kostandinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα,θελω να ρωτησω,αν εχει βγει η εκδοση 8,10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 κι ανοίγεις νέο θέμα? google δεν υπάρχει? αναζήτηση στο forum? ubuntu.com? εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 σ'ευχαριστω,αλλα το ερωτημα προεκυψε οταν πληκτρολογησα " update-manager --devel-release " και μου εβγαλε 8,10 update,γι'αυτο ρωτησα,και νασαι πιο ευγενικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 sorry αν σε πρόσβαλα, έμφαση ήθελα να δώσω, γιατί δεν είναι και το καλύτερο για το site να γεμίζει περιττά θέματα ρώτα το μία στο thread που σου παρέθεσα γιατί δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω εγώ (δεν έχω ubuntu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 8.10 ----> 10os μήνας, 2008. Όχι δεν έχει βγει. Θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Οκτώβρη. Αυτό που είδες είναι η alpha έκδοση, την οποία καλό είναι να μην τη βάλεις αν δεν γνωρίζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δεν γνωριζω καλα , και δεν θα τη βαλω , αλλα επηδει ετρεξα την εντολη , και μου εβγαλε 8,10 , χωρις να γραφει alpha κλπ, γι'αυτο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δεν γνωριζω καλα , και δεν θα τη βαλω , αλλα επηδει ετρεξα την εντολη , και μου εβγαλε 8,10 , χωρις να γραφει alpha κλπ, γι'αυτο ρωτησα. το λες και εσύ ο ίδιος έδωσες update-manager --devel-release τι περιμένεις; την alpha θα σου βγάλει καλό είναι να ξέρουμε τι εντολές δίνουμε, γιατί μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 τελικά βγήκε η έκδοση 8.10 η ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ορέ παιδιά.... Ubuntu Official Site Ολόκληρο μετρητή έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα και εδω στην ελλαδα μετραμε http://ubuntu-gr.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.