Προς το περιεχόμενο

G31 ή 946GZ για μικρή ανβάθμιση?

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια φθηνή μητρική (40-50 ευρώ) με onboard κάρτα γραφικών και PCI-Express x16 για μελλοντική αναβάθμιση. Θα τοποθετηθεί ένας Ε1200 ή κάτι λίγο καλύτερο.

Σκοπός του υπολογιστή είναι δουλειές γραφείου και αναπαραγωγή HD Video για μικρή οθόνη.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές:

GIGABYTE GA-946GMX-S2

Albatron PMG31

Την GA-946GMX την έχω στο κατεβαστήρι και είμαι ευχαριστημένος, αλλά η Albratron δείχνει πιο καινούρια, ενώ υποστηρίζει περισσότερη μνήμη.

Αν υπάρχει άλλη πρόταση θα τη δεχόμουν ευχαρίστως.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Επειδή θέλω το budget να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο, η P5KPL-CM είναι όντως καλύτερη από την Albatron? Αξίζει τα παραπάνω λεφτά για τις δουλειές που το θέλω?

Δημοσ.

Τώρα είδα οτι την Albatron την έχει στο Πλαίσιο, πριν με το λινκ που μου έδωσες δεν το πήρα χαμπάρι.

Κοίτα, 14Ε δεν είναι και αμελητέο ποσό για το budget σου, διαφορές δε βλέπω (ίσως μόνο οτι η Asus έχει native υποστήριξη FSB τα 1333MHz και 1600 by O.C. ενώ η Albatron έχει native 800 και 1333 by O.C. και 1066 μνήμες σε σχέση με τα 800 της Albatron) οπότε εξαρτάται καθαρά από σένα.

Εγώ θα επέλεγα την Asus, μόνο λόγω ονόματος-π@π@ρια δηλαδή...

Δημοσ.

Τhxs

Η μνήμη θα είναι 800αρα, δε πιστεύω να χρειάζεται παραπάνω.

Θα χτυπήσω την Albatron.

Δημοσ.

Όχι, δε θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από 800άρες μνήμες.

Επίσης επειδή είπες στο #1 οτι μπορεί να πας σε κάτι λίγο καλύτερο από τον Ε1200, αν εννοείς τον Ε1400, ήθελα να σου πω οτι δεν αξίζει τα +12Ε για .4GHz, αφού μπορείς με απλές διαδικασίες να μετατρέψεις τον Ε1200 σε Ε1400.

Εκτός κι αν πας σε κάτι τέτοιο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162640&catalog=20&category=69977713 ή κάτι τέτοιο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558222.

Δημοσ.

Πήρα τον 1400 γιατί το Πλαίσιο δεν έχει διαθέσιμο τον Ε1200 σε box. Μπορεί να έκανα λάθος.

Ελπίζω να κλοκάρεται καλά όπως ο μικρότερος.

EDIT: Τελικά το γύρισα σε Ε1200 Tray. Βρήκα μια ψύκτρα από Pentium D να τα ταιριάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...