Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για αναβάθμιση...

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σου προτείνω αυτά από το http://www.visionstudio.gr/ με 187? είσαι απλά άρχοντας, με μικρή κατανάλωση λόγο επεξεργαστή (έως 45Watt) και λόγο ενσωματομένης κάρτας γραφικών, που σημαίνει οτί μπορείς να κρατήσεις και το τροφοδοτικό σου. ;)

post-44858-129062973785_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε μαζεύεις κκανά κατοστάρικο ακόμα ?Γιατί άμα είναι σου λέμε να πάρεις καμιά τοστιέρα και θα κλαις τα λεφτά σου σε κανά χρονάκι.Με άλλα λόγια ,καλύτερα να δώσεις 500 για ένα κουτί της προκοπής που θ ατο χαρείς χρόνια παρά να πάρεις μπαχατέλα με 300 και μετά από 1 χρόνο να έρχεσαι πάλι και να μας λες για την σάπια πλέον motherboard και κάρτα γραφικών που δεν σηκώνει στη νέα σου οθόνη ούτε emulator του ΝΕS

-----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 09 : 37 : 36-----

Δε μαζεύεις κκανά κατοστάρικο ακόμα ?Γιατί άμα είναι σου λέμε να πάρεις καμιά τοστιέρα και θα κλαις τα λεφτά σου σε κανά χρονάκι.Με άλλα λόγια ,καλύτερα να δώσεις 500 για ένα κουτί της προκοπής που θ ατο χαρείς χρόνια παρά να πάρεις μπαχατέλα με 300 και μετά από 1 χρόνο να έρχεσαι πάλι και να μας λες για την σάπια πλέον motherboard και κάρτα γραφικών που δεν σηκώνει στη νέα σου οθόνη ούτε emulator του ΝΕS

Δημοσ.

Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει... θυμάμαι που ξόδεψα 600? περίπου για να κάνω "καλή" αναβάθμιση πριν 3 χρόνια, καλύτερα να είχα δώσει 300? και μετά από 2-3 χρόνια 300? ξανά. Ακόμα και με 200? που κοστίζουν αυτά που πρότεινα μπορεί να κάνει και το video encoding του, και το internet browsing του και άμα βάλει και μία καρτούλα σαν και αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=2001&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=undefined&step=2 μπορεί να παίξει και το Crysis του... και το καλύτερο είναι ότι δεν ξεφεύγει από το budget του.

Δημοσ.

Δεν έχεις δίκιο.Εμένα το κουτί μου είναι 700 ευρώ.

130 κουτί και ανεμιστήρες.Μπορούσα να δώσω και λιγότερα αλλά το έκανα γιατί μου άρεσε.

Πήρα την P5E και της έβαλα μια 4850 για μια 22άρα.Εχω 2gb Ram kai 650άρι τροφοδοτικό με ένα 8400.

Όταν θα ζοριστώ θα χώσω' αλλα 2gb ή 4 gb πιο γρήγορης και φτηνής τότε,μνήμη,1 ακόμα 4850 (που τη σηκώνει το τροφοδοτικό μου και την εκμεταλλεύεται πλήρως η MOBO μου) και θα κλοκάρω στα 3600-3800 τον 8400 'η θα δώσω 100 ευρώ για τον πιο ισχυρό τετραπύρηνο.Και δεν χρειάζεται να τα δώσω όλα μαζί.Το κουτί μου έχει πολύ χώρο και χωράει και άλλο σκληρό χωρίς να πήζει.

Με άλλα λόγια έχω κάνει ένα νορμαλ προγραμματισμό με νορμάλ λεφτά.Κια παραμένω σε top επιδόσεις γιατί σε 22άρα οθόνη δεν χρειάζομαι πάνω από την 4850 τώρα.

Το πισι όμως με 300 ευρώ τώρα δεν κάνει για τίποτα στην ουσία.Μόνο για παιχνίδια 1 χρόνο παλιά και σε monitor 19άρι και άμα.

Δημοσ.

To σύστημα του antonI με τον 5200 είναι πολύ καλό. Δεδομένου ότι δεν πολυπαίζει παιχνίδια και η κάρτα δε θα καταναλώνει πολύ, μπορεί να βάλει προσωρινά ένα 450άρι Noname να κάνει τη δουλειά του. Βουρ!

Δημοσ.
Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει... θυμάμαι που ξόδεψα 600? περίπου για να κάνω "καλή" αναβάθμιση πριν 3 χρόνια, καλύτερα να είχα δώσει 300? και μετά από 2-3 χρόνια 300? ξανά.

αν εδινες 300? και περιμενες καθε 2-3 χρονια να κανεις μια αναβαθμιση των 300? θα ειχες μονιμα ενα πσ οχι για πολλα πολλα

και άμα βάλει και μία καρτούλα σαν και αυτήν: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=2001&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=undefined&step=2 μπορεί να παίξει και το Crysis του

Το θεμα ειναι το παιζεις με πανω απο 10 fps :P

Δημοσ.

ΔΕΝ παίζει παιχνίδια...

Το configuration του antonl είναι μια χαρα!

Το θέμα είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του με τα minimum λεφτά(και μέσα στο budget του) ή κάνω λάθος;;;;

Δημοσ.

Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν, αλλά το ίδιο δεν είναι με το video editing(not pro);

Αντε να σπρώξω μια 500άρα(να πάρω έτοιμο που είναι η εύκολη λύση ή σύνθεση; ), το παλιό κουτί(με τα παρελκόμενά του) τι θα το κάνω;

Λέτε για τροφοδοτικό, το παρόν είναι 350W, τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω δει να τραβάει πάνω απο 160W, προς τι η αλλαγή, το dvd rec , το αλλο dvd player γιατί αλλαγή;

Δημοσ.

Πάντα σύνθεση.Δεν το συζητάμε.Το παλιό το δίνεις δώρο σε ένα ανιψάκι σου και είσαι ο καλός θείος.Ε τώρα που μας ανέβασες το budget μας έφτιαξες.

<a href=http://img525.imageshack.us/img525/4238/dsadsawy1.jpg' alt='dsadsawy1.jpg'> w1680.png[/img]

KTHNOS

Δημοσ.

Απο μια ματιά που έριξα στο πλαίσιο(εδώ επαρχία, δεν έχει πλαίσιο) έκανα την παρακάτω σύνθεση(να τα βάλω στο υπάρχον κουτί, μην πάρω άλλο-τα ανίψια είναι πολύ μικρά για pc):

Τι λέτε;

post-40285-129062973802_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...