mrjepeto Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας σε όλους. Είμαι καινούργιοσ στη γειτονειά και έχω εντυπωσιαστεί με την όλη δουλειά. Υπέροχη. Σκοπεύω να κάνω κάποιες αγορές από το apothema.gr και δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστο είναι? Γνωρίζει κανείς περεταίρω πληροφορίες πάνω στο θέμα. Επίσης, θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποια link του forum που να σχετίζονται με την αγορα στο διαδίκτυο καθώς και αν υπάρχουν κάποιες συμβουλές. Αν το topic είναι άκυρο ή υπάρχει, έγινε εν αγνοία μου. Ενημερώστε με και παραπέμψτε με στο σωστο. Ευχαριστώ
adamakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω το πρωτο πραγμα που κοιταξα ειναι να δω αν ειναι secured το σαιτ αν εχει δηλαδη το σηματακι που λεει ''verisign secured'' δεν το βρηκα εκτος και αν δεν ειδα καλα προσωπικα παντως δεν μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα καταστηματα παντος εποχης και τι εννοω με αυτο, οτι εχουν προιοντα απο παρα πολλες και διαφορετικες κατηγοριες (αυτοκινητο, υπολογιστες, προσωπικη περιποιηση κτλ)
μανος2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας σε όλους. Είμαι καινούργιοσ στη γειτονειά και έχω εντυπωσιαστεί με την όλη δουλειά. Υπέροχη.Σκοπεύω να κάνω κάποιες αγορές από το apothema.gr και δε γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστο είναι? Γνωρίζει κανείς περεταίρω πληροφορίες πάνω στο θέμα. Επίσης, θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποια link του forum που να σχετίζονται με την αγορα στο διαδίκτυο καθώς και αν υπάρχουν κάποιες συμβουλές. Αν το topic είναι άκυρο ή υπάρχει, έγινε εν αγνοία μου. Ενημερώστε με και παραπέμψτε με στο σωστο. Ευχαριστώ Πρόσφατα αγόρασα ένα διάδρομο γυμναστικής δίχως κανένα πρόβλημα. Πήρωσα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα αγοράσει κι εγώ πριν από μερικούς μήνες ένα subwoofer με αντικαταβολή. Ολα μια χαρά. Ως προς τι σε απασχολεί αν είναι αξιόπιστο;
mrjepeto Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Thanx παίδες για την ανταπόκριση. ¨οταν λέω αξιόπιστο είναι κυρίως κατά πόσο δεν είναι κάποια μύφα, απάτη. Αλλά μάλλον δεν είναι μιας και έχει επιλογή αντικαταβολής. Τώρα το ότι πουλάει κινητά ψυγεία αυτοκίνητα και ένα γενθκότερο αχταρμά είναι λίγο ύποπτο όντως...
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά το λέει και το όνομά του.. "απόθεμα"
HexStatic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η γνωμη σας για αγορες online απο τα www.perfectshop.gr και www.apothema.gr sinnaig
jimgrks Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ.ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.