shadowmann Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι 8, γιατί τα έχει σε παρένθεση(+4); δεν τα έχει όλα πίσω στην κάρτα;To card reader φαίνεται στη φώτο που μπαίνει(κάτω απο τις θύρες,εκτός αν κάνω λάθος). Ok, dvd player off, 2fan on,E7200 maybe on. Για μνήμη τώρα είδα με 1066(photo), καλύτερα δε θα`ναι; Well? ναι σωστά το card reader μπαίνει εκεί. το (+4) που λέει αν δεν κάνω λάθος είναι ότι μπορείς πάνω στην μητρική να σύνδεσης άλλες 4 usb. λογικά η μητρική περιλαμβάνει ένα λαμάκι με 2usb η και παραπάνω που το βιδώνεις πίσω σαν pci κάρτα χωρίς να κουμπώνει στην μητρική + ότι το κουτί έχει άλλες 2 usb οποτε τις βάζεις και αυτές στην μητρική και είσαι κομπλέ! Edit:huh! με πρόλαβε ο antonl όπως είπε και ο antonl αν δεν κανεις Ο/C η 800ares είναι μια χαρά
harrysvr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Thanks both! Με τεχνικό που μίλησα(ύστερα απο 6-7 πήγαινε-έλα σε τηλεφωνήτριες) και ο οποίος είχε το ίδιο κουτί δεν μπαίνει το c/reader, οπότε θα πάρω ένα άλλο μαζί με δείκτη θερμο. Τοποθέτηση, είναι δωρεάν. Τελική σύνθεση(μου αρέσει που ξεκίνησα απο 300ευρώ...):
harrysvr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μανία με την sunix Με γειες. Thanks! Μα όταν οι άλλες 4 είναι εσωτερικές(usb) τι να κάνω, πρέπει να πάρω(τώρα έχω 2usb hub) και δε θέλω να τα βλέπω, μόνο πίσω, υπάρχει άλλη λύση;
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Thanks!Μα όταν οι άλλες 4 είναι εσωτερικές(usb) τι να κάνω, πρέπει να πάρω(τώρα έχω 2usb hub) και δε θέλω να τα βλέπω, μόνο πίσω, υπάρχει άλλη λύση; Μα σου είπαμε πώς θα χρησιμοποιηθούν και οι "εσωτερικές" usb. [...]Η μητρική βγάζει 4 usb στο πίσω μέρος του κουτιού. Οι υπόλοιπες 4 βρίσκονται πάνω στη μητρική και θα συνδεθούν με καλώδιο οι 2 στην πρόσοψη του κουτιού και οι άλλες 2 πιθανόν σε κάποιο bracket που παρέχεται με τη μητρική.[...] Άκυρο το Πλαίσιο στα specs (για ακόμα μια φορά @!$%#). USB Max. 12 USB2.0/1.1 ports(6 ports at mid-board, 6 ports at back panel) Asus P5Q
harrysvr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μήπως αυτά του πλαισίου είναι τίποτε "ρετάλια" που προοριζόταν για Ασία και έχει 4, απλά λέω(μέχρι να το δώ με τα μάτια μου). Οσον αφορά τη sunix, θα τη χτυπήσω για το γαμώτο... Επίσης λέω για core2d 3.0ghz αντί για τον 2.53, θέλω μήπως μεγαλύτερο τροφοδοτικό;
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλή επιλογή ο E8400. Όχι μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, μπορείς να βάλεις ό,τι επεξεργαστή θες χωρίς να ανησυχείς γι αυτό. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές version Asus P5Q. Να δω τι θα κάνεις τις 16 usb (12 αν δεν υπάρχει bracket με τη μητρική)
harrysvr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, πλήρωσα κανονικά αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα το κουτί και το τροφοδοτικό που παράγγειλα(φώτο), έχετε να προτείνετε κάτι άλλο (μέχρι 8μμ) που να ανταποκρίνεται στην υπόλοιπη σύνθεση;
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Τροφοδοτικό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076523&x=30&category=69977705&catalog=20 Κουτί σε αυτά τα χρήματα δε βλέπω κάποιο ετοιμοπαράδοτο, εκτός κι αν πας σε ένα NZXT ή ένα Lian Li στα 80Ε.
harrysvr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Τροφοδοτικό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076523&x=30&category=69977705&catalog=20Κουτί σε αυτά τα χρήματα δε βλέπω κάποιο ετοιμοπαράδοτο, εκτός κι αν πας σε ένα NZXT ή ένα Lian Li στα 80Ε. Θα είναι OK τα 450w ή να πάω σε L&C 600w που πρότειναν απο το πλαίσιο; Τα nzxt καλά είναι(ηχομόνωση)αλλά έχουν πορτάκι και δεν βολεύει για το AeroCool Front Panel Flip Panel - Black, ή θα πρέπει να συμβιβασθώ(ανοιξε-κλείσε) ή δεν παίρνω το front panel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.