Προς το περιεχόμενο

Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο

Diablos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πφφ είναι τρελοί αυτοί οι ευρωπαίοι που πληρώνουν, νοικιάζουν πεζοδρόμια και καλούν αστυνομίες...

Στην Ελλάδα, όταν κάνουμε μετακόμιση, κλείνουμε απλά όλο το στενό για πάρτη μας, βάζοντας στην εισοδο ένα χαρτόκουτο ή για πιο σίκ καταστάσεις ένα πορτοκαλί κώνο, και κάνουμε τη δουλειά μας με την ησυχία μας (και όχι με άγχος: σκοτώνει).

Αν κάποιος παρόλα αυτά μπεί στο στενό (μπορεί να πάρει ο αέρας το χαρτόκουτο), τον ειδοποιούμε ευγενικά για το λάθος του, με εκφράσεις όπως: "ΩΩΩΠΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!! ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΠΙΣΩΩΩΩ!" (καλή καρδιά πάνω απ'όλα).

Αν τώρα αυτός είναι επίμονος, θέλει να περάσει και αρχίσει να κορνάρει και να μας ζαλίζει τα @@, τον κατεβάζουμε απο το αμάξι του και τον σπάμε στο ξύλ...εεεεε, κάνουμε μαζί του γυμναστική, (έτσι ηρεμούμε και οι 2 και φροντίζουμε για την καλη φυσική μας κατάσταση).

Γι' αυτό κρατάμε υψηλό πολιτισμό 5000 χρόνια τώρα, σε αντίθεση με τους βαρβάρους.

Εγραψες χεχεχεχε :lol:

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Oλα και ολα σε πεζοδρομια ανεβαινουμε, διαβασεις και ραμπες κλεινουμε αλλά μπροστα σε νομιμο γκαραζ δεν παρκαρει κανεις... Πολυ απλα γιατι μονο τοτε θα πεσει καταγγελια και μεχρι γερανο μπορουν να φερουν.

σσ: Με γερανο της το πηραν τελικα, αφου δεν ειχε μπαταρια... :lol:

Απλα ειναι μη χρησιμοποιουμενο το γκαραζ, αλλιως θα ειχε πεσει καταγγελια.

Αν και εχεις δικιο, γενικα αν κατι σεβομαστε εδω περα ειναι τα γκαραζ...!

Δημοσ.

Να ξύσεις/κοπανήσεις/κάψεις/βάψεις με σπρέυ μπορείς, αλλά στο 99% των ιδιωτικών πάρκινγκ στην Ελλάδα δεν μπορείς να φωνάξεις τροχαία να γράψει τον άλλο. Καθώς για το κράτος είναι σαν να μην υπάρχουν.

Δημοσ.
Να ξύσεις/κοπανήσεις/κάψεις/βάψεις με σπρέυ μπορείς, αλλά στο 99% των ιδιωτικών πάρκινγκ στην Ελλάδα δεν μπορείς να φωνάξεις τροχαία να γράψει τον άλλο. Καθώς για το κράτος είναι σαν να μην υπάρχουν.

Βασικά δεν θεωρούνται καν δρόμος. Δηλαδή αν στουκάρετε δύο σε τέτοιο πάρκιν νομίζω δεν καλύπτουν τίποτα οι ασφάλειες.

Δημοσ.
Oλα και ολα σε πεζοδρομια ανεβαινουμε, διαβασεις και ραμπες κλεινουμε αλλά μπροστα σε νομιμο γκαραζ δεν παρκαρει κανεις... Πολυ απλα γιατι μονο τοτε θα πεσει καταγγελια και μεχρι γερανο μπορουν να φερουν.

υπαρχουν αραγε νομιμα γκαραζ?

για να ναι καποιο νομιμο πρεπει στην ταμπελα που λενε μην παρκαρετε να χει κ αριθμο αδειας...

ακομη κ αδεια να χει κ να μην γραφει α.δ. γιατι να μην παρκαρεις?

Δημοσ.

Χρειαζόμαστε μια μικρή 10άρα σύριγγα με λίγη σιλικόνη και την κλειδαριά του.

