Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο Club FIFA 09 -XBOX 360

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψηνομαι πολυ αμα εχει χωρο ινβαιταρετε με.

Οτι θεση θελετε παιζω δεν εχω προβλημα αν και στο 08 ημουν καλυτερος στην αμυνα πιστευω:P

GT:CensoredX15

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι πολύ κι εγώ το παιχνίδι ειναι κορυφαίο!

Το gt μου ειναι:aektzisr21

Όποιος θέλει να με κάνει add!

Υ.Γ MetzasGR σε έκανα add

Δημοσ.

Παιδες μην περιμενετε καποιο Invite, απλα μπειτε και βρειτε την ομαδα!..και καντε join! ...και ασ κανουμε καποια RULES!...οταν ειναι να παιζουμε 10 vs 10 μην τολμησετε να παρετε ''ANY'' σαν επιλογη, επειδη στο τελος μεταξυ σας παιζετε , καθε πασα παει σε σας, και αυτοι που διαλεξαν ενα παιχτει, απλα τρεχουν πανω κατω σαν τρελλους.. ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!...μονο αν ειμαστε πολυ ποιο λιγοι, οπως 5 η 4 η 3, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 7-8-9-10...μονο ενας αν ειναι σε αμυνα να μπορει να ελεξει τους αμυντικους..το χαλατε το παιχνδι, καποιοι απο δω μεσα το καναν, και ΞΕΝΕΡΩΣΑ απιστευτα...με 10 παιχτες ρε ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.
Παιδες μην περιμενετε καποιο Invite, απλα μπειτε και βρειτε την ομαδα!..και καντε join!

Την ομαδα τη βρηκα αλλα δεν βρηκα επιλογη για join για αυτο και το ανεφερα και εδω αλλωστε.Επρεπε παντως να διαλεξετε milan ρε παιδια;Καμια πιο συμπαθητικη ομαδουλα δεν μπορουσατε δηλαδη;:P

Δημοσ.
Την ομαδα τη βρηκα αλλα δεν βρηκα επιλογη για join για αυτο και το ανεφερα και εδω αλλωστε.

Και εγώ μια από τα ίδια. Όποιος μπορεί ας ρίξει ένα invite.

Δημοσ.
Οχι δεν διαλεγεις.Μεγα λαθος εκανε αυτος που διαλεξε τη Μιλαν.Δεν μπορυσατε καμια chealse?

τι λετε ρε παιδια...γαμω τις ομαδες ειναι η μιλαν....εγω προσωπικα ολο αυτη παιρνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...