The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ελληνικο Club FIFA 09 -XBOX 360 Επειδη φανταζομαι πολλοι θα θελουμε φετος να παιξουμε σαν ομαδα στο 10vs10 mode του FIFA 09 στο XBOX LIVE ανοιξα νεο topic ετσι ωστε να μιλαμε αποκλειστικα εδω μεσα και να μην μπερδευομαστε και με αλλα νεα+PS3 stuff για το FIFA 09 Καταρχας ονομα CLUB ....προτεινετε κατι! Η δικη μου προταση GREEK PLAYERS CLUB ->G.P.C και ας βαζουμε τα χβοχ live gamertags μας ετσι ωστε να φτιαξουμε την ομαδα. Ελα παμε 49 θεσεις μεινανε! ΑΑα και αν καποιος θελει να ειναι ο manager ας το αναφερει.
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ελληνικο Club FIFA 09 -XBOX 360 Επειδη φανταζομαι πολλοι θα θελουμε φετος να παιξουμε σαν ομαδα στο 10vs10 mode του FIFA 09 στο XBOX LIVE ανοιξα νεο topic ετσι ωστε να μιλαμε αποκλειστικα εδω μεσα και να μην μπερδευομαστε και με αλλα νεα+PS3 stuff για το FIFA 09 Καταρχας ονομα CLUB ....προτεινετε κατι! Η δικη μου προταση GREEK PLAYERS CLUB ->G.P.C και ας βαζουμε τα χβοχ live gamertags μας ετσι ωστε να φτιαξουμε την ομαδα. Ελα παμε 49 θεσεις μεινανε! ΑΑα και αν καποιος θελει να ειναι ο manager ας το αναφερει. Greece United F.C h Hellas United F.C - ΑΦου ειμαστε ενωμενοι σαν ελληνες και community πιστευω ειναι καταλληλο
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 El grekos.xa! Ότι όνομα κ να βάλετε κρατήστε μια θέση. το Greece united το προτιμώ... γαμερταγ: pantnickGR
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Greek Masters λέω εγώ gamertag: polakis
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οπα ρε μαστερ! ξεχασα να βαλω gamertag! : dpapa (vote for Greek United F.C (poy exei nohma!) lol
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 El grekos.xa! Ότι όνομα κ να βάλετε κρατήστε μια θέση.το Greece united το προτιμώ... γαμερταγ: pantnickGR Παλιό εγωίσταρε... βαλέ και μένα ρε, τζάμπα είναι: gamertag: alexzzzgr
MiltoZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ λέω (greek) ass kickers ή (greek) mothafuckers ή motherfuckin cocksuckers (lol το τελευταίο άκυρο) Gamertag: MiltoZ Και αδιάστε και καμιά θέση στο friends list όσοι είστε φουλ
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 pame dunata!!! gamertag: MasterCorfiot
Apokleiros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Aπο τον χορο δεν μπορει να λειπει και ο μεγας WORLDRIVERGR
stathakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 χοχο..κι εγω μεσα.... changingalex...(εντελως ακυρο ονομα)καμια σχεση με το δικο μου):lol:...
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Παλιό εγωίσταρε... βαλέ και μένα ρε, τζάμπα είναι: gamertag: alexzzzgr σιγά μη κάτσεις εσυ ο μεγαλο-παράγοντας του san andreas fc να παίξεις μαζί μας... Άσε που ακόμα δεν έχεις βάλει να παίξεις μόνος σου το demo...
S_DECATHLON Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Προτειθεμαι για Μανατζερ!!! Tag:PanosROME10
Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θα γουσταρα να μπω αλλα,τωρα πηρα το εξμποξ και δεν ξερω πως να εγγραφω στο λαιβ,μπορει καποιος να μου πει και να με βοηθησει,μεσω ενος προσωπικου μηνυματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.