Lucifer,δεν θα είναι και πολύ αποτελεσματικό αν το όχημα έχει σύστημα non_key!!!

Δημοσ.

αυτό με την ελληνική νοοτροπία είναι καραμέλα που βολεύει ακόμα και εσάς τους κατηγορους

γιατί ποτε δεν κάνατε τίποτα ώστε να βοηθήσετε να καταλάβουν που είναι το λάθος

και όπως παραδέχεστε εσείς το λάθος αν τους το εξηγούσατε θα το βλέπαν και εκείνοι

η εταιρία μου είναι πάνω στην ελευθεριου βενιζέλου στην καλλιθέα σε έναν δρόμο που έχει άπλετο πεζοδρόμιο και ευτυχώς τα αμάξια δεν παρκάρουν πάνω.

έχοντας μηχανή δυστυχώς αναγκάζομαι να την αφήνω στο πεζοδρόμιο γιατί ελάχιστος διαχωρισμός υπάρχει στην αθηνα

για parking μηχανών (Στο κέντρο μονο σε 5-6 σημεία)

φροντίζω να την κολλάω στον σκουπιδοντενεκέ ώστε να μην ενοχλεί και άλλωστε σκουπιδιάρικα δεν περνάνε όσο δουλεύω να φοβάμαι μην χτυπηθεί (κάτι που σίγουρα θα γίνει άμα την αφήσω ανάμεσα από τα αμάξια)

σιγά σιγά το τελευταίο καιρό άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες μηχανές διπλα στην δίκια μου χωρίς όμως να τις παρκάρουν προσεκτικά.

με αποτέλεσμα κλείναν πάντα την λωρίδα αναγνώρισις για τους τυφλούς που έχει το πεζοδρόμιο

την προηγουμενη βδομάδα τύπωσα χαρτιά και τα άφησα πάνω σε όλες τις μηχανές (που είναι κάθε μέρα γιατί κάπου εδώ κοντά είναι εργαζόμενοι) τους εξηγούσα γιατί πρέπει να προσέχουν να μην παρκάρουν πάνω στην γραμμή αυτή

και ας μην κάνουμε την ζωή πιο δύσκολη σε μια μερίδα ανθρώπων που ήδη συναντά τρομερές δυσκολίες

ε εδώ και 4 μέρες όλες οι μηχανές είναι παρκαρισμένες άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο κοντά στον σκουπιδοντενεκέ με την μονη δυσκολία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν είναι να πας μπροστά από τον σκουπιδοντενεκέ για να πετάξεις τα σκουπίδια σου

μερικές φορες εξηγώντας κάτι μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από βάρβαρες μεθόδους ;)

Δημοσ.
αυτό με την ελληνική νοοτροπία είναι καραμέλα που βολεύει ακόμα και εσάς τους κατηγορους

και όπως παραδέχεστε εσείς το λάθος αν τους το εξηγούσατε θα το βλέπαν και εκείνοι

η εταιρία μου είναι πάνω στην ελευθεριου βενιζέλου στην καλλιθέα σε έναν δρόμο που έχει άπλετο πεζοδρόμιο και ευτυχώς τα αμάξια δεν παρκάρουν πάνω.

έχοντας μηχανή δυστυχώς αναγκάζομαι να την αφήνω στο πεζοδρόμιο γιατί ελάχιστος διαχωρισμός υπάρχει στην αθηνα

φροντίζω να την κολλάω στον σκουπιδοντενεκέ ώστε να μην ενοχλεί και άλλωστε σκουπιδιάρικα δεν περνάνε όσο δουλεύω να φοβάμαι μην χτυπηθεί (κάτι που σίγουρα θα γίνει άμα την αφήσω ανάμεσα από τα αμάξια)

σιγά σιγά το τελευταίο καιρό άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες μηχανές διπλα στην δίκια μου χωρίς όμως να τις παρκάρουν προσεκτικά.

