Προς το περιεχόμενο

Kαινουρια καρτα γραφικων

theokosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..αποφασισα να αλλαχω καρτα γραφικων μετα απο καιρο και τηα ηθελα να μου προτεινετε μια καινουρια(512mb εννοειται) η οποια ομως να ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα μου.

CPU:Intel Core 2 Duo E6420

MB: ASUS P5GC

Προσωρινη GPU:NVIDIA GEFORCE 8600 GTS (256mb)

Δημοσ.
γεια σας..αποφασισα να αλλαχω καρτα γραφικων μετα απο καιρο και τηα ηθελα να μου προτεινετε μια καινουρια(512mb εννοειται) η οποια ομως να ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα μου.

CPU:Intel Core 2 Duo E6420

MB: ASUS P5GC

Προσωρινη GPU:NVIDIA GEFORCE 8600 GTS (256mb)

Πες μας το ποσό που διαθέτεις για GPU, αλλιώς δεν μπορει να σε βοηθήσει κάποιος έυκολα... Πρώτο πράγμα που μου έρχετε στο μυαλό πάντως είναι μια AMD Radeon 4850... (~150E)

Δημοσ.

το τροφοδοτικο μου παρεχει maximum 560 W..δεν πιστευω να υπαρχει κανενα ποβλημα π.χ να καει καει η καινουρια GPU?επειδη θελω να παιζω παιχνιδια οπως crysis..

Δημοσ.
το τροφοδοτικο μου παρεχει maximum 560 W..δεν πιστευω να υπαρχει κανενα ποβλημα π.χ να καει καει η καινουρια GPU?επειδη θελω να παιζω παιχνιδια οπως crysis..

Αν το τροφοδοτικό σου είναι μικρότερο απ όσο χρειάζεται, τότε δεν θα λειτουργεί το pc, αν είναι μεγαλύτερο απ' όσο χρειάζεται, τότε είναι όλα μια χαρά, αν πάλι είναι ακριβώς όσο χρειάζεται, τότε έχουμε μια οριακή κατάσταση στην οποία μπορει να δείς προβλήματα... Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ καίγεται τιποτα!

Πιστεύω οτι τα 560W είναι μια χαρά πάντως... Δεν μας είπες πόση RAM έχεις, γιατί με λιγότερο απο 2Gb ξέχνα το Crysis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...