Freakster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Και αν του γρατζουνίσεις το αυτοκίνητο τι θα καταλάβει;.. Εκτός και χαράξεις κανένα "αππαγορεβετε το παρρκάρισμα αιδο" (στο στυλ "θαιλο πλισιμο" που βλέπουμε στα παράθυρα). Το αυτοκόλλητο μου αρέσει σαν ιδέα, αλλά αφού απαγορεύεται (με τους νόμους του ίδιου κράτους που κύρηξε το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, παράνομο). Γίνεσαι αυτό που κοροιδεύεις στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Λαθος μεγαλο λαθος σκεψου οτι εσυ εχεις και τα 2 ποδια σου φαντασου εναν αλλο που δεν μπορει να κανει τα ακροβατικα που εισαι αναγκασμενος να κανεις γιατι καποιος βαριοταν να ψαξει για παρκιν!!!!!! Αμα περιμενεις απο την αστυνομια φεξε μου και γλυστρισα! Δεν ειναι αναγκη ομως να του σπασεις το αυτοκινητο, μπορεις απλα να βαλεις το αυτοκολλητο. Στην τελικη μπορει αυτος που το αφησε στη μεση οντως να ειχε καποια σημαντικη αναγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε diavolos τι γκρινιάζεις αφου και εσυ στο πεζοδρόμιο θα παρκάρεις οταν πάρεις αμαξι. Την νοοτροπία του Έλληνα τωρα θα την ανακαλύψατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Και εδώ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης η ίδια κατάσταση: παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια. Σε έναν δρόμο πιο κάτω μόνιμα ένας γάιδαρος με τζιπ καβαλάει όλο το πεζοδρόμιο. Εν το μεταξύ ο δρόμος είναι κατηφορικός και οι μακάκες οδηγοι αντί να κατεβαίνουν με 50, τρέχουν με 70! Καθημερινά για να πάω στο γυμναστήριο πρέπει να περάσω από εκεί. Ο τζιπάς εκεί. Πρέπει να κατέβω στον δρόμο, με τον φόβο μην γίνω σάντουιτσ. Καλώ μια μέρα την τροχαία. Και τι μου απαντάει ο μπάσταρδος? '' Εσείς κύριε που παρκάρετε το αυτοκίνητο σας?'', ''στο γκαράζ της οικοδομής'' του απαντώ. ''Αν θέλετε κάντε επωνυμη καταγγελία κύριε'' λέει και μου το κλείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε diavolos τι γκρινιάζεις αφου και εσυ στο πεζοδρόμιο θα παρκάρεις οταν πάρεις αμαξι. Την νοοτροπία του Έλληνα τωρα θα την ανακαλύψατε? Οδηγώ καθημερινά εδώ και 8 χρόνια και ποτέ δεν το έχω παρκάρει στο πεζοδρόμιο ή σε θέσεις για ΑΜΕΑ. Η "νοοτροπία του Έλληνα" ευτυχώς δεν είναι νοοτροπία όλων των Ελλήνων. Αν δεν μπορείς να βρεις να παρκάρεις, πάρε τα ΜΜΜ. Ποσώς με ενδιαφέρει. [...]Καλώ μια μέρα την τροχαία. Και τι μου απαντάει ο μπάσταρδος? '' Εσείς κύριε που παρκάρετε το αυτοκίνητο σας?'', ''στο γκαράζ της οικοδομής'' του απαντώ.''