με αποτέλεσμα κλείναν πάντα την λωρίδα αναγνώρισις για τους τυφλούς που έχει το πεζοδρόμιο

την προηγουμενη βδομάδα τύπωσα χαρτιά και τα άφησα πάνω σε όλες τις μηχανές (που είναι κάθε μέρα γιατί κάπου εδώ κοντά είναι εργαζόμενοι) τους εξηγούσα γιατί πρέπει να προσέχουν να μην παρκάρουν πάνω στην γραμμή αυτή

και ας μην κάνουμε την ζωή πιο δύσκολη σε μια μερίδα ανθρώπων που ήδη συναντά τρομερές δυσκολίες

ε εδώ και 4 μέρες όλες οι μηχανές είναι παρκαρισμένες άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο κοντά στον σκουπιδοντενεκέ με την μονη δυσκολία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν είναι να πας μπροστά από τον σκουπιδοντενεκέ για να πετάξεις τα σκουπίδια σου

μερικές φορες εξηγώντας κάτι μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από βάρβαρες μεθόδους ;)

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι πως ποτέ κανείς δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα, αλλά για το αν θα παραιτηθεί ο Κακούλης και ο Τσατσούλης και η Μαρίκα της θείας της γειτονιάς!! Είναι γεγονώς πως ο Έλληνας αν δει φιλότιμο, κολλάει και συνεισφέρει. Αν δει αδιαφορία, ρίχνει και αυτός άλλη μία.

Δημοσ.

+1. Το καλύτερο φάρμακο για την αναισθησία είναι η ευαισθητοποίηση.

Δημοσ.

Εκτός από το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, ένα από τα αγαπημένα μου είναι και το παρκάρισμα στην μέση του δρόμου.

Σήμερα πχ πέτυχα τρελό σκηνικό στην Αγίας Παρασκευής (χαμηλά) στο Χαλάνδρι.

Ένας/μία είχε αφήσει έτσι το αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα, με αλάρμ φυσικά για ξεκάρφωμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει το λεωφορείο, και να χει κλείσει εντελώς ο δρόμος από ένα σημείο και μετά.

Εννοείται πως γινόταν χαμός από κορναρίσματα, και πολύ θα θελα να δω τι έγινε τελικά.

Προ ημερών, κάτι παρόμοιο είχε γίνει στο ύψος του Ζηρίνειου στην Κηφισιά και εγώ και άλλοι 10 περίπου αναγκαστήκαμε να κάνουμε όπισθεν στην Κηφισίας -έλεος :rolleyes:- για να ξεκολλήσουμε.

Αναρωτιέμαι αν σ'αυτές τις περιπτώσεις, που κλείνει εντελώς η κυκλοφορία, έρχεται η τροχαία να τους μαζέψει.

Δημοσ.

Εμένα μ έχει τύχει να θέλω να περάσω απο στενάκι και 2 μέρες συνεχόμενες να έχει παρκάρει ένας με φορτηγάκι μεσ'στη μέση κ να μν χωράς να περάσεις οπότε έκανα όλο το γύρο του τετραγώνου...Έλεος!

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν σ'αυτές τις περιπτώσεις, που κλείνει εντελώς η κυκλοφορία, έρχεται η τροχαία να τους μαζέψει.

δεν υπαρχουν πολλοι γερανοι...αν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι δουλευει μονο 1-2:P

σε ολη την αθηνα.οποτε μεχρι να ξεκινησει κ να ρθει στανταρ θα χει γυρισει αυτος που μπλοκαρει την κινηση

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη σε ένα στενό κάθετο στην Τσιμισκή, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, μια Merchedes ,χρόνια τώρα, είναι παρκαρισμένη έτσι ώστε να κλείνει το στενό. Δίπλα στο αυτοκίνητο, η πόρτα ιδιωτικής εταιρείας.

Προφανώς ο τύπος είναι ο θρασύτατος επιχειρηματίας. Αλλά πως φαίνεται ότι είναι gangster? Τοποθέτησε κάμερα που καλύπτει οπτικά όλο το αυτοκίνητο του.

Αν καταλάβατε ο τύπος κλείνει το δρομάκι με το έτσι γουστάρω!

Είχα σκοπό να του κάνω ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά έχει την κάμερα. Την τροχαία δεν τη συζητάμε...

