Προς το περιεχόμενο

Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο

Diablos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[...] τι σε πειράζει το παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο? Αφου μπορείς να πας και από το δρόμο[...]

[...] αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν κύκλους και για ένα κομάτι 100 μέτρων να χρειάζεται να κάνεις 500 [...]

Εσένα τι σε πειράζει που δε μπορείς να πας εκεί που θες διανύοντας 100m; Αφού μπορείς να το κάνεις διανύοντας 500m...

Για να μην κατάλαβες τι μας πειράζει αυτό το χάλι, μάλλον διάβασες μόνο το πρώτο post ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και που θα τ αφήσουμε ρε φίλε...τι σε πειράζει το παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο? Αφου μπορείς να πας και από το δρόμο…Αλωστε τα ελληνικά πεζοδρόμια δεν προσφέρονται για περπάτημα...ή κάδος απορ. θα υπάρχει, ή σκαλοπάτια μονοκατοικίας , σκουπίδια, περιτώματα σκύλων , στύλοι ότι μπορείς να φανταστείς…εγώ στα στενά περπατάω πολλές φορέςαπό τον δρόμο.

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Εσένα τι σε πειράζει που δε μπορείς να πας εκεί που θες διανύοντας 100m; Αφού μπορείς να το κάνεις διανύοντας 500m...

Για να μην κατάλαβες τι μας πειράζει αυτό το χάλι, μάλλον διάβασες μόνο το πρώτο post ε;

Διάβασα και το #6 : «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω»

Έχω δει τα αυτοκόλλητα χαρτάκια κολλημένα στα παρπρίζ και μάλιστα μπροστά στην θέση του οδηγού με ειδικό χαρτί που σκίζεται χωρίς να ξεκολλάει, σε μέρη που μπορείς να παρκάρεις χωρίς να εμποδίζεις κατά την γνώμη μου την κίνηση πεζών.

Όλοι δίκιο έχουνε και οι οδηγοί και οι πεζοί και οι ανάπηροι , αλλά με αυτό την μίζερη κατάσταση των ελληνικών δρόμων και πεζοδρομίων πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις.

Άλλο κλείνω τον δρόμο γιατί είμαι ο κύριος δήμαρχος και θέλω να ακούω μόνο το τιτίβισμα των πουλιών και άλλο να ψάχνω βραδιάτικα και να κάνω 500 γύρους τα τετράγωνα για μια θέση πάρκιν. Το ένα είναι αναγκαιότητα το άλλο ευαρέσκεια.

αυτό με την ελληνική νοοτροπία είναι καραμέλα που βολεύει ακόμα και εσάς τους κατηγορους

γιατί ποτε δεν κάνατε τίποτα ώστε να βοηθήσετε να καταλάβουν που είναι το λάθος

και όπως παραδέχεστε εσείς το λάθος αν τους το εξηγούσατε θα το βλέπαν και εκείνοι

μερικές φορες εξηγώντας κάτι μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από βάρβαρες μεθόδους ;)

Θέλεις να πεις ότι όλοι αυτοί που παρκάρουν στα πεζοδρόμια, στη μέση του δρόμου, μπροστά στο γκαράζ της πολυκατοικίας, κτλ. απλώς δεν ξέρουν ότι αυτό ενοχλεί;;;

Εγώ νομίζω ότι πολύ καλά τα ξέρουν, απλώς στα @@ τους.

Πφφ είναι τρελοί αυτοί οι ευρωπαίοι που πληρώνουν, νοικιάζουν πεζοδρόμια και καλούν αστυνομίες...

Στην Ελλάδα, όταν κάνουμε μετακόμιση, κλείνουμε απλά όλο το στενό για πάρτη μας, βάζοντας στην εισοδο ένα χαρτόκουτο ή για πιο σίκ καταστάσεις ένα πορτοκαλί κώνο, και κάνουμε τη δουλειά μας με την ησυχία μας (και όχι με άγχος: σκοτώνει).

Αν κάποιος παρόλα αυτά μπεί στο στενό (μπορεί να πάρει ο αέρας το χαρτόκουτο), τον ειδοποιούμε ευγενικά για το λάθος του, με εκφράσεις όπως: "ΩΩΩΠΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!! ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΠΙΣΩΩΩΩ!" (καλή καρδιά πάνω απ'όλα).

Αν τώρα αυτός είναι επίμονος, θέλει να περάσει και αρχίσει να κορνάρει και να μας ζαλίζει τα @@, τον κατεβάζουμε απο το αμάξι του και τον σπάμε στο ξύλ...εεεεε, κάνουμε μαζί του γυμναστική, (έτσι ηρεμούμε και οι 2 και φροντίζουμε για την καλη φυσική μας κατάσταση).

Γι' αυτό κρατάμε υψηλό πολιτισμό 5000 χρόνια τώρα, σε αντίθεση με τους βαρβάρους.

