Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Aλλο να πατησεις λιγο πεζοδρομιο σε σημειο που δεν βρισκεις παρκινγκ και αλλο να καβαλησεις ολο το πεζοδρομιο οποτε οι πεζοι αναγκαζονται να κατεβαινουν στο δρομο. Επισης ο κυριοτερος λογος της διαμαρτυριας ειναι οταν κλεινουν τις ραμπες για τους αναπηρους και τις διαβασεις. Ειδικα για αυτους με καροτσακι η κατασταση ειναι τραγικοι και υπαρχουν ζωα που την κανουν τραγικοτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Οι ράμπες και τα πεζοδρόμια δεν ειναι μονο για τους ανάπηρους. οταν κάνετε παιδιά και βρεθείτε να σπρώχνετε καροτσάκι στο δρόμο, θα δείτε και την "άλλη" όψη της πόλης. για το 1ο post... αυτα τα σχέδια μου έδωσαν άλλες ιδέες... πχ. παω σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας (για Αθηνα βλέπε >5 χλμ/ωρα ), στην αριστερή. το οριο ειναι πχ. 90, πάω με 85. Οχημα προτίμησης : Hammer μπροστά μου βέσπα, να καιει λάδια ντουμάνι, χωρις κράνος, να μιλαει κινητό και σανιδωμένος στα... 20 χ/ω α. τον φωτογραφίζω, κανω επώνυμη καταγγελία; β. του κλεινω το δρόμο, τον δένω χειροπόδαρα, τον φιμώνω, τον χώνω στο πορτμπαγκαζ, και τον πάω ο ίδιος στο τμήμα (ή στη χωματερή Α.Λιοσίων) ? γ. περνάω απο πάνω του σα να μην τον είδα. Η Συγγρου αποκτά μια νέα χαλκομανία. δ. προσπερνάω απο δεξιά, αδιαφορώ για τους άλλους πισω-δεξιά, ριχνω μια μουντζα πίσω, και συνεχίζω τη ζωή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ε) τον δένεις απο τον κοτσαδόρο και του δίνεις μια ιδέα απο ταχύτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Και μετά μου θέλετε και Ευρώπη, βεληγκέκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Το σωστο παντως ειναι να τον χτυπησεις στην πισω ροδα για να πεσει και μετα να περασεις απο πανω του. Αν και αυτο με τον κοτσαδορο πλακα θα ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hives85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Το σωστο παντως ειναι να τον χτυπησεις στην πισω ροδα για να πεσει και μετα να περασεις απο πανω του. Αν και αυτο με τον κοτσαδορο πλακα θα ειχε και μετά με όπισθεν να τον αποτελειώσεις!αυτό είναι σωστό!στο δρόμο ο καθένας εδώ που ζούμε φτιάχνει μόνος του τους νόμους!ο δρόμος είναι ένα μπουρδ@@ο με νταβατζήδες τα αυτοκίνητα και πουτ@@Ε΅ς τους πεζούς.ηθών φυσικά δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ θα πρότινα να σπάγαμε ότι αμάξι είχε παρκάρει παράνομα. Αν το κάναμε οργανωμένα θα στρώναμε αμέσως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Γύρισα από Αγγλία πριν μια βδομάδα. Είχα κάτσει 10 μέρες μόνο. Εκεί οι οδηγοί δεν είναι ιδιαίτερα πιο ευγενικοί από τους Έλληνες. Φανάρια για πεζούς μόνο σε κεντρικούς. Τα αυτοκίνητα εκατομμύρια. Οι θέσεις στάθμευσης αυστηρά καθορισμένες και ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Δεν είδα αυτοκίνητο όχι πάνω σε πεζοδρόμιο, αλλά ούτε καν εκατοστό έξω από τις καθορισμένες θέσεις. Δεν ξέρω που τα βάζουνε (χμμ...), αλλά ήταν φοβερό ότι ούτε σταματημένο με αλάρμ δεν είδα. Εγώ παρκάρω πάνω σε πεζοδρόμια. Δεν χαίρομαι, ούτε καν το θεωρώ σωστό. Όταν το κάνω (δεν λέω ότι αναγκάζομαι), προσπαθώ πάντα να αφήνω τουλάχιστον 3 πλάκες πεζοδρομίου ελεύθερες ώστε να περνάει και το καρότσι του μωρού, και του ανάπηρου. Αλλά το πρόβλημα δεν πηγάζει από τους ιδιοκτήτες ΙΧ. Το πρόβλημα πηγάζει από κάποια τσουτσέκια