pantnick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Απ όσο ξέρω ο καθένας θα μπορεί να είναι σε μια ομάδα με το gamertag του... Μερικοί έχουν κάνει "αίτηση" και εδώ και αλλού... Όποιος θέλει να ακυρώσει την συμμετοχή του ας το πεί τώρα.
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Άντε μπράβο μαϊνα... βάλτους σε τάξη...
pantnick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ΧΑ! Πάω για manager μαϊνα... Χωρίς πλάκα δεν θέλω να το παίξω αστυνόμος αλλα είναι κρίμα να μείνουν έξω αργότερα, παιδιά που δεν θα έπρεπε...
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 εγω δεν θα διαγραψω το νικ, αφου θελω πρωτα να δω ποιο εχει παραπανω συμμετοχες. Σο..περιμενουμε και βλεπουμε, κατσε να βγει και το θεικο...τι θα αρχισουμε με το που θα το παρουμε? λολ.θελει και λιγη οργανωση+
pantnick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά αν κανουμε όλοι ή εστω οι μισοί έτσι, η μια ομάδα απο τις 2 δεν θα γίνει τελικά. Anyway ο καθένας οτι νομίζει δεν θα υπογράψουμε κιόλας αλλα καλό είναι οταν αποφασίσεις για 1 απο τις 2 να το πείς,όχι μόνο εσυ φυσικά, οποιοσδήποτε. edit: όχι μονο οργάνωση αλλα και προπόνηση...Μη μπούμε και μας φάνε για πλάκα... Θα γίνουμε san andreas fc ρε.4αρες θα ρίχνουμε... (μάινα το άκουσες ή να το πω πιο δυνατά ρε?)
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ μέσα κατσε αλλαζεις το COD για φιφα? λολ..πω πω τι εχει κανει το ΦΙΦΑ λεμε! λολ
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνουμε san andreas fc ρε.4αρες θα ρίχνουμε... (μάινα το άκουσες ή να το πω πιο δυνατά ρε?) Το άκουσα... μέλλον παράγοντα μου εσύ!!!!
Blackjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και 10ν10 οnline δε μου ακουγεται και πολυ lagless , βαλτε και μενα μεσα και βλεπουμε πως θα παει. gamertag: Antony Blackjim Η ομαδα , για ευνοητους λογους , πρεπει να λεγεται πιστευω Insomnia Fifa Club ( Insomnia FC ).
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Η ομαδα , για ευνοητους λογους , πρεπει να λεγεται πιστευω Insomnia Fifa Club ( Insomnia FC ). Με άλλη σειρά όμως... FIC
Freakster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 FreaksterGR αν έχει χώρο.. Την παρασκευή πιστεύω να το έχω!
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω κρατήσει ρεζερβέ θέσεις για γαύρους...
pantnick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Γαύρους? Κλείσαμε κλείσαμε... Για ομάδα θα προτείνετε κάτι η θα ρίξουμε κέρμα?
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 HICF Hellenic Insomnia Club de Futball lol..Τωρα γιναμε ΓΑΛΛΟΙ? .. τι θα λεγατε, να φτιαχναμε clubs...αλλα ρεαλιστικα.. Δηλαδη, ποιος ειναι Ολυμπιακος? Παναθηναικος? ΠΑΟΚ? ΑΕΚ? εε το καθε club να μπουν αυτοι που υποστιριζουν αυτες τις ομαδες, και μετα χαμος..πολεμος, καυγαδες...ξερετε τωρα... -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 02 : 57 : 52----- Και εγω προτεινο. Greek FC United
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.