Είχες δεν είχες έγραψες πάλι.Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα όταν το διάβαζα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@ Houston :

Υπάρχει μια πολύ βασική κοινή λογική.Τα πεζοδρόμια λέγονται ΠΕΖΟδρόμια για ένα λόγο.Και αυτός δεν είναι το παρκάρισμα.Μία είναι η λύση.Δώστε το δικαίωμα στον οποιοδήποτε προκαλεί υλικές ζημιές σε παράνομα σταθμευμένο όχημα να μην διώκεται από τον νόμο.Να δείς τι ωραία που θα αδειάσουν όλα τα πεζοδρόμια.Ή κάτι άλλο λιγότερο βάρβαρο.Φωτογραφία και ημερομηνία και κατευθείαν στην τροχαία επώνυμα.Επαλήθευση πιστότητας φωτό =Αφαίρεση πινακίδων για 6 μήνες.Και σε περίπτωση που το συγκεκριμένο όχημα βρεθεί να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες,μόνιμη αφαίρεση άδειας οδήγησης και πρόστιμο 2500 ευρώ

• 4 μήνες μετά...

Ξεθάβω γιατί έχω αγανακτήσει.

Μένω σε μια όχι πολυ πυκνοκατοικημένη περιοχή (Ν.Ιωνία, Καλογρέζα), και απο τότε που άρχισα τις βόλτες με τον τζούνιορ έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ πόση ανευθυνότητα και ηλιθιότητα δέρνει μερικούς.

Σε μια μικρή διαδρομή με το καρότσι πρέπει να κάνω τον ορειβάτη 150 φορές για να μπορέσω να περάσω απο τις χαραμάδρες που αφήνουν στους πεζούς. Και μια διαδρομή που μπορώ να την κάνω σε 10 λεπτά την κάνω σε 1 ώρα γιατί πρέπει να βγαίνω στον δρόμο και να περιμένω να περάσει ουρά απο αυτοκίνητα για να μην με πατήσουν.

Απο αύριο θα δοκιμάσω να αρχίσω να παίρνω την αστυνομία (το έκανα μια φορά που έκαναν φασαρία 4 το μεσημέρι και τελικά βγήκα και ο παράξενος) αλλά ελπίδες δεν έχω. Το άλλο είναι απλο: γρατζουνιά, σκατά στα χερούλι, φτύσιμο στα τζάμια και οτι άλλο μου έρθει.

Όταν παιρνεις αυτοκίνητο ΞΕΡΕΙΣ οτι έχει προβλημα parking η Αθήνα για αυτό μην το πάρεις ή τράβα πάρκαρε στα γαμίδια. Χέστηκα.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ.

Δεν με ενδιαφέρει που θα το βάλεις, πούλα το. Δεν με ενδιαφέρει πως θα πας στην δουλειά σου, να πηγαίνεις με λεωφορειο ή να νοικιάσεις γκαράζ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ.

Και πραγματικά απορώ με την βλακεία τους. Δεν εχουν παιδιά; Δεν θέλουν τα παιδιά τους να περπατάνε με ασφάλεια; Τι τους αρέσει στο τοπίο αυτό που είναι λες και ήρθε τσουνάμι και έσυρε τα αυτοκίνητα πάνω στα σπίτια;

post-320-129062985253_thumb.jpg

post-320-129062985255_thumb.jpg

post-320-129062985257_thumb.jpg

post-320-129062985258_thumb.jpg

post-320-12906298526_thumb.jpg

post-320-129062985261_thumb.jpg

post-320-129062985263_thumb.jpg

post-320-129062985264_thumb.jpg

post-320-129062985267_thumb.jpg

post-320-129062985268_thumb.jpg

post-320-129062985269_thumb.jpg

post-320-129062985271_thumb.jpg

post-320-129062985273_thumb.jpg

post-320-129062985274_thumb.jpg

post-320-129062985275_thumb.jpg

post-320-129062985533_thumb.jpg

Παιδιά αν κάποιος δεν έχει έρθει στην Χίο δεν έχει δεί τίποτα!!!

Οι άνθρωποι εδώ δεν την παλεύουν... Με ελεύθερο πάρκινκ, διπλοπρακάρουν και τα βάζουν και στο πεχοδρόμιο, ΟΛΟΚΛΗΡΑ όμως, οχι μλκς το μισό κάτω.......

Παιδιά αν κάποιος δεν έχει έρθει στην Χίο δεν έχει δεί τίποτα!!!

Οι άνθρωποι εδώ δεν την παλεύουν... Με ελεύθερο πάρκινκ, διπλοπρακάρουν και τα βάζουν και στο πεχοδρόμιο, ΟΛΟΚΛΗΡΑ όμως, οχι μλκς το μισό κάτω.......

