Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Web Interface Speedtouch 536v5

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το web interface του speedtouch 536v5? Για κάποιο λόγο δεν μου φορτωνει την σελίδα. Δοκιμάζοντας telnet στην πόρτα 80 επιστρέφει το ακόλουθο :

HTTP/1.0 400 bad request

Server: speedtouch web server/1.0

Content type: text/html

Content length: 50

HTTP/1.0 Bad request: Invalid or incomplete request

Μπαίνοντας στο menu του telnet φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα τόσο να περάσω πάλι το firmware όσο και να του κάνω downgrade σε παλαιότερο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τρέχων firmware είναι το 6.1.0.5 αν θυμάμαι καλά.

Έχει κανείς καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Ούτε από άλλο pc έπαιξε. Reset στα εργοστασιακά του έκανα τόσο με το κουμπάκι που έχει από πίσω, όσο και μέσω telnet καθώς και με την αλλαγή του firmware.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν παίζει το WI ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάννω connect στην dsl από το telnet? (Δλδ ποια function καλεί το κουμπάκι [Connect] που έχει στο WI)

Δημοσ.

εγω θα σου λεγα να το γυρναγες πισω.δεν πιστευω να εχεις κανα proxy η κανα firewall και στο αλλο pc και να μην ανοιγει το interface.

Δημοσ.

Ούτε firewall ούτε proxy. Τώρα το να το γυρίσω πίσω είναι μια κουβέντα.

α) Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο έχει εγγύηση (και στο site της OTEShop δεν αναφέρει τίποτα)

β) Δεν θυμάμαι πού έχω την απόδειξη.

Αν τυχαίνει και είναι μέσα στην εγγύηση μπορώ να το πάω πίσω και να ψάξουν αυτοί για την απόδειξη στο αρχείο τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...