supermario29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μονο την ομαδα Fifa Hellas που εχει φτιαξει ο polakis βρηκα. Ποιο ειναι το ονομα της ομαδας τελικα;; Και ποιος θα μας στειλει invitation?
pantnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Eγώ δεν είδα invite ούτε πολυ ενδιαφέρον απο όλους όσοι είπαν στην αρχή γιαυτό βλέπω να κάνουμε ομάδα εγώ με τον υπεύθυνο του τμήματος scouting Αλέκο.
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Eγώ δεν είδα invite ούτε πολυ ενδιαφέρον απο όλους όσοι είπαν στην αρχή γιαυτό βλέπω να κάνουμε ομάδα εγώ με τον υπεύθυνο του τμήματος scouting Αλέκο. Εγώ, εσύ και ο μπάρμαν... τα email δεν τα βλέπουμε σήμερα, ε;
The_Sheep Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εγω αυτη την στιγμη δεν εχω ιντερνετ για να κανω invite, αν θυμαμαι καλα μανατζερ ειναι ακομα ο dpapa,o blackjim kai o priv στην ομαδα που ειχα πει στην αρχη...μπορουν να σας κανουν αυτοι invite
supermario29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αν φτιαξετε ομαδα στειλτε κανενα invite ρε παιδια!
pantnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Να στείλουμε invite??? Για σε παρακαλώ...είναι στάση αυτή ? Θέλω να μιλήσω με τον μάνατζερ σου, να προγραμματισω ενα φιλικό να δω αν μπορείς να προσφερεις στην ομάδα.Να κανονίσουμε συμβόλαι πριμ κ 2 εισητήρια για την χώρα της Λατινικής Αμερικής απο οπου είσαι(Μόνο Λατινο-αμερικάνους δεχόμαστε,εγώ είμαι εξαίρεση κ παιδί θαύμα απο το μακρινό Μίνσκ).Σήμερα θα έχεις invite φίλε μου.Αν δεν πας αλλού θα χαρούμε να είσαι ενα απο ιδρυτικά μέλη.Τα οποία έτσι θα μείνουν.
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Να στείλουμε invite??? Για σε παρακαλώ...είναι στάση αυτή ? Θέλω να μιλήσω με τον μάνατζερ σου, να προγραμματισω ενα φιλικό να δω αν μπορείς να προσφερεις στην ομάδα.Να κανονίσουμε συμβόλαι πριμ κ 2 εισητήρια για την χώρα της Λατινικής Αμερικής απο οπου είσαι(Μόνο Λατινο-αμερικάνους δεχόμαστε,εγώ είμαι εξαίρεση κ παιδί θαύμα απο το μακρινό Μίνσκ).Σήμερα θα έχεις invite φίλε μου.Αν δεν πας αλλού θα χαρούμε να είσαι ενα απο ιδρυτικά μέλη.Τα οποία έτσι θα μείνουν. Τα οικονομικά μαζί μου φίλε μου. Bonus clean sheet κτλ μην περιμένεις αλλά νεράκι για μετά τον αγώνα κερασμένο. Και όχι βρύσης, εμφιαλωμένο. Και τι ζητάμε... μια προπόνηση να κατεβαίνετε. Όποιος κατεβαίνει προπονήσεις θα παίζει! Ώπα... αυτό είναι από αλλού.
supermario29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Να στείλουμε invite??? Για σε παρακαλώ...είναι στάση αυτή ? Θέλω να μιλήσω με τον μάνατζερ σου, να προγραμματισω ενα φιλικό να δω αν μπορείς να προσφερεις στην ομάδα.Να κανονίσουμε συμβόλαι πριμ κ 2 εισητήρια για την χώρα της Λατινικής Αμερικής απο οπου είσαι(Μόνο Λατινο-αμερικάνους δεχόμαστε,εγώ είμαι εξαίρεση κ παιδί θαύμα απο το μακρινό Μίνσκ).Σήμερα θα έχεις invite φίλε μου.Αν δεν πας αλλού θα χαρούμε να είσαι ενα απο ιδρυτικά μέλη.Τα οποία έτσι θα μείνουν. ΟΚ. Ευχαριστω!
dp@pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εγω αυτη την στιγμη δεν εχω ιντερνετ για να κανω invite, αν θυμαμαι καλα μανατζερ ειναι ακομα ο dpapa,o blackjim kai o priv στην ομαδα που ειχα πει στην αρχη...μπορουν να σας κανουν αυτοι invite πω πω πολυ δουλεια μου βαζετε..ρε μπειτε και καντε search το league kai καντε Join. Η δεν μπορουν? τι παιζετε? λογικο ειναι να μπορουν να το βρουν και να μπουν...right?
pantnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Για τα εισητήρια για Λατινική Αμερική? Δεν κάνει τίποτα! dp@pa 2-3 που δοκίμασαν είπαν οτι δεν έχει επιλογή για join...Στην τελική θα κάνουμε περισσότερες ομάδες απο λιγότερα μέλη.Δεν είναι απαραίτητα κακό.
dp@pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 νομιζω πρεπει να το οργανωσουμε καλυτερα. Δηλαδη, καθε γρουπ να εχει μεχρι ασπουμε 15 -20 ατομα..σαν να ειναι μια ομαδα κανονικη, να εχουμε και τους αναπληρωματικους, και να παιξουμε τουρνουα...αλλα τωρα πως τα μαζευουμε ολα αυτα...πολυ δουλεια και αυτο!
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Έχουμε και λέμε: Maines FC το club και όσοι θέλετε alexzzzgr το gamer tag μου. Επικοινωνία και με τον pantnick (gamer tag: pantnickGR). Τον marios29gr τον έκανα ήδη invite στην ομάδα. Ότι άλλο θέλετε, εδώ είμαστε
glad1at0re Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Για να γίνει δουλειά πρέπει να οργανωθούμε. Να φτιαχτούν ομάδες και να κανονιστούν ώρες για παιχνίδια. Ακόμα και 30 άτομα να είναι στο club, με δυσκολία θα είναι 7-8 online ταυτόχρονα, πόσο μάλλον για φιλικό με άλλο club, δηλαδή 20 άτομα Αν γίνει οργανωμένη δουλειά εγώ είμαι μέσα για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.