Ποιο σημείο της Χίου έχει πρόβλημα; Για πες περιοχές.

bandito η γνώμη μου είναι να απευθυνθείς στον Δήμαρχο της περιοχής.Σε τελευταία ανάλυση αυτός οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατι ο δήμος του βρίσκεται σε μαύρα χάλια (όπως και κάθε δήμος δλδ).

Σε περίπτωση που σε γράψει στον π@π@ρό του,καθότι τα εκλεγόμενα/επίτιμα μέλη χαίρονται την καρέκλα χάρη σε ψήφους ομοίων τους (δηλαδη κάφρων-ηλιθίων-Ελληναράδων),ξεφούσκωνε λάστιχα...τόσο απλά.

Πραγματικά μεγαλύτερη ζημιά θα κάνεις στον κάθε ανεγκέφαλο κρετίνο."Εδώ θές να το αφήσεις κύριε;ΕΔΩ θα μείνει"...και άσ'τον μετά να τρομπάρει με τις ώρες.Μήν τον λυπάσαι,έχει πάρει και το κολάι.

Ποιο σημείο της Χίου έχει πρόβλημα; Για πες περιοχές.

Όλη η πόλη!!!

Ειδικά στον κήπο γίνεται χαμός... Και μέσα στην πόλη τα ίδια!!!

Γενικά οδήγηση και Χιώτες δεν συμβαδίζουν...

Όλη η πόλη!!!

Ειδικά στον κήπο γίνεται χαμός... Και μέσα στην πόλη τα ίδια!!!

Γενικά οδήγηση και Χιώτες δεν συμβαδίζουν...

Λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου για το γεγονός οτι οδήγηση και Χιώτες δεν πάμε μαζί.

Αλλά, γύρω απο τον κήπο μπορεί να υπάρχουν όπως λες κάποια διπλοπαρκαρισμένα, αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα δεις αμάξια στα πεζοδρόμια. Ίσως σε κάποιο σημείο μόνο αλλά και πάλι στο υπόλοιπο 95% του κήπου δεν παίζει αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο.

Κάποτε είχε πρόβλημα η Απλωταριά με τους μαλάκες που μπαίναν μέσα με τα αυτοκίνητα αλλα σε ώρες με μαγαζια ανοιχτά έχει ψιλο κοπεί αυτό. Κάνω λάθος;

Στη λιβανού απαγορεύτηκε το παρκάρισμα και τριπλασιάστηκαν τα πεζοδρόμια, και στο λιμάνι το πεζοδρόμιο είναι μια χαρά. Έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες;

Τέλος η λέξη "ράμπα για καρότσια" είναι ψιλοάγνωστη γενικότερα στη Χίο, χρόνια τώρα.

Δεν ξέρω πόσα χρόνια είσαι Χίο αλλα εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι τα πράγματα έχουν καλυτερέψει σε σχέση με παλιότερα. Μόνο οι καλοκαιρινή περίοδος χειροτερεύει τα πράγματα καθώς βγάζουν τραπεζάκια οι καφετέριες και γίνονται μεγαλύτεροι κάφροι απο τους οδηγούς που παρκάρουν.

Όλα είναι θέμα συνήθειας και περιοχής. Πχ υπάρχουν περιοχές που αν δεν παρκάρεις πεζοδρόμιο, απλά δεν θα παρκάρεις πουθενά. Το θέμα είναι κάθε πολυκατοικία που χτίζεται πια να έχει υποχρεωτικά παρκιν, που δε θα αφαιρεί από το συντελεστή δόμησης. Εγώ προσωπικά ποτέ δε θα ανέβαζα αμάξι στο πεζοδρόμιο γιατί λυπάμαι το αμάξι μου.

Απλά κάθε φορά που στο δρόμο βλέπω κάθε καφρέλληνα...

1)να σε προσπερνά σφίνα για να σταματήσει στο φανάρι μισό μέτρο μπροστά σου

2)σε στροφή από λεωφόρο να κλείνει το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου, για να μην περιμένει στην ουρά της στροφής.

3)Αν αργίζεις 10 μsec να ξεκινήσεις , κορνάρει

4)Αν παραχωρήσεις / διευκολήνεις κάποιον και ο από πίσω αργίζει 10μsec στη συνάντηση με την ψόφια

....συνειδητοποιώ ΤΙ γυφτολαός είμαστε.

..πρόσφατο είναι το δυστύχημα που έγινε όταν λόγω ενός παρκαρισμένου σε πεζοδρόμιο αυτοκινήτου, μια γιαγιά με το πιτσιρίκι βγήκαν στον δρόμο όπου και τους παρέσυρε σκοτώνοντάς τους επερχόμενο αυτοκίνητο.

τί να λέμε.. εμείς να κάνουμε την δουλειά μας και οι άλλοι ν.π.ν.γ.

ε; :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...