tdm900 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αν μπορεί κάποιος ας με κάνει invite... tdm900twin
supermario29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως γυρισα χθες απο διακοπες και περιμενω να μου ερθει το "πακετο" απο gameplay.co.uk.....
CensoredX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ψηνομαι πολυ αμα εχει χωρο ινβαιταρετε με. Οτι θεση θελετε παιζω δεν εχω προβλημα αν και στο 08 ημουν καλυτερος στην αμυνα πιστευω GT:CensoredX15
tommy_angelo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά ενδιαφέρομαι πολύ κι εγώ το παιχνίδι ειναι κορυφαίο! Το gt μου ειναι:aektzisr21 Όποιος θέλει να με κάνει add! Υ.Γ MetzasGR σε έκανα add
dp@pa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδες μην περιμενετε καποιο Invite, απλα μπειτε και βρειτε την ομαδα!..και καντε join! ...και ασ κανουμε καποια RULES!...οταν ειναι να παιζουμε 10 vs 10 μην τολμησετε να παρετε ''ANY'' σαν επιλογη, επειδη στο τελος μεταξυ σας παιζετε , καθε πασα παει σε σας, και αυτοι που διαλεξαν ενα παιχτει, απλα τρεχουν πανω κατω σαν τρελλους.. ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!...μονο αν ειμαστε πολυ ποιο λιγοι, οπως 5 η 4 η 3, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 7-8-9-10...μονο ενας αν ειναι σε αμυνα να μπορει να ελεξει τους αμυντικους..το χαλατε το παιχνδι, καποιοι απο δω μεσα το καναν, και ΞΕΝΕΡΩΣΑ απιστευτα...με 10 παιχτες ρε ΕΛΕΟΣ!
man_of_the_moon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Θελω και εγω να μπω .. Χωράω? bald devil gr ειναι και το gamertag κατω... Dpapa κανε με invite με εχεις στο friend list σου !
CensoredX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδες μην περιμενετε καποιο Invite, απλα μπειτε και βρειτε την ομαδα!..και καντε join! Την ομαδα τη βρηκα αλλα δεν βρηκα επιλογη για join για αυτο και το ανεφερα και εδω αλλωστε.Επρεπε παντως να διαλεξετε milan ρε παιδια;Καμια πιο συμπαθητικη ομαδουλα δεν μπορουσατε δηλαδη;
1Mbitmx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Την ομαδα τη βρηκα αλλα δεν βρηκα επιλογη για join για αυτο και το ανεφερα και εδω αλλωστε. Και εγώ μια από τα ίδια. Όποιος μπορεί ας ρίξει ένα invite.
supermario29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εφτασε το πακετο!!!!!!!!!!! Το απογευματακι θα ειμαι στο live. Πρεπει να διαλεξω καποια ομαδα (club) στο live;;;; Για τα 10vs10 εννοω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Οχι δεν διαλεγεις.Μεγα λαθος εκανε αυτος που διαλεξε τη Μιλαν.Δεν μπορυσατε καμια chealse?
1Mbitmx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δεν κάνουμε και κανένα group με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ;
stathakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Οχι δεν διαλεγεις.Μεγα λαθος εκανε αυτος που διαλεξε τη Μιλαν.Δεν μπορυσατε καμια chealse? τι λετε ρε παιδια...γαμω τις ομαδες ειναι η μιλαν....εγω προσωπικα ολο αυτη παιρνω...
margiannis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά την ομάδα πως θα τη βρώ?Της έχουμε δώδει κάποιο όνομα για να τη βρω?Αν ναι πεστε μου το.
kmpat Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ρε μαγκεσ πωσ θα μπουμε στιν ομαδα book kostinio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.