Αν θέλετε κάντε επωνυμη καταγγελία κύριε'' λέει και μου το κλείνει. Τους πέτυχες στο πλακωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνω 1000% με τον Freakster. Ο μεν ειναι μια φορα λακαμας που παρκαρει στο πεζοδρομιο, ο δε ομως ειναι 10 φορες που κανει ζημια σε ξενη περιουσια επειδη παιρνει το νομο στα χερια του! Αν υπηρχαν σωστες υποδομες, αρχες και παιδεια πανω απο ολα τιποτα απο αυτα δεν θα συνεβαινε.. Το θεμα ειναι ομως οτι τιποτα απο αυτα δεν υπαρχει και αυτος ειναι ακομη ενας λογος που γρατζουναμε και σπαμε καθρεφτες κλπ κλπ.. (και παρκαρουμε οπου να 'ναι) Και ναι εχω παρκαρει και εγω σε πεζοδρομιο (μια φορα) οταν εχω κανει μια ωρα γυρους για να βρω να παρακαρω! (Δεν υπηρχε ουτε παρκινγκ σημειωτεον) Αυτο δεν ειναι λογος να μου σπασει ο αλλος τον καθρεφτη η να κανει οποιαδηποτε ζημια στο αυτοκινητο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε diavolos τι γκρινιάζεις αφου και εσυ στο πεζοδρόμιο θα παρκάρεις οταν πάρεις αμαξι. Την νοοτροπία του Έλληνα τωρα θα την ανακαλύψατε? Ρε συ lary7, οδηγάω 3 χρόνια τώρα, και έχω παρκάρει και εγώ μια-δυο φορές στο πεζοδρόμιο και ντρέπομαι που το λέω γιατί έκανα καγκουριά με αυτή μου την κίνηση. Γενικά πάντως ούτε στο πεζοδρόμιο παρκάρω, ούτε και στο δρόμο μπροστά από διαβάσεις και ράμπες για καροτσάκια. Και αν ψάχνω 1 ώρα για να παρκάρω και δεν αντέχω άλλο, το πολύ πολύ να το αφήσω σε καμιά περίεργη γωνία με τον κίνδυνο να το χτυπήσουν. Δεν εμποδίζω πάντως ούτε τα αναπηρικά καροτσάκια ούτε τις μαμάδες με τα μωρά στο καρότσι αναγκάζω να κατεβαίνουν στο δρόμο. Έμαθα με τον καιρό να χρησιμοποιώ εκτός από το αμάξι, τα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως επίσης και τα δυο μου τα πόδια. Και έχεις δίκιο, δε θα μάθω τώρα τη νοοτροπία του Έλληνα. Την ξέρω, βλέπω πως δεν αλλάζει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό, αλλά με βλέπω να πιάνομαι στα χέρια με κανα μαλάκα και να βγάζω όλα τα αποθυμένα μου πάνω του - και ας γίνω και εγώ μαύρος στο ξύλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις οτι δεν το είδες και να πέσεις κάπως ατσούμπαλα πάνω του, π.χ. με κλωτσιά στην πόρτα, ή με το κλειδί προτεταμένο για γρατζουνιά. Αν σου πουν τίποτα θα πείς "Ε, σκόνταψα...σορι" απλα κανε οτι κανω και εγω: σπρωξε τον καθρεφτη του προς την αντιθετη πλευρα ( οχι απο εκει που κλεινει) ή τελειως τυχαια ασε το κλειδι λιγο παρατεταμενο οσο χρειαζετε για μαθει ο μ@λ@κ@ς. Τα θερμά συγχαρητήρια και στους δυό σας.Ειδικά στον manic που παραδέχεται τις πράξεις του εν αντιθέση με με τον freedubus που "απλά" προτείνει λύση στο πρόβλημα! Μπράβο,εύγε,'όλε!Με δικαιώνετε πλήρως όταν λέω η ράτσα μας είναι πλέον ένα χαρμάνι γύφτου και πιθήκου. Μην καταπιέζεστε λοιπόν!Όταν κάποιος σας την σπάει,σας φέρνει σε δύσκολη θέση και δυσανασχετείτε για το Α,Β λόγο...φτύστε τον,βρίστε τον,χλευάστε τον στον δρόμο μπροστά σε χιλιάδες αγνώστους,και γιατί όχι,χτυπήστε τον αλύπητα να βγάλετε το μένος σας.Μετα φορέστε και ένα φέσι και παίξτε το μουσουλμάνοι!Η ευρώπη και το euro σας μάραναν!Κατά τ'άλλα μας πείραξε που μας κοιτάνε και κάπως εμάς τους Έλληνες.Αλλά και εκεί την απάντηση την έχουμε έτοιμη έτσι; "ΣΤΑ @@ μου!" Και στο κάτω κάτω της γραφής...