freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θα λέγατε για πασάλειμμα με σκατά το χερούλι της πόρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Χρειαζόμαστε μια μικρή 10άρα σύριγγα με λίγη σιλικόνη και την κλειδαριά του. Το μήνυμα "αφού εδώ θες να το αφήσεις, εδώ θα μείνει" είναι προαιρετικό και μόνο αν το αυτοκόλλητο δεν αφήνει ίχνη. Ειλικρινα πολυ καλη ιδεα! Ειδικοτερα αν σου μενει λιγος χρονος να τον (την) δεις να προσπαθει να ανοιξει το αμαξι! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Το πιο ωραιο συναισθημα ειναι να εχει αφησει στην εξοδο του γκαραζ σου το αυτοκινητο για να παει στη δουλεια (της) αλλα να εχει ξεχασει τα αλαρμ!! Και μετα απο 6 ωρες με στεγνη μπαταρια να καλει τον αντρουλη της στο κινητο να ερθει να τη παρει... Κυρια μου ευχαριστως να σας δωσω ρευμα να το βαλετε εμπρος, αλλα οχι απο τη στιγμη που το παρκαρατε στο γκαραζ μου απ εξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ιονας Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ολα τα ως ανω ειναι εξυπνες λυσεις.αλλα δυστηχως εγω δεν μπορεσα να δωσω λυση προχτες νομιζω σε εναν συνανθρωπο μας και ενιωσα χαλια. ενω ειχε κατεβει με το καροτσακι του για να περασει απεναντι,δυστηχως στο απεναντι πεζοδρομιο που ειχε το πρανες για να περασει ειχε αραξει ενα κορσακι οχι επανω αλλα εμπρος στο περασμα.οταν πηγε να γυρισει για να φυγει μια καθολα ηλιθια του κορναρισε γιατι μπηκε λεει μπροστα της???? γυρισε ο ανθρωπος ανεβηκε ξανα στο πεζ/μειο απ οπου ηρθε. μακαρι να σας ειχα διπλα μου εκεινη την στιγμη και να τους καναμε ευχαριστως τα ως ανω... τι να πω ρε γαμωτο τι??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 παράδειγμα , εγώ στην δουλεια που πάω στο Μαρούσι , το έβαζα σε μια πολύ μικρη καβάντζα που έβρισκα στην Κονίτσης. Ήταν ανάμεσα σε δύο εξόδους. Μια μέρα λοιπόν βρίσκω ένα εξοργισμένο μήνυμα στο παρμπριζ μου : " Κυριε , εδω που το βάζετε δεν μπορούμε να βγούμε απο τις εξόδους , γιατί μας εμποδίζετε την ορατότητα. Παρακαλώ να μην το ξανακάνετε , διοτι θα αναγκαστούμε να φέρουμε την τροχαία". ένιωσα πολύ ασχημα , αν και εκει το παρκάρισμα είναι μια τραγική υπόθεση , ΔΕΝ το ξαναέβαλα εκει , και βρήκα ένα χωράφι 100 μέτρα πιο κάτω. Μια ώριμη λοιπον αντιμετώπιση , συνάδει σε μια φιλότιμη αντίδραση του Ελληνα. Εαν το έβλεπα χαραγμένο ...ΕΕΕ ρε γλέντια........θα τους έπαιρνε ο διαολος. ελπίζω το παραδειγμα να βοηθάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θα λέγατε για πασάλειμμα με σκατά το χερούλι της πόρτας; Μου το έχουν κάνει αυτό!!!!!Υποθέτω δλδ ότι ήταν αυτός που νομίζω..... ήθελε να μπει ανάποδα σε ένα στενό για να παρκάρει εκεί που πάρκαρα εγώ!!!! Είχε σταματήσει στον κεντρικό με αλάρμ και περίμενε να φύγουν όλα τα αυτοκίνητα από το στενό για να μπει (ανάποδα) και να παρκάρει σε μια θέση....την οποία την είδα εγώ που είμουν κανονικά στον δρόμο και πάρκαρα ωραίος και άνετος.... Έριξε κάτι βρισίδια ο τύπος....αδικαιολόγητα βέβαια κατά την άποψη μου........ Όταν γύρισα βρήκα το χερούλι πασαλειμμένο με......ευτυχώς έχω πάντα Azax στο πορτ παγκάζ, το καθάρισα σε μισό λεπτό..... Τραγική λύση πάντως..... Το αυτοκόλλητο είναι ότι το καλύτερο..... Εγώ έχω τσακωθεί με έναν τύπο που πάρκαρε μπροστά από διάβαση πεζών στην Βασ.Σοφίας.....τελικά το άφησε το αμάξι εκεί....και μετά από λίγο είδα έναν αστυνομικό να του κόβει κλήση!!!!:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω με την οργη σας , αλλά δεν θα γίνουμε πιο μαλακες απο τους μαλακες για να τους αποδειξουμε οτι ειναι μαλακες και να παψουνε να είναι μαλακες. Χρειάζεται μια πιο ωριμη αντιμετώπιση..... Όπως???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 σικ αντιμετωπιση τηλεφωνο σε τροχαια αστυνομια η οπου αλλου χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Και θα εεεεερθουν σου λεω...! Εδω δεν ερχονται αμα ζητησεις βοηθεια για ληστεια, θα ερθουν αμα πεις 'εμποδιζει ενας εκει που εχει παρκαρει'? