astrofos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έβαλα παρόμοιο θέμα και στο forum με τους φορητούς αλλά νομίζω ότι ταιριάζει και εδώ. Θα ήταν καλό να φτιάξουμε γενικά μια λίστα με netbooks & laptops που βγαίνουν εργοστασιακά με Linux, όπως και που πωλούνται μιας και στην Ελλάδα μας δυστυχώς είναι ακόμα δυσεύρετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Asus Eee PC 900 16GB/Linux Acer Aspire One A110L MSI Wind - 80GB/Linux Pepper notebook 23-S (Mandriva Linux) HP 2133 Mini-Note Asus Eee PC 1000 40GB/Linux Αυτά με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βάζω το που πωλούνται καθώς θα πρέπει για να είμαι δίκαιος να γράψω όλα τα μαγαζια... (πολυ δουλeια βρε αδερφάκι μου) ... οπότε.... http://www.skroutz.gr Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι να παρει καποιος το notebook με ηδη εγκατεστημενο το λειτουργικο και να μην βαλεις εσυ οτι θες(ενταξει απο θεμα τιμης ισως ) αλλα οσα εχουν preloaded linux εχουν η πολυ απλες διανομες η ακομα χειροτερα για να βαλεις μια πιο λειτουργικη σου βγαινει το συκωτι λογω μη υποστηριζομενου hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxbat Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τα δωδεκάρια Pepper βγαίνουν και με linux Pepper 16C Pepper 23S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.