που ούτε περιορίζουν τον αριθμό των επιτρεπόμενων ΙΧ ανά ιδιοκτησία (πχ σε κάθε 1η κατοικία μέχρι 2-3, σε εξοχική μέχρι 1-2 κλπ.), αλλά και καταργούνε θέσεις στάθμευσης χωρίς να προβλέπουν νέες (όποιος μένει κοντά στην πλατεία Ν. Σμύρνης θα καταλάβει απόλυτα). Όταν λοιπόν ο νεοέλληνας έχει 2 δικά του αυτοκίνητα, ένα η γυναίκα του και από ένα για κάθε παιδί, η τοπική αυτοδιοίκηση αδιαφορεί για τις θέσεις στάθμευσης (ή πιο σωστά για την έλλειψη τους), και η νομοθεσία δεν περιορίζει τη δυνατότητα πολλαπλών οχημάτων φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Το πιο ανησυχτικό σε όλα αυτά είναι ότι, ρε γαμώτο, περίμενα κάποια πιο έξυπνη λύση από το γινόμαστε cool παράνομοι κολλώντας γελοία αυτοκολλητάκια ή χαράσσοντας τα αυτοκίνητα. ΥΓ> Και εις κατώτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η λυση ειναι μια: Μικρο, ακονισμενο κατσαβιδακι παντα στην τσεπη. Σφυριζοντας αδιαφορα με το χερι τεντωμενο προς την πλευρα του αυτοκινητου του καραγκιοζη, του καταφερνεις μια θαυμασια γρατζουνια και δεν σε παιρνει κανεις χαμπαρι. Καποιοι θα βγουν και θα πουν "καλε ειναι παρανομο" και αλλα τετοια ωραια.... Το εφαρμοζω απο τοτε που κοντεψε να σκοτωθει ο πατερας μου, επειδη δεν μπορουσε να περπατησει στο πεζοδρομιο λογω παρκαρισμενων αυτοκινητων, και αναγκαστικα περπατουσε στο οδοστρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω με την οργη σας , αλλά δεν θα γίνουμε πιο μαλακες απο τους μαλακες για να τους αποδειξουμε οτι ειναι μαλακες και να παψουνε να είναι μαλακες. Χρειάζεται μια πιο ωριμη αντιμετώπιση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η λυση ειναι μια:Μικρο, ακονισμενο κατσαβιδακι παντα στην τσεπη. Σφυριζοντας αδιαφορα με το χερι τεντωμενο προς την πλευρα του αυτοκινητου του καραγκιοζη, του καταφερνεις μια θαυμασια γρατζουνια και δεν σε παιρνει κανεις χαμπαρι. Καποιοι θα βγουν και θα πουν "καλε ειναι παρανομο" και αλλα τετοια ωραια.... Δε σε βρίσκω προχωρημένο. Αν δεν έχεις μαζί σου, ζιπέλαιο και ζιπο, να το κάνεις παρανάλωμα το μπουρδέλο, δε λέει. Και να ρωτήσω, εγώ που μέχρι τώρα δεν έχω παρκάρει ποτέ σε πεζοδρόμιο (δεν πάω στο κέντρο της αθήνας με αυτοκίνητο ούτε για καφέ που λέει και ο ζαζικ) γιατί έχω τρεις τέσσερις πελώριες γρατζουνιές στο πουντάκι μου; Ποιός απο σας έκανε εξάσκηση στο όχημα μου (έξι χρόνια εργασίας δικιάς μου για αποπληρωμή); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ, τα περί κατσαβιδιών και κλειδιών και καθρεφτών είναι αστειότητες αν θέλουμε να μιλάμε για Ευρώπη και λειτουργικό σύστημα απόδοσης ποινών. Επειδή όμως αυτό αργεί ακόμα, προτείνω να δείξουμε με πιο διακριτικό τρόπο την οργή μας στον ασυνείδητο Έλλην παρκάροντα. Να του δείξουμε δηλαδή το λάθος της πράξης του, με το να δώσουμε έμφαση στην επιλογή του. Χρειαζόμαστε μια μικρή 10άρα σύριγγα με λίγη σιλικόνη και την κλειδαριά του. Το μήνυμα "αφού εδώ θες να το αφήσεις, εδώ θα μείνει" είναι προαιρετικό και μόνο αν το αυτοκόλλητο δεν αφήνει ίχνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ολοι πλεων ανοιγουν απομακρυσμενα τζαμπα κοπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 μην ξεχνάτε και τα λάστιχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ακραια , ενα αυτοκολητο ειμαι γαιδαρος και παρκαρω οπου γουσταρω αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.