oneofthem Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 γεια χαρά, ενημερώνομαι σιγά σιγά (από το μεσημέρι δλδ...) για τις οθόνες μέχρι να κάνω την τελική αγορά μου αν και μάλλον έχω ψιλοκαταλήξει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο μια απορία όμως που μου έμεινε είναι ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα 2 προϊόντα της eizo: S2411W - HD2441W είναι το dynamic contrast και κατά πόσο ισχύει αυτό, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος
evkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 η 2411 είναι το παλαιότερο μοντέλλο , νομίζω ότι είναι πλέον end of Life. Η διάδοχος του ήταν η 2441 και αυτή μετά αντκαταστάθηκε με τη 2442 ,ενώ παράλληλα η ΕΙΖΟ έβγαλε και την 2461 , που έχει καινούργια στοιχεία τεχνολογίας , κυρίως οσαναφορά το LUT . Ρίξε και μια ματιά στο δίκτυο και κυρίως στο Prad. Τιμές βέβαια στην Ελλάδα αρκετά πιο πάνω από εξωτερικό , όχι στο βαθμό του παρελθόντος , αλλά ακόμη εμείς εδώ τις έχουμε πιο τσιμπημένες , λόγω μεγέθους αγοράς κλπ . Προσωπικά θα πάω για την 27αρα της EIZO , υπολογίζω μέχρι τα χριστούγεννα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 μεγάλο dot pitch όμως η 27αρα γιατί θες σώνει και καλά Eizo?
oneofthem Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 evkar ουσιαστικά είναι πάνω κάτω τα ίδια μοντέλα με κάποιες βελτιώσεις δλδ, ευχαριστώ πολύ μου λύθηκε η απορία ήθελα να κατέβω αθήνα σήμερα να τις δω όλες και από κοντά αλλά βρέχει συνέχεια εδώ και δεν ταξίδεψα για τις τιμές που έγραψες το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δε μου φαίνονται και πολύ κακές οι τιμές στην ελλάδα, κοίταξα στη γερμανία και είδα παρόμοια πράγματα αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο link να προτείνεις σε παρακαλώ πες μου έτσι το μοντέλο που με ενδιαφέρει είναι η eizo ce240w αν και με απασχολεί πάρα πολύ η απόδοσή της σε κινούμενη εικόνα, το latency, το overdrive - διάβασα διάφορα κουλά για artifacts από reviewers παρακαλώ - όπως και το ότι είναι σχετικά παλιό μοντέλο --- thresh τώρα την 27'' δεν ξέρω αν τη θέλει ο evkar για δουλειά αλλά μετά από ψάξιμο κατέληξα κι εγώ ότι αν θέλεις οθόνη που να έχει κάποια ποιότητα που να συναγωνίζεται τις crt για επαγγελματική χρήση μάλλον πας σε eizo για s-pva για παράδειγμα, είδα μια dell (που τις είχα σε εκτίμηση) που φοράει το ίδιο samsung panel με τις 24άρες eizo και δεν ήταν οθόνη για επαγγελματίες, ο φωτισμός έκανε degrade... από τη μία άκρη της οθόνης έως την άλλη, χάλι, δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αλλιώς βέβαια δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πληρώσεις τις eizo, υπάρχουν πιο σωστές οθόνες αν δεν χρειάζεσαι πιστή απεικόνιση -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 08 : 11 : 49----- thresh ξέρεις για 24'' ips οθόνη εκτός από apple που να κοιτάξω? δεν έχω ψάξει καθόλου για ips αν και μάλλον πρώτα εκεί έπρεπε να κοιτάξω γιατί όσο περισσότερο διαβάζω τόσο πιο πολύ κλίνω προς s-ips παρά s-pva
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 S-IPS έχει το φτηνό 26αρι LG αλλά θέλει firmware update (το αναλαμβάνει η αντιπροσωπία) επίσης η HP LP2475w και η HP LP2480zx είναι με S-IPS Panel μετά μόνο 30αρια βρίσκεις με S-IPS και ασφαλώς 19-21 ίντσες
oneofthem Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 thnx όχι μόνο για 24άρα πάω και λόγω χρημάτων αλλά και αυτό είναι που με καλύπτει πλήρως ψάχνω για τις hp προς το παρόν γιατί δεν ξέρω τπτ για αυτές θα δω και τις eizo στην έκθεση να μου λυθούν οι απορίες και η apple τελικά δεν είναι ακριβή οπότε δεν την αποκλείω αλλιώς θα ψάξω μήπως βρω κανένα μοντέλο από γερμανία από άλλη εταιρεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.