Προς το περιεχόμενο

Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο

Diablos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλι θα ήθελα να μάθω αν είναι τόσο δύσκολο για ένα δήμο να φροντίσει να έχει φτηνά parking στην πόλη του.

Προσωπικά, στην Θεσσαλονίκη - Καμάρα περιοχή, το μηνιάτικο πάει από 200-300 ευρώ, φτάνοντας κοντά στην τιμή του ενοικίου οικίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

1)να σε προσπερνά σφίνα για να σταματήσει στο φανάρι μισό μέτρο μπροστά σου

2)σε στροφή από λεωφόρο να κλείνει το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου, για να μην περιμένει στην ουρά της στροφής.

3)Αν αργίζεις 10 μsec να ξεκινήσεις , κορνάρει

4)Αν παραχωρήσεις / διευκολήνεις κάποιον και ο από πίσω αργίζει 10μsec στη συνάντηση με την ψόφια

1)ελαττώνεις ταχύτητα, ώστε να σου κάνει τη σφήνα, αλλά μετά το πατάς, ετσι ώστε αυτός να βρεθεί πίσω από έναν αργόστροφο στη δεξιά λωρίδα

2)κάποιες φορές η ουρά της στροφής, πιάνει και την αριστερή λωρίδα

3-4)δεν ξεκινάς, απλά μένεις εκεί. Του κάνεις και νοήματα, του στυλ τι θες, δε σε ακούω, για να του τη σπάσεις

5)αναβόσβημα φώτων. Προοδευτικό φρενάρισμα, μετά απότομο κοκ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά. Αν στην κάνει από τα δεξιά, εσύ τον παίρνεις κατά πόδας. Να δεις το ξανακάνει μετά?

Μπράβο afentiko7. Είσαι διαφορετικός από τον ηλίθιο του παραδείγματος.

Μπα νομίζω είναι ο ίδιος σε σχιζοφρενικό κρεσέντο

• 1 χρόνο αργότερα...

Δεν ειδα να εχει αναφερθει και ρωταω...

Ποιον πρεπει να καλεσουμε για να απομακρυνει παρκαρισμενο αυτοκινητο απο πεζοδρομιο ??? Σιγουρα την Τροχαια ή τον Δημο και αυτος την Τροχαια ?

Ευχαριστω.

Μάλλον το Δήμο.

Πρόσφατα ένα παρατημένο (με πινακίδες) εμπόδιζε τον εργολάβο να στρώσει άσφαλτο, και πήραμε την αστυνομία η οποία μας παρέπεμψε στο Δήμο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μια μέρα στην αγία παρασκευή πηγαίνοντας με το 3 χρόνο γιο μου στης κούνιες εξετιας τον παρκαρισμένων στο πεζοδρόμιο ( μένουν εκεί και έχουν κάνει το πεζοδρόμιο πάρκινγκ για τα ρημάδια τους )

έπρεπε να βγούμε στο δρόμο όπου και έρχεται ένας μάγκας κινητό subwoofer και μόλις που δεν μας πήρε σβάρνα και τους 2...

μετά το απότομο φρενάρισμα του έκλεισε τη μουσική και άρχισε και να με βρίζει γιατί δεν είμαι στο πεζοδρόμιο...

την ώρα που στο μπαλκόνι ήταν η τύπισσα που είχε το ρημάδι της στο πεζοδρόμιο...

πείτε μου τώρα δεν την πιάνω εγω την τύπισσα να αρχίσω να βαράω με αυτήν τον mr subwoofer on wheels??????? και μετα να της κάψω και το αμάξι για παραδειγματισμο????

που παραλίγο να μου σκοτώσει το παιδί??????

μια μέρα στην αγία παρασκευή πηγαίνοντας με το 3 χρόνο γιο μου στης κούνιες εξετιας τον παρκαρισμένων στο πεζοδρόμιο ( μένουν εκεί και έχουν κάνει το πεζοδρόμιο πάρκινγκ για τα ρημάδια τους )

έπρεπε να βγούμε στο δρόμο όπου και έρχεται ένας μάγκας κινητό subwoofer και μόλις που δεν μας πήρε σβάρνα και τους 2...

μετά το απότομο φρενάρισμα του έκλεισε τη μουσική και άρχισε και να με βρίζει γιατί δεν είμαι στο πεζοδρόμιο...

την ώρα που στο μπαλκόνι ήταν η τύπισσα που είχε το ρημάδι της στο πεζοδρόμιο...

πείτε μου τώρα δεν την πιάνω εγω την τύπισσα να αρχίσω να βαράω με αυτήν τον mr subwoofer on wheels??????? και μετα να της κάψω και το αμάξι για παραδειγματισμο????

που παραλίγο να μου σκοτώσει το παιδί??????

Ανετότατα. Εγώ τουλάχιστον θα τους έριχνα τα βρισίδια της ζωής τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...