greeksvensson Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ και 2 χρόνια έχω ένα ACER 5600 το οποίο οφείλω να παραδεχτώ με έχει υπηρετήσει για ατελείωτες ώρες παρουσιάζοντας διάφορα προβλήματα κατά καιρούς βέβαια. Πρόσφατα μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρότερο και πιο ενοχλητικό. Το καλώδιο τροφοδοσίας φαίνεται να μην κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του λαπτοπ να χάνεται ξαφνικά η παροχή ρεύματος. Με λίγο ''παίξιμο'' του καλωδίου γύρω γύρω καταφέρνω να το κάνω να λειτουργεί ξανά αλλά με δεσμευέι αυτό στην παραμικρή μετακίνηση και επίσης αναγκάζομαι να έχω την μπαταρία πάνω συνεχόμενα ώστε να μην απενεργοποιείται βίαια. Αναρωτιέμαι αν κάποιος γνωρίζει αν ενδεχομένως το πρόβλημα αυτό να μην οφείλεται μόνο στο καλώδιο αλλά στον υποδοχέα του λάπτοπ. Κάποιος γνωστός με μηχανικές γνώσεις μου είπε ότι είναι σχεδόν απίθανο να φταίει η επαφή της υποδοχής.
kfyros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο δοκιμάζοντας με άλλο τροφοδοτικό μπορείς να το τσεκάρεις. Αν δεν παίζει , θα φταίει η βάση. Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να χαλάσουν, ειδικά αυτά που φθείρονται περισσότερο και οι βάσεις (όπως οι usb θύρες , η υποδοχή της τροφοδοσίας, το πορτάκι του cd-dvd , το πληκτρολόγιο , η βάση και τα καλώδια της οθόνης)
Stern Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω επισκευασει ενα τροφοδοτικο της ACER με το ιδιο προβλημα.Με το ζορισμα και τον καιρο ειχε κοπει το καλωδιο εσωτερικα με αποτελεσμα να δουλευει μονο πιεζοντας στο σημειο εκεινο.Η επισκευη δεν κρατησε πολυ.Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο
greeksvensson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία, θα δοκιμάσω με κάποιο άλλο τροφοδοτικό. Τώρα βέβαια παρουσιάστηκε κι άλλο ένα σύμπτωμα, το μηχάνημα απενεργοποιείται κάποιες φορές ξαφνικά χωρίς να παρουσιάζεται κάποιο προφανές πρόβλημα θερμοκρασίας και καθώς η ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας να δείχνει σχεδόν πλήρης.
kfyros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν λες απενεργοποιείται τι εννοείς? Σβήνει ξαφνικά ή κάνει shutdown?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.