george_1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα, Σημερα ο ξαδερφος μου ανοιξε ενα μαγαζι στην Νικεα με υπολογιστες.Αλλα εγινε κατι σημερα που με προβληματισε.Ηρθε ενας πελατης και ηθελε να πληρωσει με πιστωτικη αλλα εμεις δεν ειχαμε ιδεα απο το μηχανημα.Το καταστημα το ειχε πριν αλλος και ετσι δεν μας αφησε οδηγειες για αυτο.Το μηχανημα ειναι της eurobank απο οτι ειδα ειναι συνδεδεμενο αλλα τι πρεπει να κανουμε δεν εχουμε ιδεα στην eurobank που πηραμε δεν μας εδωσαν απαντηση λεγοντας οτι αυτα λεγονται στη οδηγειες αλλα οπος καταλαβαινετε δεν... μπορει κανεις να βοηθησει και να μου πει πως μπαινουν και οι δοσεις. Ευχαριστω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα, Σημερα ο ξαδερφος μου ανοιξε ενα μαγαζι στην Νικεα με υπολογιστες.Αλλα εγινε κατι σημερα που με προβληματισε.Ηρθε ενας πελατης και ηθελε να πληρωσει με πιστωτικη αλλα εμεις δεν ειχαμε ιδεα απο το μηχανημα.Το καταστημα το ειχε πριν αλλος και ετσι δεν μας αφησε οδηγειες για αυτο.Το μηχανημα ειναι της eurobank απο οτι ειδα ειναι συνδεδεμενο αλλα τι πρεπει να κανουμε δεν εχουμε ιδεα στην eurobank που πηραμε δεν μας εδωσαν απαντηση λεγοντας οτι αυτα λεγονται στη οδηγειες αλλα οπος καταλαβαινετε δεν... μπορει κανεις να βοηθησει και να μου πει πως μπαινουν και οι δοσεις. Ευχαριστω Μην κάνεις κάτι μόνος σου. Πρέπει να πας στην τράπεζα (στην όποια τράπεζα) και να υπογράψεις σύμβαση για να έχεις τέτοιο μηχανάκι. Αν δεν υπογράψεις σύμβαση για να έχεις το μηχανάκι στο όνομά σου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην δεχτεί η τράπεζα τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω αυτού.
george_1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 το μηχανακι ανοικει σε εμενα γιατι το μαγαζι εχει αγοραστει και εχει υπογραφει συμβαση απο την τραπεζα και μας εδοσε εναν κοδικο για να στελνει αυτο τα στοιχεια αλλα τι να το κανω αμα δεν ξερω να το χρισημοποιω... ξερει κανεις???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 το μηχανακι ανοικει σε εμενα γιατι το μαγαζι εχει αγοραστει και εχει υπογραφει συμβαση απο την τραπεζα και μας εδοσε εναν κοδικο για να στελνει αυτο τα στοιχεια αλλα τι να το κανω αμα δεν ξερω να το χρισημοποιω... ξερει κανεις??? Συγγνώμη, η τράπεζα δεν σας έχει δώσει οδηγίες;
george_1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλλα σου λεω ηταν γραπτες και ο προηγουμενος δεν μας τις παρεδωσε αλλα το μηχανημα ειναι στο ονομα μας πηραμε την τραπεζα και δεν μπορουσε να μας τις δωσει γιατι δεν εχουν τεχν υποστηριξη εκει και μεχρι να τα ξαναστειλουν ασε ... αυριο ειπε αυτος θα ξαναπερασει και ειναι κατι υψους των 1380 ευρω και θελει δοσεις και εγω δεν ξερω πως δουλευει...
gatoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 και γιατί να πας στην Eurobank?πήγαινε σε κάποια άλλη τράπεζα και διαπραγματεύσου τις προμήθειες και τα ρέστα. την σύμβαση ποιός την υπέγραψε,ο προηγούμενος ή ο ξαδερφός σου?
