Προς το περιεχόμενο

apothema.gr πόσο αξιόπιστο είναι?

mrjepeto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας σε όλους. Είμαι καινούργιοσ στη γειτονειά και έχω εντυπωσιαστεί με την όλη δουλειά. Υπέροχη.

Σκοπεύω να κάνω κάποιες αγορές από το apothema.gr και δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστο είναι? Γνωρίζει κανείς περεταίρω πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Επίσης, θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποια link του forum που να σχετίζονται με την αγορα στο διαδίκτυο καθώς και αν υπάρχουν κάποιες συμβουλές. Αν το topic είναι άκυρο ή υπάρχει, έγινε εν αγνοία μου. Ενημερώστε με και παραπέμψτε με στο σωστο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εγω το πρωτο πραγμα που κοιταξα ειναι να δω αν ειναι secured το σαιτ

αν εχει δηλαδη το σηματακι που λεει ''verisign secured''

δεν το βρηκα εκτος και αν δεν ειδα καλα

προσωπικα παντως δεν μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα καταστηματα παντος εποχης και τι εννοω με αυτο, οτι εχουν προιοντα απο παρα πολλες και διαφορετικες κατηγοριες (αυτοκινητο, υπολογιστες, προσωπικη περιποιηση κτλ)

Δημοσ.
Γειά σας σε όλους. Είμαι καινούργιοσ στη γειτονειά και έχω εντυπωσιαστεί με την όλη δουλειά. Υπέροχη.

Σκοπεύω να κάνω κάποιες αγορές από το apothema.gr και δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστο είναι? Γνωρίζει κανείς περεταίρω πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Επίσης, θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποια link του forum που να σχετίζονται με την αγορα στο διαδίκτυο καθώς και αν υπάρχουν κάποιες συμβουλές. Αν το topic είναι άκυρο ή υπάρχει, έγινε εν αγνοία μου. Ενημερώστε με και παραπέμψτε με στο σωστο.

Ευχαριστώ

Πρόσφατα αγόρασα ένα διάδρομο γυμναστικής δίχως κανένα πρόβλημα.

Πήρωσα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσ.

Thanx παίδες για την ανταπόκριση. ¨οταν λέω αξιόπιστο είναι κυρίως κατά πόσο δεν είναι κάποια μύφα, απάτη. Αλλά μάλλον δεν είναι μιας και έχει επιλογή αντικαταβολής. Τώρα το ότι πουλάει κινητά ψυγεία αυτοκίνητα και ένα γενθκότερο αχταρμά είναι λίγο ύποπτο όντως...

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ.ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...