Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 σύνδεση VGA vs HDMI-DVI

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Federer μία μικρή διόρθωση...τα λες κατά το ήμισυ σωστά.

Μπερδέυεις το upscaling με την native resolution μιας lcd οθόνης.

Σενάριο 1ο : Full HD LCD οθόνη( 1920χ1080p). Γίνεται κανονικά upscale και έχουμε τέλεια εικόνα.

Σενάριο 2ο : LCD 22'' ανάλυσης 1680χ1050. ΠΑΛΙ γίνεται upscale. Αυτή τη φορά όμως έχουμε θολούρα. ΓΙΑΤΙ; Γιατί το 360 δεν υποστηρίζει την native ανάλυση της οθόνης και αφήνει να επιλέξουμε άλλες, χαμηλότερες αναλύσεις ( 1280χ720p π.χ., μπορεί και άλλες, δεν θυμάμαι, ΟΧΙ όμως 1680χ1050 που είναι η native της οθόνης μας).

Συμβαίνει αυτό δηλ. που λέει και ο myst77 όταν στο λειτουργικό επιλέξουμε ανάλυση χαμηλότερη της native.

Καμία σχέση το upscale με τη θολούρα συνεπώς.;)

Πάντως όλα αυτά τα θεματάκια αναμένεται να λυθούν μια και καλή με το fall update που θα δίνει πλέον υποστήριξη 16:10 όπως και υποστήριξη τέτοιων αναλύσεων.:-)

Συμφωνω με οσα ειπες και εχεις δικιο...δεν υπαρχει ομως "κανονικο" upscale...το upscale ειναι upscale...ακομα και αν διαλεξεις 1920χ1080p απο στο χβοχ και το συνδεσεις με μια full ΗD 1920χ1080p τηλεοραση τοτε το upscale το κανει το ιδιο το xbox...νομιζω 5-6 παιχνιδια ειναι 1080p τελειως (virtual tennis,fifa street κτλ)

Μπορει να τα λεω λαθος δεν ξερω...αλλα ειναι σιγουρο οτι σε μια full hd 1080p τηλέοραση διχνει απειρως καλυτερα σε σχεση με ενα οποιογηποτε monitor 1680x1050

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση και εγώ....

σε μια TV που έχει είσοδο hdmi και vga τι καλώδιο να χρησιμοποιήσω για καλύτερη εικόνα με το xbox ?

• 2 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαιρετώ όλους τους xboxakides! μια ερώτηση και γώ σύμφωνα με αυτά που συζητάτε! εγώ έχω το Elite σε μια Samsung HD ready 27' στο γραφείο μου! τα γραφικά είναι απίστευτα καθαρα και τέλεια(καμια σχέση με τα καταστήματα που δεν ξέρουν να συνδέσουν xbox άρα χάλια)! η ερωτησή μου είναι αν πάρω 37αρα FullHD θα χάσει σε γραφικα γιατι έλεγα ναπάρω πιο μεγάλη να νιώθω λες και ειμαι μέσα στο αμάξι στο καλύτερο παιχνιδι σε αυτόν τον πλανήτη! το Forza Motosport 3 φυσικα!:-)

Δημοσ.
χαιρετώ όλους τους xboxakides! μια ερώτηση και γώ σύμφωνα με αυτά που συζητάτε! εγώ έχω το Elite σε μια Samsung HD ready 27' στο γραφείο μου! τα γραφικά είναι απίστευτα καθαρα και τέλεια(καμια σχέση με τα καταστήματα που δεν ξέρουν να συνδέσουν xbox άρα χάλια)! η ερωτησή μου είναι αν πάρω 37αρα FullHD θα χάσει σε γραφικα γιατι έλεγα ναπάρω πιο μεγάλη να νιώθω λες και ειμαι μέσα στο αμάξι στο καλύτερο παιχνιδι σε αυτόν τον πλανήτη! το Forza Motosport 3 φυσικα!:-)

Οχι γιατι να χασει? ισα ισα που αν παρεις ενα καλυτερο panel θα εχεις ακομα καλυτερη εικονα...αν εχεις τα λεφτα προχωρα αφοβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...