reactor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχην καλημερα Εκανα αναβαθμηση μονος μου στο pc μου μονος μου(asus p5q - e8400 - 9800gt - 2 giga ram - 550watt thermaltake) ολα λειτουργησαν αψογα ειδε τους σκληρους μου κλπ Σημερα πηγα να εγκαταστησω και τα windows xp pro που ειχα(γνησια παντα) και σε καποιο σημειο την εγκαταστασης μου λεει " τοποθετηστε το windows xp proffesional service pack 1 CD" και ζηταει καποιο σιγκεκρυμενο<------(καλα πρεπει να το σκοτωσα) αρχειο Εγω παντα εβαζα μεσω του windows update τα sp1 kai 2 Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τα xp pro sp1 ωστε να το καψω σε cd?? ψαχνω ολη μερα στο σιτε τηςmicrosoft αλλα δεν βρισκω τιποτα (ειμαι και λιγο ντουβαρι) thanx in advance george
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μην περιμένεις από ms να σου δώσουν να κατεβάσεις xp. Μπορείς να κατεβάσεις το sp2/sp3 και να το ενσωματώσεις στο cd εγκατάστασης που έχεις. Δες ΑΥΤΟ και κάνε μόνο την διαδικασία για integration του sp2 και κατευθείαν στο τέλος για δημιουργία iso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.