επειδή όσοι προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες τα έχουνε ΜΕΓΑΛΑ,γιατί δέν κάθεστε 2-3 λεπτά να ξεφουσκώσετε τα λάστιχα του κάθε ηλίθιου;Μεγαλύτερο "κακό" θα του κάνετε έτσι. Αλλά βέβαια,θα την κάνω την μ@λ@κι@ μου στα γρήγορα,να μήν με πιάσουν. ΚΟΤΕΣ! Εδιτ: Προς τα ζώα/ελληναράδες που καβαλάνε τα πεζοδρόμια και δέχονται χαρακιές ώς αντίποινα: Μήν ανησυχείτε η αστυνομία έχει αναρτήσει σχετική ανακοίνωση και βρίσκεται στα ίχνη των ενόχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 lol αυτό θα ταίριαζε γάντι στα τελευταία flames με τους linuxάδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 lol αυτό θα ταίριαζε γάντι στα τελευταία flames με τους linuxάδες . :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 lol αυτό θα ταίριαζε γάντι στα τελευταία flames με τους linuxάδες . Μην αναβεις φωτιες, θα γινει μπαχαλο κι εδω (κι εχω μεινει απο ποπ κορν αποψε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σας εχει τυχει να παρκαρει τριαξονικη νταλικα (καμια 20 μετρα μηκος) μπροστα απο το σπιτι σας με μπαζα απο διπλανη οικοδομη μονο και μονο επειδη εμπρος απο το σπιτι σας δεν ηταν κανενα αμαξι παρκαρισμενο? Και μαλιστα για να μην ενοχλει και τη κυκλοφορια του δρομου να ειναι η μιση πανω στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ? Εγω εκτυπωσα ενα ωραιοτατο μηνυματακι και του το κολλησα στο μπαρπριζ του κυριου οδηγου. Δικαιολογια του ηταν οτι νομιζε πως δεν κατοικιόταν το σπιτι επειδη δεν εχει σπαρμενο κηπο αλλα ο κηπος εχει σκετο χωμα... ΕΛΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 για να καταλαβω κ τι εννοειτε ,σαν ενοχλει γενικα το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο ακομη κ μισο πανω μισο κατω? δεν λεω μλκ που παρκαρουν εντελως πανω στα πεζοδρομια κ δεν αφηνουν τουλ χωρο για να περναει ο κοσμος αλλα λετε να υπαρχουν θεσεις παρκινγκ ? οταν ο δημος μαζεψει τα χιλιαδες παρατημενα αυτοκ.οταν βγαλει τα χιλιαδες παρανομα εμποδια,οταν τα ιδιωτικα γκαραζ σταματησουν να χουν ταριφες του 12ε σε μια χωρα των 700ε,κ οταν υπαρξουν δημοσια παργκινγκ(οικοπεδα δημου-κρατους υπαρχουν ακομη κ στο κεντρο)τοτε θα σταματησουν ολοι να παρκαρουν χυμα γιατι δεν θα χρειαζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω θεσσαλονίκη πάντως η κατάσταση είναι ανυπόφορη... Όχι μόνο με αυτούς που παρκάρουν στα πεζοδρόμια..αλλα με τις θέσεις πάρκινγκ γενικότερα.. Ναί μέν δεν υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο.. αλλα και αυτές που υπάρχουν απο το δήμο είναι με κάρτα και επι πληρωμή! Όταν δούλευα κάποτε κέντρο η κατάσταση ήταν ανυπόφορη... 10δες κύκλους και άπειρη ώρα για να βρεθεί μία θέση.. Αν είναι να πληρώνω τα μισά απο τα λεφτά που παίρνω στη δουλειά, για πάρκινγκ, να το χε$ω... Οι ΗΛΙΘΙΟΙ δημοτικοί αστυνόμοι δεν βλέπουν τα παρακαρισμένα σε διαβάσεις, πεζοδρόμια κτλ αυτοκίνητα αλλα αν η κάρτα που μπήκες στον κόπο και εξέδωσες έχει λήξει για 5 λεπτά.. Θεωρώ την οργάνωση της πόλης μου σε θέμα στάθμευσης ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπάρχει... ΔΕΝ υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και αυτές που υπάρχουν είναι επι πληρωμή ΥΠΑΡΧΟΥΝ πάρκινγκ ιδιωτικά που για να αφήσεις για ενα 8ωρο πρέπει να πληρώσεις το μισθό μιας ημέρας.. ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης απο το δήμο ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΠΟΛΥ εύκολα θα μπορούσαν κάπου κεντρικότατα και όχι στα δικαστήρια (που επιφυλάσσομαι αν και εκείνο το 5όροφο είναι δωρεάν) να κάνουν ένα κτίριο καθαρά για δωρεάν πάρκινγκ με φύλαξη και συντήρηση... ΤΟΣΕΣ πίπες και μλκείες κάνουνε και ξοδεύουνε τα λεφτά του κωλοδήμου.. αυτό δεν το μπορούνε; Φφφφφφφφφφ Σήμερα παίρνω τη vespa μου απο το συνεργείο επιτέλους και όλοι αυτοί θα πάρουνε για άλλη μια φορά τα @@ μου.... Στο θέμα.. είμαι πολύ αντίθετος και με αυτούς που παρκάρουν σα ζώα στο πεζοδρόμιο αλλα σίγουρα και η καταστροφή ξένης περιουσίας δέν είναι λύση... Πάρε και κάρφωσε εκείνη τη στιγμή στην δημοτική αστυνομία (σε τραβηγμένες καταστάσεις πάντα) και δές αν έρθουν... ΔΕΝ θα έρθουν γιατί είναι ζωάδια ολκής.. Γιατί βγαίνουν 3 ώρες... γράφουν ότι τους κάτσει για να τελειώνουν και αυτό είναι... Λογικη 0.... Και για να δούμε και τον γνωστό τρόπο που λειτουργούν όλοι αυτοί ας δούμε ένα mail που μου ήρθε πρόσφατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ οδηγώ και είμαι κατά του παρκαρίσματος στο πεζοδρόμιο και σιχτιρίζω όταν βλέπω κλειστές διαβάσεις για αμέα και πήγα να μαλλιοτραβηχτώ με έναν της δημοτικής αστυνομίας εδώ στην πετρούπολη που έκοβε κλήση σε έναν του σιναφιού και όταν είδε ότι ήταν γνωστός την μάσησε, αλλά ρε παιδιά, μαγκαιβερ την έχετε δει..; Εσείς θα απονείμετε τη δικαιοσύνη; Υπάρχουν όργανα του νόμου για αυτό, βρίσκω την αυτοδικία απαράδεκτη, σόρυ, χειρότερη και από το βλάκα που πάρκαρε στο πεζοδρόμιο. Στην Πετρουπολη ειδικα , στην πλατεια γίνεται το όργιο....Αλλα εγώ να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου , καθώτι οδηγός. Θέλω να πάω στην τράπεζα...ΠΟΥ θα παρκαρω για το 5λεπτο? Θέλω να πάω στο Α μαγαζί ( και ΟΧΙ για ψωνια 3 ώρες) , και μάλιστα βιάζομαι....ΠΟΥ θα παρκάρω? Μηπως τελικά το πρόβλημα έγκειται στο γεγονος ότι γίναμε πολλοι ( καλά οι αναφορες μου απο Σαλόνικα,χωρις μετρο κλπ κλπ είναι τραγικες) . Μήπως , τουλάχιστον στην Αθήνα , ζουμε σαν ποντίκια τελικα? Δεν είναι τυχαιο ότι πλέον περιοχες που ήτανε χωράφια ( Παλλήνη κλπ) τώρα πλέον αρχίζουνε και παιρνουνε τα πάνω τους. Καλα για Πετρούπολη δεν το συζητώ , έχουμε γίνει Κυψέλη πλεον. Ρωτώ , απλά , εαν εγώ έχω δουλεια στο κέντρο , και πρεπει οπωσδήποτε να πάρω αμάξι , τι πρεπει να κάνω...δεν πρεπει να γινω λιγο........."γαιδαρος". Οταν ψάχνω 45 λεπτα για παρκινγκ? Μήπως τελικα θα ήτανε ένα καλο μέτρο να βάλουνε διόδια στον Δακτύλιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.