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 θεε μου τι χωρα ειναι αυτη!!!! εδω που ειμαι δεν τολμαν καν να παρκαρουν μπροστα σε γκαραζ για να μην αναφερω τι εγινε μια φορα που καναμε μετακομιση και ενας τυπος ειχε παρκαρει στο σημειο που θα ερχοταν το φορτηγο μας. (υποχρεωτικα νοικιαζεις το πεζοδρομιο για αυτη την δουλεια) η αστυνομια ηρθε σε 20 λεπτα και ο τυπος μας πληρωσε και 50 ευρω. για να δειτε συστημα που υπαρχει στην ευρωπη μπας και βαλουν μυαλο στο ελλαντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Oλα και ολα σε πεζοδρομια ανεβαινουμε, διαβασεις και ραμπες κλεινουμε αλλά μπροστα σε νομιμο γκαραζ δεν παρκαρει κανεις... Πολυ απλα γιατι μονο τοτε θα πεσει καταγγελια και μεχρι γερανο μπορουν να φερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πφφ είναι τρελοί αυτοί οι ευρωπαίοι που πληρώνουν, νοικιάζουν πεζοδρόμια και καλούν αστυνομίες... Στην Ελλάδα, όταν κάνουμε μετακόμιση, κλείνουμε απλά όλο το στενό για πάρτη μας, βάζοντας στην εισοδο ένα χαρτόκουτο ή για πιο σίκ καταστάσεις ένα πορτοκαλί κώνο, και κάνουμε τη δουλειά μας με την ησυχία μας (και όχι με άγχος: σκοτώνει). Αν κάποιος παρόλα αυτά μπεί στο στενό (μπορεί να πάρει ο αέρας το χαρτόκουτο), τον ειδοποιούμε ευγενικά για το λάθος του, με εκφράσεις όπως: "ΩΩΩΠΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!! ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΠΙΣΩΩΩΩ!" (καλή καρδιά πάνω απ'όλα). Αν τώρα αυτός είναι επίμονος, θέλει να περάσει και αρχίσει να κορνάρει και να μας ζαλίζει τα @@, τον κατεβάζουμε απο το αμάξι του και τον σπάμε στο ξύλ...εεεεε, κάνουμε μαζί του γυμναστική, (έτσι ηρεμούμε και οι 2 και φροντίζουμε για την καλη φυσική μας κατάσταση). Γι' αυτό κρατάμε υψηλό πολιτισμό 5000 χρόνια τώρα, σε αντίθεση με τους βαρβάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πφφ είναι τρελοί αυτοί οι ευρωπαίοι που πληρώνουν, νοικιάζουν πεζοδρόμια και καλούν αστυνομίες... Στην Ελλάδα, όταν κάνουμε μετακόμιση, κλείνουμε απλά όλο το στενό για πάρτη μας, βάζοντας στην εισοδο ένα χαρτόκουτο ή για πιο σίκ καταστάσεις ένα πορτοκαλί κώνο, και κάνουμε τη δουλειά μας με την ησυχία μας (και όχι με άγχος: σκοτώνει). Αν κάποιος παρόλα αυτά μπεί στο στενό (μπορεί να πάρει ο αέρας το χαρτόκουτο), τον ειδοποιούμε ευγενικά για το λάθος του, με εκφράσεις όπως: "ΩΩΩΠΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!! ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΠΙΣΩΩΩΩ!" (καλή καρδιά πάνω απ'όλα). Αν τώρα αυτός είναι επίμονος, θέλει να περάσει και αρχίσει να κορνάρει και να μας ζαλίζει τα @@, τον κατεβάζουμε απο το αμάξι του και τον σπάμε στο ξύλ...εεεεε, κάνουμε μαζί του γυμναστική, (έτσι ηρεμούμε και οι 2 και φροντίζουμε για την καλη φυσική μας κατάσταση). Γι' αυτό κρατάμε υψηλό πολιτισμό 5000 χρόνια τώρα, σε αντίθεση με τους βαρβάρους. α στο καλο ελιωσα στο γελιο :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πφφ είναι τρελοί αυτοί οι ευρωπαίοι που πληρώνουν, νοικιάζουν πεζοδρόμια και καλούν αστυνομίες... Στην Ελλάδα, όταν κάνουμε μετακόμιση, κλείνουμε απλά όλο το στενό για πάρτη μας, βάζοντας στην εισοδο ένα χαρτόκουτο ή για πιο σίκ καταστάσεις ένα πορτοκαλί κώνο, και κάνουμε τη δουλειά μας με την ησυχία μας (και όχι με άγχος: σκοτώνει). Αν κάποιος παρόλα αυτά μπεί στο στενό (μπορεί να πάρει ο αέρας το χαρτόκουτο), τον ειδοποιούμε ευγενικά για το λάθος του, με εκφράσεις όπως: "ΩΩΩΠΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ!! ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΠΙΣΩΩΩΩ!" (καλή καρδιά πάνω απ'όλα). Αν τώρα αυτός είναι επίμονος, θέλει να περάσει και αρχίσει να κορνάρει και να μας ζαλίζει τα @@, τον κατεβάζουμε απο το αμάξι του και τον σπάμε στο ξύλ...εεεεε, κάνουμε μαζί του γυμναστική, (έτσι ηρεμούμε και οι 2 και φροντίζουμε για την καλη φυσική μας κατάσταση). Γι' αυτό κρατάμε υψηλό πολιτισμό 5000 χρόνια τώρα, σε αντίθεση με τους βαρβάρους. Ανάθεμα σε! Έχεις ωραίο χιούμορ!:lol: Να υποθέσω ότι αυτά στην Βρετανία συμβαίνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το κακό με τον έλληνα είναι πως θεωρεί οποιοδήποτε βρίσκεται σε κοινωνική ακτίνα Α και μετά, εχθρό του. Ούτε καν ουδέτερο. Εχθρό του. Ειδικά στην οδήγηση. Λες και πάμε σε πόλεμο!! Για το συγγενή και φίλο να κεράσουμε, να βοηθήσουμε, φιλότιμο σούπερ. Οι άλλοι είναι Τούρκοι, φάτε τους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.