Μοναδική λύση είναι αεροβόλο με μεταλλικές μπίλιες για ζημια εξ αποστάσεως.:devil: Να το κάνω? όχι τίποτε άλλο, να αλητέψω και εγώ λίγο, όπως και αυτός τόσα χρόνια.

Δημοσ.
Δε χρειάζεται να πώ πολλά λόγια για το καραγκιοζιλίκι με τους οδηγούς που παρκάρουν τα οχήματά τους πάνω στο πεζοδρόμιο. Όλοι γνωρίζουμε τι παίζει.

Έχω μόνο μια απορία/ερώτηση: Αν εγώ σαν πεζός που προχωράω πάνω στο πεζοδρόμιο, κρατήσω σταθερή την πορεία μου και αρχίσω να περνάω πάνω από τα παρκαρισμένα αμάξια (Από το καπώ, μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου και πάνω στο πορτ-μπαγκάζ, όλο περπατητό), μπορεί να μου πεί κανείς κάτι;

Ποιός είναι σωστός ή ποιός θα έχει δίκιο/άδικο;

Και που θα τ αφήσουμε ρε φίλε...τι σε πειράζει το παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο? Αφου μπορείς να πας και από το δρόμο…να μου έλεγες για τους ασυνειδητους που παρκάρουν στη μέση του δρόμου με τα αλάρμ και μπλοκάρουν την κυκλοφορία ή αυτούς που το αφήνουν εκεί που δεν χωράει να στρίψει το λεωφορείο και κάθονται 100 άτομα όρθια σα σαρδέλες να περιμένουν να ψωνίσει η κυριά από ΣΜ , εντάξει τότε να πω , αλλά το βρίσκω παράλογο να ενοχλείται κάποιος επειδή τις νυχτερινές ώρες πχ. από ανάγκη γεμίζουν τα πεζοδρόμια αμάξια. Αλωστε τα ελληνικά πεζοδρόμια δεν προσφέρονται για περπάτημα...ή κάδος απορ. θα υπάρχει, ή σκαλοπάτια μονοκατοικίας , σκουπίδια, περιτώματα σκύλων , στύλοι ότι μπορείς να φανταστείς…εγώ στα στενά περπατάω πολλές φορέςαπό τον δρόμο.

Στη Θεσσαλονίκη σε ένα στενό κάθετο στην Τσιμισκή, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, μια Merchedes ,χρόνια τώρα, είναι παρκαρισμένη έτσι ώστε να κλείνει το στενό. Δίπλα στο αυτοκίνητο, η πόρτα ιδιωτικής εταιρείας.

Προφανώς ο τύπος είναι ο θρασύτατος επιχειρηματίας. Αλλά πως φαίνεται ότι είναι gangster? Τοποθέτησε κάμερα που καλύπτει οπτικά όλο το αυτοκίνητο του.

Αν καταλάβατε ο τύπος κλείνει το δρομάκι με το έτσι γουστάρω!

Είχα σκοπό να του κάνω ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά έχει την κάμερα. Την τροχαία δεν τη συζητάμε...

Μοναδική λύση είναι αεροβόλο με μεταλλικές μπίλιες για ζημια εξ αποστάσεως.:devil: Να το κάνω? όχι τίποτε άλλο, να αλητέψω και εγώ λίγο, όπως και αυτός τόσα χρόνια.

Δεν είναι το μόνο…. πχ. μένει, υπουργός , βουλευτής , δήμαρχος στον τάδε δρόμο και πειδή τον ενοχλεί η φασαρία των αυτοκινήτων μονοδρομεί τον δρόμο με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάει αυτοκίνητο στη χάση και στη φέξη και δημιουργεί ένα σωρό άλλα προβλήματα στην κυκλοφορία γειτονικών δρόμων αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν κύκλους και για ένα κομάτι 100 μέτρων να χρειάζεται να κάνεις 500 μέσα στην κίνηση αυξάνοντας τους ρύπους και όλα τα συνακόλουθα…από την άλλη θέλουν να μειώσουν την αερορύπανση και μας προτείνουν να κινούμαστε με τα ΜΜΤαλαιπωρίας ενώ αυτοί κυκλοφορούν με 4λιτρα τζιπάκια …ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...