Προς το περιεχόμενο

sp3 σε winXP

kirmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση στο φτερό!

Μπορώ να εγκαταστήσω το sp3 σε windows XP, απευθείας σ εναν υπολογιστή που δεν έχει sp2 ή sp1? ??

thx:-D

Δημοσ.

Μπορείς. Σύμφωνα με αυτά που αναγράφει η Microsoft.

Overview

Windows XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customersʼ experience with the operating system.

System Requirements

Supported Operating Systems: Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2

Πηγή: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&displaylang=en

Δημοσ.

Βάλαμε στο γραφείο σε ένα PC του workgroup SP3 και δεν το έβλεπε κανένα άλλο PC. Επίσης και αυτό δεν έβλεπε τίποτα. Τα άλλα PC έχουν όλα WinXP και SP3...

Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα.. Εν τέλη το γυρίσαμε πάλι σε SP2...

Δημοσ.

Δοκίμασα σε καθαρή εγκατάσταση xp χωρίς κανένα sp να βάλω sp3 και έφαγα πόρτα.

Έβαλα sp2 και μετά πήρε και το sp3. Για sp1a δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον θα γίνεται.

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να παίζει και σε xp που δεν έχουν service pack...

Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικά downloads ανάλογα με το τι έχεις. (Πχ άλλο download για sp2 upgrade και άλλο για sp1a)...

Τρέξε το windowsupdate για να σου πει αυτό τι θα σου κατεβάσει κατευθείαν και να μην ψάχνεσαι...

Δημοσ.
Λογικά πρέπει να παίζει και σε xp που δεν έχουν service pack...

Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικά downloads ανάλογα με το τι έχεις. (Πχ άλλο download για sp2 upgrade και άλλο για sp1a)...

Τρέξε το windowsupdate για να σου πει αυτό τι θα σου κατεβάσει κατευθείαν και να μην ψάχνεσαι...

Ακριβώς αυτό...

Δημοσ.

Σε εγκατεστημένο OS χρειάζεται τουλάχιστον sp1, slipstream το κάνεις και σε gold.

Θα έπρεπε να το έχεις βάλει ήδη.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...