02 : 35 : 07-----

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 03 : 01 : 33-----

Το προβλημα παραμενει και σημερα κανεις για μια γνωμη μια βοηθεια?

Δημοσ.

Καλησπέρα !! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω k εγώ. K με μοζιλλα και ie7 είναι το ίδιο. Προσπάθησα k από άλλον υπολογιστή αλλα τίποτα. Στο messenger όμως μπαίνει κανονικά.

Αν γνωρίζει κανεις τίποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...