Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για αναβάθμιση...

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η κάρτα με ddr3 δέχεται μνήμη ddr2;

Ο τύπος μνήμης της κάρτας γραφικών δεν έχει σχέση με τη RAM. H 4870 φοράει GDDR5, μπορεί όμως να συνδυαστεί ακόμα και με DDR1...

Το +12 τι είναι;

Έχω την εντύπωση πως αναφέρεται στη διαφορά τιμής μεταξύ της 9600GT και της 9800GT...

Δημοσ.

Πήγα το πρωί για προσφορά απο ένα κατάστημα και μου πρότεινε τα παρακάτω,

(δεν είχε ορισμένα απο αυτά που έχετε προτείνει) τι λέτε;

post-40285-129062973839_thumb.jpg

Δημοσ.
δε χρειαζονται τα 3gb,παρε 2 απο τις kingston με αυτο τον επεξεργαστη

Η παραπάνω σύνθεση βγήκε στα 750ευρώ γι αυτό εγκαταλείπεται...

3gb είπα και λόγω video edit και οτι τα xp δεν παίρνουν παραπάνω, για επεξεργαστή μάλλον σε αυτόν που λες.

Επειδή είμαι επαρχία, το πλαίσιο μπορεί να κάνει τη σύνθεση και να παραλάβω έτοιμο το κουτί(με επιπλέον κόστος) ;το eshop;

Δημοσ.
Nαι το Πλαίσιο στέλνει κανονικά προϊόντα στην επαρχία...

Εννοείς να τα βάλει μέσα στο κουτί και εγώ απλά να περάσω το λειτουργικό και είμαι έτοιμος, σωστά;

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για μια αναβαθμιση,εχω τα εξης:

msi vga NX7600GT-T2D256E PCI-E RETAIL

MICROSTAR MSI K8N SLI-F RETAIL

OCZ PC-320 PREMIER DUAL CHANNEL DDR 2X512

AMD ATHLON 64X2 3800+DUAL CORE BOX

CASE:ARTIC COOLING SILENTIUM 450W

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΤΙ ΘΕΛΩ? Κ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΝΗΜΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ο CPU ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ ΛΕΤΕ?

Δημοσ.

μπορεις να κανεις sli μονο με μια ακομα 7600gt,μετα απο αυτο καλο ειναι να πας στα 2gb και 3η μονο προταιρεοτητα να βαλεις κανενα 4χχχ Χ2 αθλονι

Δημοσ.

Μάλλον έχω καταλήξει στο παρακάτω πακέτο, έχετε κάποια αντίρηση ;

Ανεμιστήρες έχει το πακέτο ή θα πάρω εξτρά; Κάτι άλλο που ξέχασα;

post-40285-129062973881_thumb.jpg

post-40285-129062973883_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάρε και 2 τέτοια ανεμιστήρια.

Η μητρική βγάζει 8 usb, χρειάζεσαι παραπάνω; Αν όχι η sunix είναι περιτή.

Δεν είμαι πολύ σίγουρος πού θα κουμπώσει το card reader στο κουτί.

Αν θες να εξοικονομίσεις λίγα χρήματα μπορείς να βγάλεις το DVD. Εκτός αν αντιγράφεις τόσο συχνά δισκάκια on-the-fly (προσωπικά έχω να κάνω κάτι τέτοιο καμιά τριετία και πήρα 2 drives από συνήθεια...).

Αν θες να χεις μελλοντικά περιθώρια για προσθήκη επιπλέον μνήμης (αν και τα 4GB φαντάζουν αρκετά) μπορείς να αλλάξεις τα 4 Modules που επέλεξες μ αυτά ή μ αυτά.

Δημοσ.

+1 στον antonl.

Επίσης μπορείς να κόψεις 13Ε βάζοντας τον Ε7200 αντί του Ε7300. (δεν είναι πολλά τα 13Ε αλλά εμένα προσωπικά για .13GHz μου φαίνονται πεταμένα χρήματα)

Εκτός κι αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το 10 multi του Ε7300 σε σχέση με το 9.5 του Ε7200.

Δημοσ.
Πάρε και 2 τέτοια ανεμιστήρια.

Η μητρική βγάζει 8 usb, χρειάζεσαι παραπάνω; Αν όχι η sunix είναι περιτή.

Δεν είμαι πολύ σίγουρος πού θα κουμπώσει το card reader στο κουτί.

Αν θες να εξοικονομίσεις λίγα χρήματα μπορείς να βγάλεις το DVD. Εκτός αν αντιγράφεις τόσο συχνά δισκάκια on-the-fly (προσωπικά έχω να κάνω κάτι τέτοιο καμιά τριετία και πήρα 2 drives από συνήθεια...).

Αν θες να χεις μελλοντικά περιθώρια για προσθήκη επιπλέον μνήμης (αν και τα 4GB φαντάζουν αρκετά) μπορείς να αλλάξεις τα 4 Modules που επέλεξες μ αυτά ή μ αυτά.

Αν είναι 8, γιατί τα έχει σε παρένθεση(+4); δεν τα έχει όλα πίσω στην κάρτα;

To card reader φαίνεται στη φώτο που μπαίνει(κάτω απο τις θύρες,εκτός αν κάνω λάθος).

Ok, dvd player off, 2fan on,E7200 maybe on.

Για μνήμη τώρα είδα με 1066(photo), καλύτερα δε θα`ναι;

Well?

post-40285-129062973913_thumb.jpg

post-40285-129062973914_thumb.jpg

Δημοσ.

Για το card reader έχεις δίκιο, δεν το χα προσέξει μεσ στην μαυρίλα οτυ κουτιού.

Η μητρική βγάζει 4 usb στο πίσω μέρος του κουτιού. Οι υπόλοιπες 4 βρίσκονται πάνω στη μητρική και θα συνδεθούν με καλώδιο οι 2 στην πρόσοψη του κουτιού και οι άλλες 2 πιθανόν σε κάποιο bracket που παρέχεται με τη μητρική.

Πρακτικά δε θα δεις κάποια αξιόλογη διαφορά απ τις ταχύτερες μνήμες. Αν κάνεις o/c πιθανόν να σου επιτρέψουν ν ανέβεις πιο ψηλά απ ό,τι οι 800άρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...