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο μηχάνημα έχει η Eurobank? Δες το μοντέλο του και ψάξε στο νετ. Αν είναι μάρκα Lipman-Nurit μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ. Η eurobank θα έχει σίγουρα ειδικό τμήμα για εξυπηρέτηση πελατών με «μηχανάκια». Μου φαίνεται παράξενο να μην μπορούν να βοηθήσουν τηλεφωνικά.
george_1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ολα οκ πηγα διπλα σε ενα αλλο μαγαζι και τους ειπα να μου δειξουν και τελικα τα εμαθα ολα ηταν πολυ απλο απλα δεν μπορουσα να κανω δοκιμες με κατι τετοιο καταλαβαινετε χαχα .... μαλιστα ηρθε και πελατης με πιστωτικη και ολοκληρωθηκε η συναλαγη επιτυχως ετσι παντως εγραφε το μηχανακι χαχαχ... οσο για την eurobank μαλλον επεσε σε χαζο και μου ειπε οτι δεν εχει τετοιο τμημα ...
pournaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ολα οκ πηγα διπλα σε ενα αλλο μαγαζι και τους ειπα να μου δειξουν και τελικα τα εμαθα ολα ηταν πολυ απλο απλα δεν μπορουσα να κανω δοκιμες με κατι τετοιο καταλαβαινετε χαχα .... μαλιστα ηρθε και πελατης με πιστωτικη και ολοκληρωθηκε η συναλαγη επιτυχως ετσι παντως εγραφε το μηχανακι χαχαχ... οσο για την eurobank μαλλον επεσε σε χαζο και μου ειπε οτι δεν εχει τετοιο τμημα ... Πολυ κουφο, το να σου πουλησε καποιος ενα μαγαζι, και μαζι με αυτο να σου εδωσε και το μηχανακι. Το μηχανακι ανηκει αποκλειστικα στην τραπεζα, και ειναι απλα συνδεδεμενο με ενα λογαριασμο σου στην τραπεζα οπου θα μπαινουν τα χρηματα. Καντε ενα ελεγχο, οτι τα χρηματα μπαινουν στο δικο σας λογαριασμο, γιατι μου εχει τυχει περιπτωση που ενω πανω στην αποδειξη εγραφε τα στοιχεια του καταστηματαρχη, τα χρηματα πηγαιναν σε λογαριαμο ατομου που ειχε αρκετα παλαιοτερα το συγκεκριμενο μηχανημα.
george_1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 βασικα το σημερινο γεγονος με εκανε να υποψιαστω λιγο ... και πηραμε τραπεζα και ολα τα λοιπα και οντος ο λογαριασμος ειναι στο ονομα μας ... το μηχανακι εχει εναν μοναδικο κωδικο αυτο εχει καποια στοιχεια στην τραπεζα κλπ πριν γινει η μεταβιβαση αυτος ο κωδικος ηταν στον προηγουμε κατοχο τωρα ειναι σε εμας αλλαξε οταν υπογραψαμε συμβαση με τν τραπεζα και μαλλον εδωσε ο ξαδερφος μου τον λογαριασμο ...
kfyros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η "Νίκεα" που είναι ? Δίπλα στο IKEA?? Όσο για τις συναλλαγές με τις κάρτες, πολύ χύμα σας βρίσκω. Για τις δόσεις με κάρτα, φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει τις προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες, έτσι ?? Κάθε δόση και περισσότερη προμήθεια για την τράπεζα... Ελπίζω να δουλεύει το μαγαζί με κάποιο περιθώριο κέρδους της προκοπής μπας και μείνει τίποτα μετά τις κρατήσεις των τραπεζών. Και μην ξεχνάτε ότι η προμήθεια της τράπεζας είναι επί του συνολικού ποσού. Από το ποσό αυτό εσείς πρέπει να αφαιρείτε και τον ΦΠΑ ο οποίος δεν είναι λεφτά δικά σας, και να ξαναϋπολογίσετε το ποσοστό της προμήθειας με βάση το καθαρο ποσό που θα σας μείνει (είναι περίπου 1,5% περισσότερη η προμήθεια επί του καθαρού)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.