pabou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για σας παιδια, επιτελους εφτιαξα το pc και αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με την συχνοτητα του επεξεργαστη, εχω κατεβασει αρκετα προγραμματα και μου τον βγαζει στα 2ghz, τι πρεπει να κανω; (θερμοκρασιες με real temp 32°C και 32°C σε idle) Oριστε και ενα screenshot:
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μπες στο BIOS και κάνε disable EIST και C1E. Αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος για να κάνεις κάτι τέτοιο. edit: Εννοώ ότι όταν ο υπολογιστής σου χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ θα ανέβει στη default συχνότητα. Δοκίμασε να τρέξεις παράλληλα κάποιο stressing utility και θα το διαπιστώσεις.
pabou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 oκ φιλε antonI (θα του δωσω να καταλαβει :lol:) Απο θερμοκρασιες πως τα βλεπεις; ( εννοω δεν ειναι πολυ χαμηλες; ) edit: ολα οκ, με prime εστρωσε, thanks ναι ομως, μολις κλεινω το prime ξανακατεβαινει η συχνοτητα, τωρα τι κανουμε; (στο BIOS δεν βρισκω πουθενα το EIST, καμια βοηθεια; )
Kapazo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπαρχεο λογος να ανησυχεις αυτο γινετεαι κυριος για εξοικονομιση ενεγειας και μειωση θορυβου.
pabou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ανυσηχω, απλως απ την στιγμη που μπορω να τον εχω στα 3ghz(χωρις o/c) γιατι να τον αφησω στα 2ghz, γι'αυτο λεω
I_dont_need_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απο θερμοκρασιες πως τα βλεπεις; ( εννοω δεν ειναι πολυ χαμηλες; ) Εχεις λαθος TJ-Max γι' αυτο εχεις αυτες τις θερμοκρασιες, βαλε TJ-Max=100
sourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μπες στο BIOS και κάνε disable EIST και C1E.Αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος για να κάνεις κάτι τέτοιο. edit: Εννοώ ότι όταν ο υπολογιστής σου χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ θα ανέβει στη default συχνότητα. Δοκίμασε να τρέξεις παράλληλα κάποιο stressing utility και θα το διαπιστώσεις. εκτός αυτών των επιλογών μπορεί να υπάρχει και κάποια άλλη(intel speedstep tech)
pabou13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω φιλε sourkas αλλα το προβλημα λυθηκε (εδω και καιρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.